hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızzz napıosunuz aşağıda sessiz sessizzzz bakiimmmmmmmmmmmmm..

rumüş kıs bu arada dua kaç tane oldu kaç gündür buraya çok düzgün giremedim..bugün işlerimi bitirince okucam bende yine 100 tane okurum belki fazlada olur ama bilmiorum bi evi toparlayıp oturayım başlıcam okumayı aksattığım başka şeylerde var akşama kaç tane okudumu yazarım yine sana eklersin tatlım

duayı okuyorum 2200 oldu belki okudgunu yazan olur dieye arada göz atıyorum sayfaya biraz zor yetişcek gibi geliyr bana

doru çok istediğimiz için sabırsızlanıyorus ama buda bizi kötü etkilio .... düşünmeyenlerin çatır çatır oluyo tatlım..demekki kendimizi strese sokmamalıyıs..
neden gelecek yaza kaldıki tatlım kocişin yanında değilmi her yeni ay beklememiz gereken süre azalıo böle düşünüorum ben artık sıkmamaya çalışıorumkendimi..

duayı okuyorum 2200 oldu belki okudgunu yazan olur dieye arada göz atıyorum sayfaya biraz zor yetişcek gibi geliyr bana

hadi yaaaa cumaya yetiştirsek çok ii olurdu..ben bugün 100den fazla okumaya çalışcam canım akşama yazarım inşallah..annemde gelcek hatta onada sölerim okurus beraber..ben şimdiçıkıorum sona yine gelirim gülü gülü bayanlarr:)

tamam canım okuunca yazarsın bende kardeşime söylim birazda o okusn yetişmiycek diye korkuyorum cünkü

İşler yoğun cicim sayfa açıktı her zaman görmüyom ki , dr güzel şeyler söylemiş hadi bakalım gerisi senin çarpmana kalmış elektriğine guvvet bebekim

Canım benim tayin işi biraz zorlaştı.Tayin çıkmayacağı içinde eşimle farklı şehirlerde olacağız o yüzden yaza kaldı dedim.

benim akşama iftara misafirlerim var ondan az geliyorm kızlar kasıklarımın ağrısı artmaya başladı kırmızılar yakındır

kusme tatlimmm nasilsinnn?

merhaba tatlım ben bugün biraz daha iyiym

nazlma hamişlik nası gidiyooooooo iyi misin azıcık belirtilerini yazsana tatlım :26:

hosgeldiin güüzeelll vee çıtıırr annneee (50 kilo olunca içimden geldi)

iyiyim kizlar cok sukur dun bir kere kustum:26::26:insallah bebisim iyi oldugunun haberini yolluyordur annesine.
denizcim iyi olmana coook sevindim.sonucda bebisleri iyi moralle yapmak gerek .
violecim hosgeldin canim.ozlettin kendini.hamilelik belirtileri:26::26:bende kasikda azicik 2 gunde 1 arada yani batma disinda hic bir sey hissetmedim.belirtim olmadi.ama kizimda cok agrim vardi adet olucakmisim gibi.belim kopuyordu.1 san bile ayakda duramiyordum.ama bunda hic bir sey yoktudarisini senin ve tum isteyenlerin basina
citir anneminirde deryacim.48 kiloya dusucekdim.ozaman olurdum.dogumdan sonra insallah veririz hep beraber

mesaj tekrari............

Son düzenleme:
mesaj tekrariiiiiiii..........

Son düzenleme:
ya ben son bir haftadır açlıktan ölüyom ya bu oruç vurmaya başladı beni gözümün önünde yemekler uçuşuyo bide 2 gündür yemek tarifleri vardı netten aldığım onları toparlayım dedim iyice açlık tavan yaptııı isyanlardayımmmmm

az kaldı canım iftara birşey kalmadı ki

ne bilem sancıdan zırladığını sandım kimse yok diye zırlıyon temam zırlıyabilin sancıdansa ama inşallah kırmızı kart sancısı değildir, bi hafta önceden başlar mı yaa sancıların erken değil mi........
Napayım acayip sancım var hasta olcam herhalde ama bat'a da daha 7 gün var. Ölüyorum şu an sancıdan sabah hiçbirşey yoktu ki

Bilmem 15'i normal olma tarihimde en fazla 1-2 gün ileri veya geriye atıyordu anlamadım ve acayip bir şekilde vuruyo sancı anlamadım gitti.

bana biraz erken gibi geldi sağlık ocağına falan gitseydin inşallah önemli bişey değildir ama genede görün bi o kadar şiddetliyse....

Bilmem 15'i normal olma tarihimde en fazla 1-2 gün ileri veya geriye atıyordu anlamadım ve acayip bir şekilde vuruyo sancı anlamadım gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…