- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Kocişi aradım geliyor bakalım canımbana biraz erken gibi geldi sağlık ocağına falan gitseydin inşallah önemli bişey değildir ama genede görün bi o kadar şiddetliyse....
ammaanniinnn kimsecikler kalmamis ya burdaa nirdesinizzz kislarrr
benim bu aksam yemek telasim yok davete gidecez kocisleee
offffffff ca nim sikiliyorrrr
yaşamımtatlım nasılsın oh ne güzel. biz bu yıl bol bol davetlere gittik ama bugün evdeyiz ya bi tembellik çöktü. kim yapacak yemeği acaba iftara
iyiyimm tatlimmm seni gordum daha iyi oldum
bende de bugun bir bosluk var aksama hazirlik yapmiyorum yaa boyle saf saf dolasip durdum evde
yavas yavas yaparsin canim sen aksama var dahaaa
kızlar ne yapıyorsunuz....ben sıkılıyorummmm
ammaanniinnn kimsecikler kalmamis ya burdaa nirdesinizzz kislarrr
benim bu aksam yemek telasim yok davete gidecez kocisleee
offffffff ca nim sikiliyorrrr
bende açımmmm hemşommmm bi rulo mücver tarifi gördüm acccayippp canım çekti malzemem de yokkk ilk fırsatta yapmalıyımmm onu yawwwww.................
bende arkadaşları davet ettim.ama oturuyorum öyle.uykudan uyandım az önceayy rezil olcam ya..bişeyler hazırlamam lazım hemen.gündüz tavuk çıkarmıştım.onun üzerine gideyim azcık.
Ben geldim
Sancım vardı doktora gittim hastalık belirtisi olabilirmiş ona üzüldüm bu ay zaten beklemiyordum ama ne bileyim üzüldüm yinehoşgeldin de. hayırdır serap ne oldu neden ağlıyorsun?
kiz netten baktimda cok guzel gozukuo canim cekti haaaabende açımmmm hemşommmm bi rulo mücver tarifi gördüm acccayippp canım çekti malzemem de yokkk ilk fırsatta yapmalıyımmm onu yawwwww.................
Sancım vardı doktora gittim hastalık belirtisi olabilirmiş ona üzüldüm bu ay zaten beklemiyordum ama ne bileyim üzüldüm yine
Bilmiyorum 6. ayı devirdik bizde seneye kaldı benim umutlarım artık neyse canım ben çıkıyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım.sıkma canını bizde 4 aydır deniyoruz. bu ayın 22 si bat ım bakalım ne olacak. yumurtlama günlerim bugünlerde. Allah hayırlısıyla verir inşaallah hepimize hayırlı bebekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?