hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

gecmis olsun cnm yaa. operasyona gerek yok dimi suan?

ben sana zaten bu hesabi taa bastan yazmistim ,,bat tarihinden tut geriye 14 say diye ,gun o gunudur,,ovu testi 2 gun onceden cift kirmizi oluyo tabi,,

hadi rast gele bacim,,

ben sana zaten bu hesabi taa bastan yazmistim ,,bat tarihinden tut geriye 14 say diye ,gun o gunudur,,ovu testi 2 gun onceden cift kirmizi oluyo tabi,,

hadi rast gele bacim,,

hımmm ovu testi 2 gün önceden mi koyu oluyor.benim 22-23 temmuzdu.24 temmuzda herüfü çarptıydımmm:))))olmadı zaten

gecen yil kürtaj oldum ( bencillik iste) bu yilda hamile kalmak istioyrum adetim 3 aydin gelmiyor bende sogan kürüne basladim 1 hafta oluyor ama gelecek mi gelmiycek mi bilemiyorum...

gecmis olsun cnm yaa. operasyona gerek yok dimi suan?

yok canım orgametrili günde üç kez içecem
iftarda iki sahurda bir olmak üzere biraz şişlik olacak ama napalım dayancaz :26:
ağustos adetinden sonra tekrar gidicem eylüle kadarda doğum kontrol hapı kullancam
d. kont rahmi düzeltiyormuş
bu arada ankara centrium la anlaşmalı çalışıyormuş doktorum bilginiz var mı:13:

gecen yil kürtaj oldum ( bencillik iste) bu yilda hamile kalmak istioyrum adetim 3 aydin gelmiyor bende sogan kürüne basladim 1 hafta oluyor ama gelecek mi gelmiycek mi bilemiyorum...

hoşgeldin canım inşallah çok beklemedden hamile kalırsın
pco sorunun mu var yoksa canım
inşallahhhh hemencecik hamiş kalırsın

hadi hayirlisi olsun ins cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…