kiz netten baktimda cok guzel gozukuo canim cekti haaaa
selam kızlar canlarım daha yeeni geldim çarşıdan
doktora gittim tahmin ettiğim gibi duvar kalınlaşmış yine
hemen ilaca başladık dozu artırarak bu sefer tüpe gidene kadar sıkı takipte olacak dr
ben şimdi çıkıyım iftara hazırlık yapacam Allahtan çorbam var
malzemen varsa rulo mücver yappp çok güzel görünüyo benim yerimede yeyin yanınada kavunnnn ohh bi de çorba daha bişey istememmmm...........
slm kıslarrrrrrr...dün dr a gittim muayene oldum bebiş istedimizi söledim tek sölediği şeyi sizede aktarayım...adet olacağın günden geriye 14 gün say yumurtlama günün odur. bu günden 2 gün önce ve 2 gün sonrada günaşırı yada daha sık istediğiniz şekilde birlikte olun .tutarsa zaten hamile kalırsın tutmazsa bidahaki aya bugünlerin dışında hamile kalma gibi olasılık yok...istisnalar kaideyi bosmassssanlıcanız günaşırı politikamı yine değiştirdim.o günler dışında istediniz gibi takılın farketmes dedi.zaten fitil verdi 7 gün ilişkiye giremicem.
kizlar mrb kikiiii bekle bir yere cikma resim aticam bak yorum yap
tememm :44: :44: :44:
kiki resim buyuk diyo yuklemiyo msn i ac acill
ben sana zaten bu hesabi taa bastan yazmistim ,,bat tarihinden tut geriye 14 say diye ,gun o gunudur,,ovu testi 2 gun onceden cift kirmizi oluyo tabi,,
hadi rast gele bacim,,
gecen yil kürtaj oldum ( bencillik iste) bu yilda hamile kalmak istioyrum adetim 3 aydin gelmiyor bende sogan kürüne basladim 1 hafta oluyor ama gelecek mi gelmiycek mi bilemiyorum...
gecmis olsun cnm yaa. operasyona gerek yok dimi suan?
ben de geldim bu arada biraz toparlanmış olaraktan
gecen yil kürtaj oldum ( bencillik iste) bu yilda hamile kalmak istioyrum adetim 3 aydin gelmiyor bende sogan kürüne basladim 1 hafta oluyor ama gelecek mi gelmiycek mi bilemiyorum...
yok canım orgametrili günde üç kez içecem
iftarda iki sahurda bir olmak üzere biraz şişlik olacak ama napalım dayancaz :26:
ağustos adetinden sonra tekrar gidicem eylüle kadarda doğum kontrol hapı kullancam
d. kont rahmi düzeltiyormuş
bu arada ankara centrium la anlaşmalı çalışıyormuş doktorum bilginiz var mı:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?