hadi hayirlisi olsun ins cnm
Takmayacağım diyorum ama olmuyor. Şimdi tayinde çıkmayacak ve ben yine ayrı kalacağım eşimden.Ve ben bebiş planını seneye yaz tatiline kadar tekrardan erteleyeceğimkendini bırakma hemen
Allah hemen versin ama kendini koyverme canım
amin canım yaa inşallah hayırlısıyla gelecek bebişşşş
sen nasılsın kanaman gelmiyor dimi
bak sakın kalkmaaaaaaaaaa
Takmayacağım diyorum ama olmuyor. Şimdi tayinde çıkmayacak ve ben yine ayrı kalacağım eşimden.Ve ben bebiş planını seneye yaz tatiline kadar tekrardan erteleyeceğim
Canım ben sınıfçıyım ve şu 4+4+4'ten dolayı norm fazlası olduk.Ve isteyeceğim yerde de bütün okullarda norm fazlası var ve bu şekilde bizi nereye versinler eş durumu ile. Bizi mahvetti. İl dışında bile o kadar az yer açıldı ki 7 il komediydi ve hepsi doğuda.olmadan olmaz deme hele bir o gün gelsin tayinin niye çıkmasınki
çıkmasa benimki çıkmazdı benim puanım çok düşüktü en iyi okula gittim Allah yardım etsin inşallah gönlüne göre olur
ama önce pozitif ol bakimmm
ALLAHIM OL DER inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kiz netten baktimda cok guzel gozukuo canim cekti haaaa
yaa ben o kadar becerikli değilimdir ki
ben de geldim bu arada biraz toparlanmış olaraktan
serap_serap kendini yıpratma lütfen. ne zaman senin bat ın. doktorların her dediği doğru çıkacak diye bi kaide yok ya belki de hamilesindir. erkenden neden bozuyorsun moralini.
yok cnm kakmiorum. yatarsam gelmiyo zaten bisey
15 ağustos canım benim bat. Sancım vardı ona bağladı doktor. Ondan dolayı dedi.
Yok canım yapmadım zaten artık görmek istemiyorum test falan hep negatif çıktığı için.Hamilelik durumunu hiç düşünmedim ki sancı olunca hamile mi olunuyor belirtisi var mıben doktorların dediğine pek inanmıyorum açıkcası. hep insanı olumsuza yöneltiyorlar. sonuçta hamile de olabilirsin. bu kdr erkenden adet sancısı olmaz ki. hiç test fln yaptın mı? erken gebelik testleri fln var.
Yok canım yapmadım zaten artık görmek istemiyorum test falan hep negatif çıktığı için.Hamilelik durumunu hiç düşünmedim ki sancı olunca hamile mi olunuyor belirtisi var mı
Tamam canım kolay gelsin sana.benim bildiğim kasıkta sancılanma olunca bebek yerleşebiliyormuş. ya da karın ağrısı gibi de olabiliyormuş. ben şimdi çıkıyorum canım eşimin yanına gitmem lazım :) yumurtluyorum da:)))
gelicem yine ama
sweet85 sen doğal yolla hamile kaldın değil mi canım ek olarak hiçbir şey yapmadın? kaçıncı denemede hamile kaldın bir de onu soracaktım:)
cnm bnm iki hamileligimde de cok agrim oldu. hic belli olmazYok canım yapmadım zaten artık görmek istemiyorum test falan hep negatif çıktığı için.Hamilelik durumunu hiç düşünmedim ki sancı olunca hamile mi olunuyor belirtisi var mı
ben mücverin kendinede bayılırımda bunun görüntüsü süper ötesi yaww ilk fırsatta yapcam sende benim tatlı hamişimsin keşke yapıp sanada getirebilsemhamileleri etkilemek istememiştim aslında utandım.....
cnm bnm darisi basina ins. hem de en yakin zamandaÜç gün içinde bebeğinizin kolları biraz uzayacak ve dirseklerinden bükülmeye başlayacak. Bebeğinizin baş ve diğer parmakları artık ortaya çıktı. Henüz kısalar ve aralarındaki perde hala kıvrımlı bir halde duruyor. Bu noktada bebeğinizin kolları 1 bu bir yazısı büyüklüğünde. Bebeğinizin kalp atışlarını duymak isteseniz bugünden sonra doppler ile bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz
sweeettttttttttt
okuyunca içim bi hoş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?