hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Takmayacağım diyorum ama olmuyor. Şimdi tayinde çıkmayacak ve ben yine ayrı kalacağım eşimden.Ve ben bebiş planını seneye yaz tatiline kadar tekrardan erteleyeceğim

olmadan olmaz deme hele bir o gün gelsin tayinin niye çıkmasınki
çıkmasa benimki çıkmazdı benim puanım çok düşüktü en iyi okula gittim Allah yardım etsin inşallah gönlüne göre olur
ama önce pozitif ol bakimmm
ALLAHIM OL DER inşaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canım ben sınıfçıyım ve şu 4+4+4'ten dolayı norm fazlası olduk.Ve isteyeceğim yerde de bütün okullarda norm fazlası var ve bu şekilde bizi nereye versinler eş durumu ile. Bizi mahvetti. İl dışında bile o kadar az yer açıldı ki 7 il komediydi ve hepsi doğuda.

kiz netten baktimda cok guzel gozukuo canim cekti haaaa

ben mücverin kendinede bayılırımda bunun görüntüsü süper ötesi yaww ilk fırsatta yapcam sende benim tatlı hamişimsin keşke yapıp sanada getirebilsem hamileleri etkilemek istememiştim aslında utandım.....
yaa ben o kadar becerikli değilimdir ki

beceriklisindir canım yeter ki işin başına geç, bu zaten basit fırın yapıyo herşeyi....

bu arada bartekle hayalim ne iş çeviryo acayip merak ettimm...

ve rümeysacım bu not sana bir 100 daha ekle cicimmmm.......

serap_serap kendini yıpratma lütfen. ne zaman senin bat ın. doktorların her dediği doğru çıkacak diye bi kaide yok ya belki de hamilesindir. erkenden neden bozuyorsun moralini.

15 ağustos canım benim bat. Sancım vardı ona bağladı doktor. Ondan dolayı dedi.

15 ağustos canım benim bat. Sancım vardı ona bağladı doktor. Ondan dolayı dedi.

ben doktorların dediğine pek inanmıyorum açıkcası. hep insanı olumsuza yöneltiyorlar. sonuçta hamile de olabilirsin. bu kdr erkenden adet sancısı olmaz ki. hiç test fln yaptın mı? erken gebelik testleri fln var.

Yok canım yapmadım zaten artık görmek istemiyorum test falan hep negatif çıktığı için.Hamilelik durumunu hiç düşünmedim ki sancı olunca hamile mi olunuyor belirtisi var mı

Yok canım yapmadım zaten artık görmek istemiyorum test falan hep negatif çıktığı için.Hamilelik durumunu hiç düşünmedim ki sancı olunca hamile mi olunuyor belirtisi var mı

benim bildiğim kasıkta sancılanma olunca bebek yerleşebiliyormuş. ya da karın ağrısı gibi de olabiliyormuş. ben şimdi çıkıyorum canım eşimin yanına gitmem lazım :) yumurtluyorum da:)))
gelicem yine ama

Tamam canım kolay gelsin sana.
Çok ilgilendiğin için moral verdiğin için. İnşallah tez vakitte sende alırsın bebeni kucağına

[kızlar sayıyı rumeysamı tutuyor emin değilim kim tutuyor :26:

100 tane ekle canım beni an duanda inşallahhhh

dahada yazarım ama bide tam sayıyı söylesen

sweet85 sen doğal yolla hamile kaldın değil mi canım ek olarak hiçbir şey yapmadın? kaçıncı denemede hamile kaldın bir de onu soracaktım:)

cnm bn klomen kullandim 4 defa. bir tanesi asilamaydi. tutmadi. mayista klomen kullandigimda hamile kaldim. ilk defa ari sutu kullandim o ay. ama cok uzun surmedi dusuk yaptim. sonraki ay doktor korunun demisti ama bz korunmadik. o ay ari sutu kullandim sadece ve sukur Rabbim nasip etti

yeni yapmisti esim mucveri zaten. degisik gorunce hosuma gitti baya. olmazsa yaptiririm bizimkine

Üç gün içinde bebeğinizin kolları biraz uzayacak ve dirseklerinden bükülmeye başlayacak. Bebeğinizin baş ve diğer parmakları artık ortaya çıktı. Henüz kısalar ve aralarındaki perde hala kıvrımlı bir halde duruyor. Bu noktada bebeğinizin kolları 1 bu bir yazısı büyüklüğünde. Bebeğinizin kalp atışlarını duymak isteseniz bugünden sonra doppler ile bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz

sweeettttttttttt

okuyunca içim bi hoş oldu

Eve 1 bucuk kilo kuru incir aldim guya pisirip kurunu yapacaktim,,ama gelin gorunki tadi cok guzel, taze 3 gundur lop lop yutuyorum:125::125:neredeyse bitti yaw
boylede etkisi olurmu yumoslara ???? ve cok yemek zararli olurmu yumoslara he ???

cnm bnm darisi basina ins. hem de en yakin zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…