hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

efenimmmm sekerr sen incirin yanina ari sutude allll

ari sutunu burda bulamadim yok canim yaa simdik ben bu incirleri kaynatmadim oyle yiyorum olur dimi ,,ayy cok hosuma gitti yaw ,,yarin gidip 1 kg daha alicam kilo almassam iyi,,bu arada herifinde hosuna gitti oda yutuyo deminden beri onada yararmiki ??:26:

Son düzenleme:

aman sen hamile kal da kilo alsanda olur erkekte ise yariomu bilmem

Hadi söyle canım dua etsin herkes ins bu arada arkadastayim daha dayanamadım girdim

Tamam canım kolay gelsin sana.
Çok ilgilendiğin için moral verdiğin için. İnşallah tez vakitte sende alırsın bebeni kucağına

önemli değil canım benim. ne güzel öğretmenmişsin ve atanmışsın bak. Allahım inşaallah bebeğini de kucağına versin en kısa ve hayırlı zamanda. sen gönlünü ferah tut. stres hiç iyi gelmiyor hamile kalmak isteyenlere. ben çok üzülüyordum ama bu ay daha az kafaya takıyorum

hiiihhhhh haspammm

kiz delu ben cok guzel sir tutarim ne yapim ,,haspam sensun piss

neysem izin cikti bartekten soyliyim bariii::kikiki

ALLAHin izniylen bartek hamile cikicak ,,testini gordum msn de ve SILIK TIIIIIIIIIII

:119:HEPIMIZ LUTFEN BU GECE DUA EDELIM ONUN ICIN ,,:119: SABAH TESTI TEKRARLICAK :119::119::119::119::119::119::119::119:

Test yaptım silik çıktı 3 4 ay önce yine silik çıkmıştı şimdi yine öyle olabilir diye korkuyorum

UYUZ heyecan basina vurdu senin hani ben soylicektim pehhh
neyse dovmiyim seni hamissin sen HAMiiiiiiiisssssss bak gor

Son düzenleme:

Allahım inşaallah hayırlsıyla kucağına almayı da nasip eylesin. bizlere de dua et. hamilenin duası kabul olur. Allah bizleride sevindirsin bu ay inşaallah. çifte bayram olsun bizlere de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…