hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İnşallah canım bu mübarek günlerin hatrı için mevlam isteyen herkese verir inşallah bana da...

inşaallah. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşaallah. benim 4. denemem bu ay. bende bu kez hergün yaptım. gün aşırı yapmadım:) kaçırmayalım diye o kadar önlem alıyoruz ama Allah ne zaman isterse o zmn olacak aslında:) inşaallah Allah bu ay hepimize verir hayırlısıyla.

Amin canım yani mevlam ne zaman gel derse o zaman gelecek bizim bebişler hayırlısıyla.Benimde 6. ay bitti. nasip diğer aylara inşallah fazla uzamaz da kısa zamanda olur bizim bebişde.
Gelsin ben ona edeceğimi biliyorum zaten

2 yıllık evliyim İlk denememiz, bat tarihim 12 Ağustos..3 gün var ama ben gün aşırı test yapıyorum, gün aşırı ilişkide bulunsam "o bebek buraya" çoooktan gelmişti belkide Üfff kafaya çok taktım ben, ya sıyrılcam ya sıyaracam Normalde ay döngüsü içinde ne cabuk geldi reglim derken şimdi beklede gelsin (Gelmesin tabii:18:)

Dün test yaptım yine negatif cıktı :18: O bebek buraya gelecekkkkkk (Kısmetse, inşALLAH, RABBİM NASİP EYLESİN)

Test yapma derim canım çünkü benden biliyorum psikolojik olarak çöküyorum resmen.Herkese hayırlısıyla versin Allah bebiş.

inşaallah hamilesindir canım. idrarda o kadar çabuk çıkmayabiliyor. bende 2 yılllık evliyim. 4. ayımız denememizin. bat ım 21 -22 ağustos bekliyoruz bakalım. inşaallah Allahım sağlıkla verir hepimize evlatlarımızı.

İnşallah canım inşallah :18: Rabbim uğraştırmadan nasip eylesin herkese...
Ama işin püff noktası kafaya takmamak, moral bozup stres yapmamak ama insanında elinde olmuyor tabii

İnşallah canım inşallah :18: Rabbim uğraştırmadan nasip eylesin herkese...
Ama işin püff noktası kafaya takmamak, moral bozup stres yapmamak ama insanında elinde olmuyor tabii

aynen öyle. ben 24 yaşındayım.sen kaç yaşındasın? ben eşime keçiboynuzu kürü yaptım bu ay. kendimde çörekotu bal tarçın yedim ama sadece adetimin 2. gününden 4.gününe kadar. sonra bıraktım adetim fazlalaştı çünkü bende kesilsin diye bıraktım. inşaallah faydası olmuştur yaaa.

Sen iyi ve faydalı olduğuna inan yeter canım:) O bişekilde yarar sana...
Benim ilk denemem olduğu için henüz kürleri geçmedim ama gebelikten önce doktor muayenesinden geçtim,smear testi verdim, açlık şekerime filan baktırdım temiz çok şükür...Bide folic plusa başladım mayıs ayında bakalım sağsalim gelsinlerde bu ay değil önümüzdeki ay olsun ne olacak

26 yaşındayım canım, m. oldum

selam canlar naber benim sabah silme kahverengi akıntım geldi kırmızı kartta yakında gelir heralde... yarına kadar gelmezse sabah test yapıcam artık bi test yapmak istiyorum ümitlenmeme bile izin vermiyo şu adet erken gelip duruyo

heeeeeee sölemeyi unuttumdu size.. plajda bi çingene bakla falı bakıyodu biz de baktırdık..:18: herşeyi ama herşeyi bildi ve bana erkek çocuğun olucak çok beklemiceksin habeerini alıcaksın ve yüzün gülücek bu evlattan dedi.. ayyyyyyyyy inşallah hamişimdir ya gelmesin bu pissssssssssssssss kırmızılar istemiyorum onları

İyidir canım benim ki son bi haftaya girdiğine göre senin ki bugün mü bat , kahverengiyse sıkıntı yokk ama gırmızıya hayırrrrrrr

ben geldimmmmmm kan tahlılı yaptırdım ama malesef sonuc yarın cıkcakmıs cok sınırlendım ya!!!evde yapılan testlerden aldım bır adet ama oda tek cızgı

yasemınım senın ıcın uyandım valla :) he bıde temızlıge baslıycam ya. ama uzulmek yok bakalım belkı kan degerlerın yukselır ben ıdrar testlerıne hııııc guvenmıyorum o yuzden tek mı cıft mı sormuyorum bıle :) uzulmek yok umut kaybı yasamak yokkk

canım fala ınanmaaaaaaaa Allahtan baska kımse göremez gelecegı ona ınanırsan tovbe haşa Allah ım vercekse bıle vermez tmm mı senın ıcın söylüyorum ama ınanmak cok günah yanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…