İyidir canım benim ki son bi haftaya girdiğine göre senin ki bugün mü bat , kahverengiyse sıkıntı yokk ama gırmızıya hayırrrrrrr
canım fala ınanmaaaaaaaa Allahtan baska kımse göremez gelecegı ona ınanırsan tovbe haşa Allah ım vercekse bıle vermez tmm mı senın ıcın söylüyorum ama ınanmak cok günah yanı...
heeeeeee sölemeyi unuttumdu size..plajda bi çingene bakla falı bakıyodu biz de baktırdık..:18: herşeyi ama herşeyi bildi ve bana erkek çocuğun olucak çok beklemiceksin habeerini alıcaksın ve yüzün gülücek bu evlattan dedi.. ayyyyyyyyy inşallah hamişimdir ya gelmesin bu pissssssssssssssss kırmızılar istemiyorum onları
canım biz de gırgırına baktıralım dediydik zati ama herşeyi bildi kadın benimki bi umut iştee kendimi kandırıyorum belki de
İnşallah canım tayinim urfa da canım bakalım artık hayırlısı. Mesaja cevap verdiğin için ayrıca teşekkürler...
canimmm insallhhh hamissindir hadi hayirlisi bakalimmm
canım biz bebek yapmaya karar verdikten sonra adetim acayip düzensizleşti benim erken geliyo normalden bazen 28 gün bazen 25 gün belli olmuyo o yüzden bilemiyorum geçen ay 14ünde adet olmuştum 11inde olmam gerek aslında ama bakalım nolcak
kiz biliyorum herhalde gideceyinibelki stressiz bir zamanda olmusdur fantazi
evet battasiz.ben hic hamile oldugumu hissetmiyorum.sol kasigimda asiri batma var ama yine icimde varmis gibi hiss yok.oturmus bekliyorum kirmizi kartimi
owww aramızda bi hafta yokmuş o zamannn bende 16 sında yiycem kırmızı kartımısen çift çizgiyi gördükten sonra çarptınmıydı barıştık demiştin kırmızıyı görmezsin inşallah canım ben senden ümitliyim .....
kızlar merhabakociş hasta oldu..grip başlangıcı.:2::2: bir an evvel iyileşmesi lazım.çarpışma yapamıcaz bu ayı kaçırıcaz yoksa. ay çok bencilim
canimmm gecen yill bende baktirmistim fall cocuk icin doktora kontrole gidecektik dedi hic gerek yok gitme cok yakinda hamile olacan dedi hemde erkek falan dedi
bende 3 4 gun sonra hamile oldugumu ogrendimm:))cok guzel bir duyguydu ama malesefff babegimi 7haftalikken kaybettim tutunamadi bana
ertesi sabah ovu testi yaptım tekrar o daha koyu çıktı o günün akşamı çarpıştıkbi de ertesi gün sabahı çarpıştık:92: diğer günler de hergün çarpıştık bilmiyorum artık nasıl olucak :18:inşallah hamişimdir kahverengi akıntı gelmiyo kaçıncıya tuvalete gittim inşallah yerleşme kanamasıdır kendi kendimi umutlandırayım azıcık demi iremim
Sen iyi ve faydalı olduğuna inan yeter canım:) O bişekilde yarar sana...
Benim ilk denemem olduğu için henüz kürleri geçmedim ama gebelikten önce doktor muayenesinden geçtim,smear testi verdim, açlık şekerime filan baktırdım temiz çok şükür...Bide folic plusa başladım mayıs ayında bakalım sağsalim gelsinlerde bu ay değil önümüzdeki ay olsun ne olacak
26 yaşındayım canım, m. oldum
ooo sen gerekeni yapmışın canım ben bu ay 2 gün çalıştım oda doğru günde değil benim adama diyorum gelecek ay iyileşiyosan iyileş niyeti bozdum tecavüz ederim yoksa diyesen gerekeni yapmışın canımm allahım yazsın bebişini sanada gelsin artıkın junior viole ler
bende memnun oldum canım. inşaallah hayırlısıyla ilk denemede tutarda hiç gerek kalmaz kürlere fln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?