hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İyidir canım benim ki son bi haftaya girdiğine göre senin ki bugün mü bat , kahverengiyse sıkıntı yokk ama gırmızıya hayırrrrrrr

canım biz bebek yapmaya karar verdikten sonra adetim acayip düzensizleşti benim erken geliyo normalden bazen 28 gün bazen 25 gün belli olmuyo o yüzden bilemiyorum geçen ay 14ünde adet olmuştum 11inde olmam gerek aslında ama bakalım nolcak

canım fala ınanmaaaaaaaa Allahtan baska kımse göremez gelecegı ona ınanırsan tovbe haşa Allah ım vercekse bıle vermez tmm mı senın ıcın söylüyorum ama ınanmak cok günah yanı...

canım biz de gırgırına baktıralım dediydik zati ama herşeyi bildi kadın benimki bi umut iştee kendimi kandırıyorum belki de

canimmm insallhhh hamissindir hadi hayirlisi bakalimmm

canım biz de gırgırına baktıralım dediydik zati ama herşeyi bildi kadın benimki bi umut iştee kendimi kandırıyorum belki de

canimmm gecen yill bende baktirmistim fall cocuk icin doktora kontrole gidecektik dedi hic gerek yok gitme cok yakinda hamile olacan dedi hemde erkek falan dedi
bende 3 4 gun sonra hamile oldugumu ogrendimm:))cok guzel bir duyguydu ama malesefff babegimi 7haftalikken kaybettim tutunamadi bana

canimm insallh testler yaniliyordurr yaaa insallh hamissindir uzulme ne olur seni cok iyi anliyorum yasadinin aynini bende yasadim
ama insallh senin oyle olmaz son yaptigin testler yaniliyordur insallhhhh....

canimm insallh testler yaniliyordurr yaaa insallh hamissindir uzulme ne olur seni cok iyi anliyorum yasadinin aynini bende yasadim
ama insallh senin oyle olmaz son yaptigin testler yaniliyordur insallhhhh....

İnşallah canım tayinim urfa da canım bakalım artık hayırlısı. Mesaja cevap verdiğin için ayrıca teşekkürler...

serapcım biz senle kaderdaşmışız ben de muşda öğretmenim 2 sinde gidiyorum kocişle ayrılıyoruz yine şimdi olmazsa son şansımız olabilir çünkü birleşme günleri yumurtlama günlerine denk gelmiyo demi canım aynı dertten ben de muzdaripim inşallah biran önce kavuşuruz eşlerimize tayinlerimiz çıkar tatlım

canimmm insallhhh hamissindir hadi hayirlisi bakalimmm

saol tatlım inşallah hamişimdir çünkü dediğim gibi deneyemeyebiliriz uzun süre bir daha

owww aramızda bi hafta yokmuş o zamannn bende 16 sında yiycem kırmızı kartımı sen çift çizgiyi gördükten sonra çarptınmıydı barıştık demiştin kırmızıyı görmezsin inşallah canım ben senden ümitliyim .....

kızlar merhaba kociş hasta oldu..grip başlangıcı.:2::2: bir an evvel iyileşmesi lazım.çarpışma yapamıcaz bu ayı kaçırıcaz yoksa. ay çok bencilim

kiz biliyorum herhalde gideceyinibelki stressiz bir zamanda olmusdur fantazi
evet battasiz.ben hic hamile oldugumu hissetmiyorum.sol kasigimda asiri batma var ama yine icimde varmis gibi hiss yok.oturmus bekliyorum kirmizi kartimi

pardon nazlma sen hamıle degılmıydın tatlım ya :)))

ertesi sabah ovu testi yaptım tekrar o daha koyu çıktı o günün akşamı çarpıştık bi de ertesi gün sabahı çarpıştık:92: diğer günler de hergün çarpıştık bilmiyorum artık nasıl olucak :18:inşallah hamişimdir kahverengi akıntı gelmiyo kaçıncıya tuvalete gittim inşallah yerleşme kanamasıdır kendi kendimi umutlandırayım azıcık demi iremim

üzüldüm canım en kısa zamaanda Rabbim yüzünü güldürür inşallah tekrar canım

ooo sen gerekeni yapmışın canım ben bu ay 2 gün çalıştım oda doğru günde değil benim adama diyorum gelecek ay iyileşiyosan iyileş niyeti bozdum tecavüz ederim yoksa diye sen gerekeni yapmışın canımm allahım yazsın bebişini sanada gelsin artıkın junior viole ler

bende memnun oldum canım. inşaallah hayırlısıyla ilk denemede tutarda hiç gerek kalmaz kürlere fln.

acısını çıkarttım heriften iyi yapmışım demi Allah şifalarr versin canım inşallah iyileşir biran önce ayyyyyyyyyyyy gelsin valla Allah biliyo ya dört göz bekliyorum miniğimi

sevgili kızlar... herkese sevgiler selamlar

her gün değil de bu çarpışmaları gün aşırı yapmak daha faydalı değil mi? öyle biliyorum. sperm sayısı azalıyor her gün yapınca. sonra hızlı giden güçlü spermler kalmıyor bildiğim kadarıyla... öyle değil miydi ya :26:

bende memnun oldum canım. inşaallah hayırlısıyla ilk denemede tutarda hiç gerek kalmaz kürlere fln.

Bu ay tutmasada, birkaç aya tutar gibi geçiyor içimden...İlk acemiliğim geçsin sonrasında çok düşünmemeye çalışcam, çünkü eşim oo kadarrr rahat ki inan istesemde sıkamıyorum kendimi....Yaa niye bukadar olumsuz düşünüyorsun, niye kötüyü çekiyorsun kendine (-ki hep kafamda ya hamile kalamazsam var), oluşuna bırak diye diye rahatlattı inan..Ve inanıyorum ki Mevlam çok bekletmeyecek bizi-hepimizi...

Ve artık diyorum ki "Bebeğim geleceğin zaman hiç önemli değil, sen sağlıklı ol, hayırlı bir evlat ol annen ve baban olarak biz seni hazır bekliyoruz. Rabbim sen gönlümüzden geçeni biliyorsun, gönlümüzdekini bize razı kıl, hayırlı kıl...Sen "ol" de yeter..." amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…