acısını çıkarttım heriften iyi yapmışım demiAllah şifalarr versin canım inşallah iyileşir biran önce ayyyyyyyyyyyy gelsin valla Allah biliyo ya dört göz bekliyorum miniğimi
sevgili kızlar... herkese sevgiler selamlar
her gün değil de bu çarpışmaları gün aşırı yapmak daha faydalı değil mi? öyle biliyorum. sperm sayısı azalıyor her gün yapınca. sonra hızlı giden güçlü spermler kalmıyor bildiğim kadarıyla... öyle değil miydi ya :26:
Bu ay tutmasada, birkaç aya tutar gibi geçiyor içimden...İlk acemiliğim geçsin sonrasında çok düşünmemeye çalışcam, çünkü eşim oo kadarrr rahat ki inan istesemde sıkamıyorum kendimi....Yaa niye bukadar olumsuz düşünüyorsun, niye kötüyü çekiyorsun kendine (-ki hep kafamda ya hamile kalamazsam var), oluşuna bırak diye diye rahatlattı inan..Ve inanıyorum ki Mevlam çok bekletmeyecek bizi-hepimizi...
Ve artık diyorum ki "Bebeğim geleceğin zaman hiç önemli değil, sen sağlıklı ol, hayırlı bir evlat ol annen ve baban olarak biz seni hazır bekliyoruz. Rabbim sen gönlümüzden geçeni biliyorsun, gönlümüzdekini bize razı kıl, hayırlı kıl...Sen "ol" de yeter..."amin.
Kaderdaş güzelmiş napalım bizim kaderimizde de ayrılmak varmış. Eş durumuna başvuracağım sen başvurmayacak mısın gerçi benim ki imkansız gibi birşey ama sonradan keşke demeyeyim. ya denk gelmiyor o günler zaten ayda bir görüşüyoruz inşallah tayin çıkarda bu sıkıntıları çekmeyiz.serapcım biz senle kaderdaşmışızben de muşda öğretmenim 2 sinde gidiyorum kocişle ayrılıyoruz yine şimdi olmazsa son şansımız olabilir çünkü birleşme günleri yumurtlama günlerine denk gelmiyo demi canım aynı dertten ben de muzdaripim inşallah biran önce kavuşuruz eşlerimize tayinlerimiz çıkar tatlım
ertesi sabah ovu testi yaptım tekrar o daha koyu çıktı o günün akşamı çarpıştıkbi de ertesi gün sabahı çarpıştık:92: diğer günler de hergün çarpıştık bilmiyorum artık nasıl olucak :18:inşallah hamişimdir kahverengi akıntı gelmiyo kaçıncıya tuvalete gittim inşallah yerleşme kanamasıdır kendi kendimi umutlandırayım azıcık demi iremim
canım yumurtlama günlerinde hergün ilişkiye girerek hamile kalan çok varben hep günaşırı ilişkiye giriyodum bu ay hergün yapmaya çalıştım arada 1 gün kaçırdığımız oldu ayrıca kocişe keçi boynuzu pekmezi yedirdim sperm kalitesi artsın diye bakalım nolcak:18:
doğru güzel yazmışsın canım.benim 2.denemem olmadı.bende artık öyle düşünmeye başladım.
Çok güzel özetlemişsin canım durumumuzu gerçektende robotlaşmışızTeşekkür ederim canım
Biz hatayı daha doğrusu hatayı nerde yaptığımı kestirdim..Hep aklımızda ilk gece hamile kalan var, tecavüzle hamile kalan var, kazayla cart diye hamile kalan var, istemiyordu ama hamile kaldığını duyduğumuz var....var var...Neden bizde yok? Yada onlarda olursa bizde hayli hayli olur diye düşüncemiz var? Biraz işin zamanı vakti kısmı durumunu geçtim -ki önemli - biz çok ego yapıyoruz olur canımm nolcak diyoruzz sanıyoruz ki bizim elimizde, yatcaz kalkcazz hooopp cocukCıxxx öyle olmuyor-olmadığını gördükcede tutuşmaya başlıyoruz...Halbu ki normal düzeyde ama busefer korunmasız ilişki yaşıyorum baktığında...Eskiler catlamayı-patlamayı-ovalasyonu biliyorlar mıydı? Gelişi güzel aralıklarda, cocuğumuz olsun ama dur catlayım,dur pekmeze dolayım diye birşey varmıymış...Yemin ederim kocamlar ilişkimiz tuhaflaştı, adama bir misyon yükledim hadi bu gece yatcaz,dışarı çıkamayız bu gün yumurtlama,canım istemiyor gibi seçeneğimiz yok bile o günler...Yani görev adlettik ve keyif almıyorum, keyif almayınca vucutta istenmeyen birşeyi atıyor hemen kendinden....
Bu saatten sonra kocamıda robot misali sıkmam, kendimide çatlayacam patlayacağım diye patlatmamOhhhh sefam olsunn
Hoşgeldiniz benim bildiğim daha yok hamiile olanKızlar nasılsınız ne var ne yok varmı hamişler bakalım ben bu ay çok ümitliydim fakat bir türlü ovulasyon testınde çift çizgiyi aynı koyulukta göremedım neyse artık ramazan beni yordu bu ara :)
hoşgeldiniz benim bildiğim daha yok hamiile olan
Hoşbulduk nasılsınız?hoşbulduk sizde hoşgeldiniz
Kanda en erken ne zaman belli olabiliyor bir bilginiz var mı ?bartek hamiş olabilir belli deil tam.. bi kişi daha var kan verdi yarın çıkıcakmış sonucu bekliyoruz bakalım hayırlı haberleri52:
Teşekkür ederim canım
Biz hatayı daha doğrusu hatayı nerde yaptığımı kestirdim..Hep aklımızda ilk gece hamile kalan var, tecavüzle hamile kalan var, kazayla cart diye hamile kalan var, istemiyordu ama hamile kaldığını duyduğumuz var....var var...Neden bizde yok? Yada onlarda olursa bizde hayli hayli olur diye düşüncemiz var? Biraz işin zamanı vakti kısmı durumunu geçtim -ki önemli - biz çok ego yapıyoruz olur canımm nolcak diyoruzz sanıyoruz ki bizim elimizde, yatcaz kalkcazz hooopp cocukCıxxx öyle olmuyor-olmadığını gördükcede tutuşmaya başlıyoruz...Halbu ki normal düzeyde ama busefer korunmasız ilişki yaşıyorum baktığında...Eskiler catlamayı-patlamayı-ovalasyonu biliyorlar mıydı? Gelişi güzel aralıklarda, cocuğumuz olsun ama dur catlayım,dur pekmeze dolayım diye birşey varmıymış...Yemin ederim kocamlar ilişkimiz tuhaflaştı, adama bir misyon yükledim hadi bu gece yatcaz,dışarı çıkamayız bu gün yumurtlama,canım istemiyor gibi seçeneğimiz yok bile o günler...Yani görev adlettik ve keyif almıyorum, keyif almayınca vucutta istenmeyen birşeyi atıyor hemen kendinden....
Bu saatten sonra kocamıda robot misali sıkmam, kendimide çatlayacam patlayacağım diye patlatmamOhhhh sefam olsunn
teşekkür ederim canım
Biz hatayı daha doğrusu hatayı nerde yaptığımı kestirdim..hep aklımızda ilk gece hamile kalan var, tecavüzle hamile kalan var, kazayla cart diye hamile kalan var, istemiyordu ama hamile kaldığını duyduğumuz var....var var...neden bizde yok? Yada onlarda olursa bizde hayli hayli olur diye düşüncemiz var? Biraz işin zamanı vakti kısmı durumunu geçtim -ki önemli - biz çok ego yapıyoruz olur canımm nolcak diyoruzz sanıyoruz ki bizim elimizde, yatcaz kalkcazz hooopp cocukCıxxx öyle olmuyor-olmadığını gördükcede tutuşmaya başlıyoruz...halbu ki normal düzeyde ama busefer korunmasız ilişki yaşıyorum baktığında...eskiler catlamayı-patlamayı-ovalasyonu biliyorlar mıydı? Gelişi güzel aralıklarda, cocuğumuz olsun ama dur catlayım,dur pekmeze dolayım diye birşey varmıymış...yemin ederim kocamlar ilişkimiz tuhaflaştı, adama bir misyon yükledim hadi bu gece yatcaz,dışarı çıkamayız bu gün yumurtlama,canım istemiyor gibi seçeneğimiz yok bile o günler...yani görev adlettik ve keyif almıyorum, keyif almayınca vucutta istenmeyen birşeyi atıyor hemen kendinden....
üzüldüm canımen kısa zamaanda Rabbim yüzünü güldürür inşallah tekrar canım
Teşekkür ederim canım
canım yumurtlama günlerinde hergün ilişkiye girerek hamile kalan çok varben hep günaşırı ilişkiye giriyodum bu ay hergün yapmaya çalıştım arada 1 gün kaçırdığımız oldu ayrıca kocişe keçi boynuzu pekmezi yedirdim sperm kalitesi artsın diye bakalım nolcak:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?