hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

AMİNNN canımmm şu mübarek günlerde mübarek mübarek bebişlerimiz ossun yawww gerçi ben gelecek aya şimdiden gözü diktim ama benim ki az mübarek olur artıkın ..........
acısını çıkarttım heriften iyi yapmışım demi Allah şifalarr versin canım inşallah iyileşir biran önce ayyyyyyyyyyyy gelsin valla Allah biliyo ya dört göz bekliyorum miniğimi

canım yumurtlama günlerinde hergün ilişkiye girerek hamile kalan çok var ben hep günaşırı ilişkiye giriyodum bu ay hergün yapmaya çalıştım arada 1 gün kaçırdığımız oldu ayrıca kocişe keçi boynuzu pekmezi yedirdim sperm kalitesi artsın diye bakalım nolcak:18:

doğru güzel yazmışsın canım.benim 2.denemem olmadı.bende artık öyle düşünmeye başladım.

Kaderdaş güzelmiş napalım bizim kaderimizde de ayrılmak varmış. Eş durumuna başvuracağım sen başvurmayacak mısın gerçi benim ki imkansız gibi birşey ama sonradan keşke demeyeyim. ya denk gelmiyor o günler zaten ayda bir görüşüyoruz inşallah tayin çıkarda bu sıkıntıları çekmeyiz.

İnşallah hamişsindir canım

ben de pekmez alayım bari. yarın doktora gideceğim bakalım. o ne diyecek bakalım. kistlerimin tedavi edilmesi gerekir belki de... of off

doğru güzel yazmışsın canım.benim 2.denemem olmadı.bende artık öyle düşünmeye başladım.

Teşekkür ederim canım
Biz hatayı daha doğrusu hatayı nerde yaptığımı kestirdim..Hep aklımızda ilk gece hamile kalan var, tecavüzle hamile kalan var, kazayla cart diye hamile kalan var, istemiyordu ama hamile kaldığını duyduğumuz var....var var...Neden bizde yok? Yada onlarda olursa bizde hayli hayli olur diye düşüncemiz var? Biraz işin zamanı vakti kısmı durumunu geçtim -ki önemli - biz çok ego yapıyoruz olur canımm nolcak diyoruzz sanıyoruz ki bizim elimizde, yatcaz kalkcazz hooopp cocuk Cıxxx öyle olmuyor-olmadığını gördükcede tutuşmaya başlıyoruz...Halbu ki normal düzeyde ama busefer korunmasız ilişki yaşıyorum baktığında...Eskiler catlamayı-patlamayı-ovalasyonu biliyorlar mıydı? Gelişi güzel aralıklarda, cocuğumuz olsun ama dur catlayım,dur pekmeze dolayım diye birşey varmıymış...Yemin ederim kocamlar ilişkimiz tuhaflaştı, adama bir misyon yükledim hadi bu gece yatcaz,dışarı çıkamayız bu gün yumurtlama,canım istemiyor gibi seçeneğimiz yok bile o günler...Yani görev adlettik ve keyif almıyorum, keyif almayınca vucutta istenmeyen birşeyi atıyor hemen kendinden....

Bu saatten sonra kocamıda robot misali sıkmam, kendimide çatlayacam patlayacağım diye patlatmam Ohhhh sefam olsunn

Çok güzel özetlemişsin canım durumumuzu gerçektende robotlaşmışız

Kızlar nasılsınız ne var ne yok varmı hamişler bakalım ben bu ay çok ümitliydim fakat bir türlü ovulasyon testınde çift çizgiyi aynı koyulukta göremedım neyse artık ramazan beni yordu bu ara :)

Kızlar nasılsınız ne var ne yok varmı hamişler bakalım ben bu ay çok ümitliydim fakat bir türlü ovulasyon testınde çift çizgiyi aynı koyulukta göremedım neyse artık ramazan beni yordu bu ara :)
Hoşgeldiniz benim bildiğim daha yok hamiile olan

bartek hamiş olabilir belli deil tam.. bi kişi daha var kan verdi yarın çıkıcakmış sonucu bekliyoruz bakalım hayırlı haberleri 52:

aferin kız:))) bende 4 yıllık evliyim 31 yaşındayım(yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim).2 yıldır bunun mücadelesini veriyorum.çünkü eşim istemiyordu.bende yaşım geçiyor diye tedirgin oluyordum.eşim bu yaz istemeye başladı.2 aydır deniyoruz olmadı.bende kesin düşünmeyeceğim;hatta yavaş yavaş artık düşünmemeye başladım.artık oluruna bıraktım.yumurtlama dönemindede bunu bir görev olarak düşünmeyeceğim.romantizmin tadına varmak lazım değil mi yaaa:92:

aynen düşüncelerime tercüman olmumşsun resmen artık bu şekilde düşünüyorum bende

ne güzel yazmışsınız..ben de oluruna bırakıcam diyorum her ay ama başarısızım bu konuda.:26:

herkese selamlarrr nasılsınız bakalım...ben burdan gitmek için gün sayıyorum artık....
rumeysacım 200 okuyabildim 100 daha okıcam inşallah...bu aralar halsizlik var üzerimde okuyamadım pek kusura bakma tatlım...

e e e bende hep hergun yapiyordum canim bu ay da gun asiri deniyelim dedimm
hakkimizda hayirlisi olsun artikkkk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…