sevgili kızlar... herkese sevgiler selamlar
her gün değil de bu çarpışmaları gün aşırı yapmak daha faydalı değil mi? öyle biliyorum. sperm sayısı azalıyor her gün yapınca. sonra hızlı giden güçlü spermler kalmıyor bildiğim kadarıyla... öyle değil miydi ya :26:
Bu ay tutmasada, birkaç aya tutar gibi geçiyor içimden...İlk acemiliğim geçsin sonrasında çok düşünmemeye çalışcam, çünkü eşim oo kadarrr rahat ki inan istesemde sıkamıyorum kendimi....Yaa niye bukadar olumsuz düşünüyorsun, niye kötüyü çekiyorsun kendine (-ki hep kafamda ya hamile kalamazsam var), oluşuna bırak diye diye rahatlattı inan..Ve inanıyorum ki Mevlam çok bekletmeyecek bizi-hepimizi...
Ve artık diyorum ki "Bebeğim geleceğin zaman hiç önemli değil, sen sağlıklı ol, hayırlı bir evlat ol annen ve baban olarak biz seni hazır bekliyoruz. Rabbim sen gönlümüzden geçeni biliyorsun, gönlümüzdekini bize razı kıl, hayırlı kıl...Sen "ol" de yeter..."amin.
kızlar az önce moralim çok bozuldu.2 aydır deniyoruz; olmuyor.şimdide gelmiş çocuk işini 3-4 ay erteleyelim diyor.baştan beri istemedi çocuk.yazın yapalım dedi.şimdide 2 kere denedik olmadı.şimdide böyle diyor.her istediğimiz zaman olmuyor.geç kalmaktan korkuyorum
kızlar az önce moralim çok bozuldu.2 aydır deniyoruz; olmuyor.şimdide gelmiş çocuk işini 3-4 ay erteleyelim diyor.baştan beri istemedi çocuk.yazın yapalım dedi.şimdide 2 kere denedik olmadı.şimdide böyle diyor.her istediğimiz zaman olmuyor.geç kalmaktan korkuyorum
Hoşbulduk nasılsınız?
Kanda en erken ne zaman belli olabiliyor bir bilginiz var mı ?
çocuk olmuyor diye düşündüğünden değilde benim iznim yüzünden böle düşünüyor.bu aylarda hamile kaldığımda doğum iznim yaz tatilime geliyor ve iznim ölüyor.ev almayı düşünüyoruz haklı olabilir ama bende haklıyım.haa deyince olmuyor.geç kalmaktan korkuyorum.
çocuk olmuyor diye düşündüğünden değilde benim iznim yüzünden böle düşünüyor.bu aylarda hamile kaldığımda doğum iznim yaz tatilime geliyor ve iznim ölüyor.ev almayı düşünüyoruz haklı olabilir ama bende haklıyım.haa deyince olmuyor.geç kalmaktan korkuyorum.
inşallah canoinşallah cnm inşallah hepımızın göbüşler dolsun allahın izniyle bian önce
canımm ama sabah israrınla dene belki denemişindir hiç gelmemişin bugün buralara bende sabahtan beri, merak içindeyim işşin arasında girdim baktım yoksungeldim ama maaleseffffff tek cizgiii
evet cnm biliyorum ama surekli yattigim icin vakit geciremiyorum onla oyalaniyorum iste
cnm internetten arastirmistim ben de bir sorun olurmu diye ama olmaz diyordu yazida sadece ayni pozisyonda durdugun icin bel ve boyun agrisi olabilir diyoduinşallah cano
canımm ama sabah israrınla dene belki denemişindir hiç gelmemişin bugün buralara bende sabahtan beri, merak içindeyim işşin arasında girdim baktım yoksun
ki tüm sayfaları patlar okuyamam meraktan sabahtan beri yazılanları okudum hep
benim diğer topikteki bi arkadaş masa başı çalışıyodu gebeyken
bi kolye almıştı radyasyonu çemeyim diye
hatta sonra faydası oldumu bilmiyorum ama
hiç migren ağrım gelmedi
demişti bilgine
canım senin dediğin gibi diyorlar ama bende her gün yaptım bu ay. çünkü geçen ay gün aşırı yapmıştım olmadı. bu ayda böyle deneyelim dedik:)
bende geçen ay her gün yaptım olmadı.bu ay gün aşırı yapayım diye planladım.Adam hasta oldu başıma.3 gündür çarpışma yok.
merhaba arkadaşlar bende geldim 13 aylık evliyim 13 aydır bebek istiyorum olmuyo :)) pko luyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?