hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar az önce moralim çok bozuldu.2 aydır deniyoruz; olmuyor.şimdide gelmiş çocuk işini 3-4 ay erteleyelim diyor.baştan beri istemedi çocuk.yazın yapalım dedi.şimdide 2 kere denedik olmadı.şimdide böyle diyor.her istediğimiz zaman olmuyor.geç kalmaktan korkuyorum

bugun eltimle konustum telde onun bir arkadasi vardi benimle ayni gun evlenmisti.onunda cocugu olmuyor uzun suredir butun tedavileri yaptirmistii olmadi yine...artikin tupe gondermis doktoru tup bebek yapmaya karar vermisler sonra bu kiz rahatlamis bir ekilde olur nasil olsa demis cocugum.tupe getmeden kendinden hamile kalmisss...
arkadaslar bizim hamileligimiz sanki biraz cok kendimizi dinlemekten gerceklesmiyorrr
insallh bizlerde en kisa zamanda hamile kalirizzz....

canım senin dediğin gibi diyorlar ama bende her gün yaptım bu ay. çünkü geçen ay gün aşırı yapmıştım olmadı. bu ayda böyle deneyelim dedik:)

maşaallah ne kadar güzel düşünüyorsun. Allah inş. hayırlısıyla en kısa sürede versin inşaallah:)bizlerede dua ette kafaya takmayalım. hayırlısıyla en kısa sürede ersin rabbim hepimize:)

canimmm sen esine soylee bak gordun oyle hemen olmuyor dee biz denemeye devam edelim benimde rahmim hazirlar kendini deee....zaten 3 4 aya anca olurmuss dee gir birsekilde aklina canimm...

sen istediğini söylediğinde ne diyor peki? belki de olmayacak diye korkmuştur eşin canım. o yüzden erteleyelim demiştir. rahatlacak konuşmalar yap. bence 2 ay olmadı diye bırakmayın devam edin.

çocuk olmuyor diye düşündüğünden değilde benim iznim yüzünden böle düşünüyor.bu aylarda hamile kaldığımda doğum iznim yaz tatilime geliyor ve iznim ölüyor.ev almayı düşünüyoruz haklı olabilir ama bende haklıyım.haa deyince olmuyor.geç kalmaktan korkuyorum.

haklısın tabii. hemde sonuna kadar. en iyisi sen biraz daha ısrarcı ol. ölürse ölsün izin ne yapalım. bebekten önemli değil ya.

cnm ben de yaza gelsin diye ertelemistim. guya mastira baslicaktim ve dersler haziranda bitiyordu. o yuzden ekimde basladik calismaya. sanki o ay kalacak diye. o yilim bosu bosuna gecti tam bir bucuk yil sonra hamile kalabildim. keske ilk basta ertelemeseydim diyorum hep. tatili falan dusunme. kismet. ne guzel olsunda varsin tatilin gitsin. esini ikna edersin sen

Son düzenleme:
kizlarrr bartektenn haber var mi hic girdi mi bugun hic?ben mi kacirdim acaba sayfalarii:26:

inşallah cnm inşallah hepımızın göbüşler dolsun allahın izniyle bian önce
inşallah cano
geldim ama maaleseffffff tek cizgiii
canımm ama sabah israrınla dene belki denemişindir hiç gelmemişin bugün buralara bende sabahtan beri, merak içindeyim işşin arasında girdim baktım yoksun
ki tüm sayfaları patlar okuyamam meraktan sabahtan beri yazılanları okudum hep
evet cnm biliyorum ama surekli yattigim icin vakit geciremiyorum onla oyalaniyorum iste

benim diğer topikteki bi arkadaş masa başı çalışıyodu gebeyken
bi kolye almıştı radyasyonu çemeyim diye

hatta sonra faydası oldumu bilmiyorum ama
hiç migren ağrım gelmedi

demişti bilgine

cnm internetten arastirmistim ben de bir sorun olurmu diye ama olmaz diyordu yazida sadece ayni pozisyonda durdugun icin bel ve boyun agrisi olabilir diyodu

canım senin dediğin gibi diyorlar ama bende her gün yaptım bu ay. çünkü geçen ay gün aşırı yapmıştım olmadı. bu ayda böyle deneyelim dedik:)

bende geçen ay her gün yaptım olmadı.bu ay gün aşırı yapayım diye planladım.Adam hasta oldu başıma.3 gündür çarpışma yok.

bende geçen ay her gün yaptım olmadı.bu ay gün aşırı yapayım diye planladım.Adam hasta oldu başıma.3 gündür çarpışma yok.

yumurtlama günlerin bugünler miydi canım? benim yumurlamam ovulasyon hesaplamalarına göre bugün bitiyor ama ben önlem olsun diye yarında bugün de yapayım diyorum. ben keçiboynuzu kürü yaptım eşime bu ay o yüzden hergün yapalım dedim. o da tmm dedi ama bilmiyorum yaaa inşaallah hayırlısıyla olmultur. ablam hergün yap dedi bana o öyle hamile kalmışta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…