hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kizlarrr bartektenn haber var mi hic girdi mi bugun hic?ben mi kacirdim acaba sayfalarii:26:

Sagol canım maalesef 1 saat önce yine test yaptım tek çizgi belime sancılar girmeye başladı geldi kırmızı Napiym Rabbim beni sınıyor vardır bunda da bir hayır canımız sagolsun 4 yıl bekledik 1 ay daha bekleriz Allah kaldiramiycamiz yükler vermesin

kız msj atıorum dolmuş gönderilmio .....dünden beri denk gelmedik senle okursun inşallahhh...250 tane dua okudum eklersin tatlım

Üzülme canım ya yeni birr ay yeni bir başlangıç. Ümidimizi kırmayalım. Bugünlerde bol bol dua edelim.

canım bat ne kadar geçmiştikiii belki idrara geçmemiştir üzülme Allahın izniyle hepimizin olcak inşallah

zaten bir gün olacağını bilsem eninde sonunda geleceğini bilsem beklemek kolay. ama bilemiyoruz malesef. zaten olmadığını biliyordum ya. milletin hamile olduğu içine doğar. benim de olmadığım doğuyor

amin canım herşeyin hayırlısı...tez zamanda hayırlısıyla gelsin bebişin inşallah

Bir sorun var mıydı canım benim görünürde.

evet cnm ilk reglimden beri düzensizliğim hep vardı. evlendim her ay regl olmaya başladım biraz olsun düzeldi yani zaten evlenmeden önce pko teşhisi konmuştu. yine aynı doktora tedavi için gittim 2 ay klomifen tedavisi gördüm 3 dozda bile yumurtam büyümedi. 1 yılı geçince de iyi bir merkeze gidip tedavi olmayı düşünüyorum.

zaten bir gün olacağını bilsem eninde sonunda geleceğini bilsem beklemek kolay. ama bilemiyoruz malesef. zaten olmadığını biliyordum ya. milletin hamile olduğu içine doğar. benim de olmadığım doğuyor

hayırlısı canım ümitsizliğe kapılma sakın Allahın izniyle olur inşallah..biz çok istiyoruz ve takip ediyoruz kendimizi oda ii değil işte stres oluyoruz beklemek zorlaşıyo .az daha sabretces hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alcas inşallah

Üzülme canım ya yeni birr ay yeni bir başlangıç. Ümidimizi kırmayalım. Bugünlerde bol bol dua edelim.

Oyle canım vardır bir hayır diyorum Rabbim tez zamanda nasip eder ins üzülmekle olsa 4 yıldır olurdu takmiycam kafama ohhhhh çocuksuz Hayat yan gelde yat hayat ne rahat pehhh

yumurtlama günüm 13'ü..o zamana kadar iyileşirmi bilmem :44:

İnşallah canım sen de en kısa zamanda bebişini alırsın.Başka doktora hiç gittin mi yoksa tek doktora mı

Oyle canım vardır bir hayır diyorum Rabbim tez zamanda nasip eder ins üzülmekle olsa 4 yıldır olurdu takmiycam kafama ohhhhh çocuksuz Hayat yan gelde yat hayat ne rahat pehhh
Gez dolaş canım ya kafana takma. Bende de aynı durum var azcık uzaklaşmam lazım bu düşünceden. Bayramdan sonra çekip gideceğiz eşimle istanbula ortam değişti mi kafada da o soru kalmayacak herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…