Var derken şüphelendiğin başka problemlerin mi var yoksa biliyor musun?ilk gittiğim doktor kist var dedi doğum kontrol hapı kullandım geçti dedi ama düzensizlik hala devam etti sonra bu son gittiğim doktor pko teşhisi koydu bulunduğum yerde en iyi doktor deniyor.. şimdi uzatmayayım diyorum bende merkezler bu konuda daha iyi diye düşünüyorum. daha farklı problemlerimde var diye düşünüyorum. ama hayırlısı diyorum Allah isteyen herkesin kuçağını boş bırakmasın..
üzme kendini canım ya bende dün senin gibiydim üzmekle kendimizi daha kötü yapıyoruz ve gelecekse bile kendiliğinden biraz daha geriye atıyo bebişi.insan bazen daha umutsuz oluyor işte. çoğu zaman bende kendimi motive etmeye çalışıyorum tamam olacak hayırlısı , bir kere olduysa olabiliyormuş demek ki gene olur diye. ama bzen de dipte oluyorsunuz işte. üst üste geldi bu aralar. biliyordum olmadığımı. yine de eve gelirken test aldım. sırf ağlayabilmek için.
En son ne zaman gittin doktora hiçbir tedavi uygulamadı mı canım sana.mayıstan sonra regl olmadım tedaviden sonra yani. yaklaşık 1 aydır da ara ara lekelenmelerim oluyo. özellikle ilişkiden sonra mutlaka oluyo. karnımda da bir şişlik zaten olmamasından dolayı sanırım. çok korkuyorum canım.. :2:
yumurtlama günüm 13'ü..o zamana kadar iyileşirmi bilmem :44:
üzme kendini canım ya bende dün senin gibiydim üzmekle kendimizi daha kötü yapıyoruz ve gelecekse bile kendiliğinden biraz daha geriye atıyo bebişi.
En son ne zaman gittin doktora hiçbir tedavi uygulamadı mı canım sana.
hemencecik bir pilav yapıp geleyim ..
eğer eşin iyi olursa yarın başla 13 ünden sonraki iki güne kadar devam et canım inşaallah hayırlısıyla olur.
Umarım herkes zamanında istediği gibi hamile kalır önemli olan sağlıklı olması sanırım.
Benim gibi daha cesaret edemeyenlere de başka bahara
ta tam da böyle umut dolu bir ay olacaktı benim için.doğumgünüm 4 ağustos,dileğim de gerçekleşir ümidiyle bekliyordum.Kociş hastalandı.
e hayırlısı..vardır bir bildiği
her şeyde vardır bir hayır sonuçta. inşaallah yarına kadar iyi olurda çalışırsınız sizde. kaç aydir istiyordun meltemcim?
Neden cesaret edemiyorsunuz?Umarım herkes zamanında istediği gibi hamile kalır önemli olan sağlıklı olması sanırım.
Benim gibi daha cesaret edemeyenlere de başka bahara
Canım doktor değiştirsen belki o doktor başka bir tedavi uygular.mayısta gittim haplarla yumurtam büyümeyip doktorumda tıbbi şeyler söyleyeceği yere Allah Allah çok farlı bir yapın var anlamadım deyince bir daha da gitmedim. yumurta takibim falan yapıldı işte.
Ben yapıp geliverdim sadece salatam kaldı. iki işi bir arada götürebiliyorum maşallah banaohhhh afiyet olsun. birazdan bende pilav yapıcam:)))
Neden cesaret edemiyorsunuz?
Canım doktor değiştirsen belki o doktor başka bir tedavi uygular.
Ben yapıp geliverdim sadece salatam kaldı. iki işi bir arada götürebiliyorum maşallah bana
bende görünürde bir problem yok 6 aydır biz bebk istiyoruz. Ama bende de nodüler guatr var ondan şüpheleniyorum ameliyat olmam gerekirdi olmadım. Bende bayramdan sonra eylül başı gibi gideceğim doktora bakalım ne diyecek.bu ay sonunda gidicem canım inşallah iyi şeyler duyarım ve en kısa zamanda da bebeğime kavuşurum. bu arada senin problemin ne neden olmuyo?
bende görünürde bir problem yok 6 aydır biz bebk istiyoruz. Ama bende de nodüler guatr var ondan şüpheleniyorum ameliyat olmam gerekirdi olmadım. Bende bayramdan sonra eylül başı gibi gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
merhaba arkadaşlar bende geldim 13 aylık evliyim 13 aydır bebek istiyorum olmuyo :)) pko luyum
bu ay sonunda gidicem canım inşallah iyi şeyler duyarım ve en kısa zamanda da bebeğime kavuşurum. bu arada senin problemin ne neden olmuyo?
doktorum engel değil demişti ama ben her ihtimale karşo başka bir doktora gideceğim. Bakalım hakkımızdan hayırlısı diyelimhayırlı haberlerini alırım inşallah canım. burdaki herkesten duyarız inşallah en kısa zamanda. benim tanıdığım vardı ameliyat oldu guatrdan şimdi tüp bebeğe gidecek. başka bir yakınımınsa hiç bir tedavi olmadan bebeği oldu. ama tiroid hormonu yükselince düşük tehlikesi falan olmuştu.. dua ediyorum Allah isteyen herkese versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?