hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ben de dün endokrikoloğa göründüm.halam da guatr var da acaba ondan mı olmuyor diye şüphelenmiştim.ama bir şey çıkmadı Allahtan..Yalnız doktor "gebe kalmadan önce gelmen iyi olmuş.kadınlar genellikle bunu atlıyor,gebe olduktan sonra geliyor ve tedavi süreci zorlaşıyor."dedi.bir de kızlar gebe olduktan sonra da her 3 ayda bir tiroite bakıtmak lazımmış.bebeğin zekası üzerinde çok etkiliymiş.Allah korusun,zeka geriliğine bile yol açabiliyormuş.Ayrıca,gebeyken iyotlu tuz alacaksınız ve bol deniz ürünü tüketeceksiniz dedi..ben gebe olayım da her gün balık yerin gerekirse

bizde 4. ayımızın içindeyiz. ama ilk 2 ay dikkatli değildik. o yüzden ben 2. ay diyorum bu ay keçiboynuzu kürü fln yaptık. bide ben çörekotu bal tarçın yedim. hergünde yaptık ovulasyonda. sonucu Allahım hayırlı kılsın da. bu ay beni de sizleri de sevindirsin inşaallah:)hepimize çifte bayram olsun inşaallah

bende evlendikten sonra gittim hemen problemi bilince beklemeye gerek yok tabi. ilk 1 yıl tedaviye başlanmıyo denmişti ama benim doktorum 9. ayda başladı. muhtemelen sana da ilk 6 ay olmazsa gel diyecektir. yarın yaz mutlaka olur mu merak ederim )

ayyy meltemcim yaa ne güzel yazmışsın. Allahım hayırlısıyla versin hemen inşaallah.

afiyet olsun canım. görüşmek üzere..

tek hamile kalalım canım hergün yeriz sıkıntı yok zaten severim deniz ürünlerini zorlanmam herhalde.

Ben çıktım herkese hayırlı iftarlar

balıktan nefret ederim yiyemem hiç ama bir hamile kalayım herşeyi yerim valla

tamam yazarım mutlaka.. işimiz gücümüz ne ki.. forumlarda gezip duruyorum evlendiğimden beri..

tamam yazarım mutlaka.. işimiz gücümüz ne ki.. forumlarda gezip duruyorum evlendiğimden beri..

evlenmeden önce bu kadar ciddi bir sorun oluşturmuyordu tabi bizim için. neler neler denemedim ki ben soğan suları mı ovulasyon testleri mi incirler mi neler neler. ama en güzeli ne biliyormusun birbirimize destek oluyoruz konuşuyoruz paylaşıyoruz ya onu hiç bişeye değişmem. çünkü herkese anlatılabilen bir konu değil bu. kimseyle kolay kolay paylaşamıyorsun.. o yüzden İYİKİ VARSINIZ

saglık ocagına gıdem dedıydım ama gtmez olaydımm yarına kaldımama hala umudum yok

saglik olsun canim uzulme,,yarin sasirtacak haberler gelir insallah ,,olmasada bu ay beraber bastiririz artik ki ki ki

barteekkk canim benim cok uzuldum ,,,,ama hayirlisi olsun ya ,,lutfen uzulme ,,bu ay hepberaber olucak insallah

buraya eşimin kararını yazdıktan sonra hüngür hüngür ağladım.ama konuşmadım.2 yıldır konuşa konuşa o kadar çok yoruldum ki....her seferinde bir bahane.yok il emrindesin okulun belli olsun.tayinim çıkar.okulun uzak diye bahane bulur.hep bahane.....

aslında bende pek istemiyorum iznimin ölmesini.ev alırsak aylıksız izin alamam.tatil bitince de göreve başlamam gerekecek.annem gelirse eşimle annem papaz olur olan bana olur(sanki hamile kalacakmışım gibi).bakalım hayırlısı

ağustos ayında bi deneyeceğim.olursa ne ala olmazsa zamana bırakacağım.Allahım benim hakkımda ve bebişim hakkında hayırlısını versin.hayırlı zamanda sağlıklı şekilde...

Hiç ummaadığın bir anda rabbim verir merak etme canım. Hakkından hayırlısı ne ise o olsun. bende çok istiyorum ama sen söyledikten sonra düşündüm de çekip gideceğim eşim gelmeyecek birinci dönemi sonuna kadar ben orada bütün yaşanılanları tek başıma kaldırabilecek miyim acaba? Mevlam biliyordur canım bizim için en uygun zamanı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…