hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

haklısın canım...oluruna bırakmak; olayları Allahın takdirine bırakmak lazım.ama tevekkülüde elden bırakmamak dua etmek lazım...
Dua ediyorum canım hepimiz için hakkımızdan hayırlı zaman ne zaman ise mevlam sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza versin inşallah

canım acaba eşin kendını baba olmaya hazırlıyamadıgı ıcın bahane buluyo olabılır mı ? benım esımde ılk 6 ay ıstemedı ben ondan kucuk oldugum halde ben ıstedım ama onun ıstedıgı oldu 6 ay dedı 6 ay sonra basladık bebıs calısmalarına ama sımdı 2 yıl olcak evlenelı 1yıl 3 aydır cocuk ıstıyoruz olmuyo sımdı oda cok pişman böyle zor oldugunu bılmıyodum bılsem hemen yapardık dıyo ama ıs ısten gecıyor ıste onlar kendını hazır hıssedene kadar. ALLAHIM ŞU MÜBAREK GUNLERDE KIMSENIN UZULMESINE IZIN VERME BIZLERE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ET YA RABB..!

sadece erkeklerde değil aslında biz çok istiyoruz mesela dimi ama ne kadar istesek bile hamile olduğunu öğrendiğinde bir anda her şey değişiyor. biz denediğimiz ilk ay kimyasal gebelik oldu. öğrendiğimde çok sevindik tamam şükrettik ama bir yandan da acayip korktum. paranoyaklaşıyorsun bir an.
bir kere sanki hemen olmuş gibi geldi ilk ay ya. bilseydim şimdi böyle bekleyeceğimi.
sonra dedim nasıl doğurucam, sonra ya işten çıkarsam korkusu bastı. yani ne kadar hazır da olsan tam olarak hazır olmuyorsun. ne bileyim bir değişik

aminnnnn canım yaaa..benimde eşim istemiodu ama şimdi 2. denememizi yapcas bu ay..bu erkekler bebeği kucağına almadan baba olmaya hazırolamıyolar hiçbir zaman..Allah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizi hayırlısıyla evlat sahibi etsin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahhhh

evet canım anneyle bebek anne rahmıne dustugu an bag olusuyomus bebekle baba arasındakı bağ da bebek tutma refleksıyle babasının parmagını tuttugu an baba oldugunu anlıyomus kalbe gıden bı damar varmıs tuttugu parmakta bunu ögrendıgımde cok sasırmıs,cok duygulanmıstım :) ben bıde sureklı cocukların ıcınde oldugum ıcın baskasının cocuklarına degıl kendı cocuguma bakmak ıstıorum artk bilmiyorum ya cok degısık bı duygu AMIIIIINNNN HAYIRLISIYLA OLSUN ARTKKK

bi kaç ay öncesine kadar öyleydi.babalığa hazır hissetmiyordu.şimdi benim iznim yüzünden ertelemek istiyor.önümüzdeki aylarda hamile kalsam izin hakkım tatile geliyor ve ölüyor.ev alacağımız için ücretsiz izin de alamıyorum.

birde bebek 1 yaşına kadar gelene kadar benim ilgilenmemi istiyor.annemleri bakıcıyı da istemiyor.sırf izin hakkım yüzünden erteliyor

canım yazını okuyunca hah aynı benim durumum dedim bn de hep mayıs ayında olsaun da iznimi çok rahat kullanim dedim o zamana kadar da korunduk ama ne biliim bu zamana kadar olmayacağını bu ay da olmadı bundan sonra dediğin gibi izin durumu zorda hhkımızda hayırlısı bn yne de denmeye dvam edecem sen ne düşünüyosun

100 daha okudum bebişimmmm akşam okumayı planlıyom yine haberleşiriz inşallahhhhhhhhhhhhh.............

açımmmmmmmmmmmmm.......................................
ekledim canınm
taamamdır

[kızlar sayıyı rumeysamı tutuyor emin değilim kim tutuyor :26:

100 tane ekle canım beni an duanda inşallahhhh

dahada yazarım ama bide tam sayıyı söylesen
tamamdır

duaa kaç oldu benyarın akşam kaçtane okudugumu söylerim
canım gecmişi tam okuyayaım öyle yazarım tam sayıyı ama kabataslak 2800 diyebilirim ama tam daha okumadım gecmişi

hayırlısı olsun güzelim.şimdi bu aydada deneyeceğim.şu an regliyim.olursa olur.olmazsa o zaman bi gelsin bakalım.yani zamana Allahın takdirine bıraktım.

aslında şöyle düşündüğümde eşim de haklı.iznim ölecek;tatil bitince iş başı.ücretsiz izinde alamam.ev alıyoruz hayırlısıyla. tam bebeğin anaya ihtiyacı olduğunda.annemler gelse bi türlü(eşim annemle pek geçinemez;arada olan bana olur).birde şöyle bir durum var.aşağı yukarı yaşına kadar gelene kadar benim bakmamı istiyor.bu da doğru çocuğun anne sütü alacağı zaman dilimi.en kritik dönemlerden biri.

o yüzden pek düşünmeyeceğim artık.oluruna bıraktım.Allahın takdirine bıraktım.

amin amin canimmm benim uzulme insallh en kisa zamanda burada hep beraber hamile kalacazzz...o gelecek zamanini bekliyor canimm...
hiiimm senin de degismis fikrin canim hakkinizda hayirlisi olsun saglikla bebegine istedigin zamanda kavusursun insallhhh...
ben geldim kızlaaarrrrr ve hala gelmedı bnm kırmızılarr belırtıde yok henuzzz

hadi bakalim hayirlisi yarin pozitif haberler aliriz insallhh sendennn

kızlaaarrrr ben geldim.... bikaç gündür girmedim özlediniz mi beni? yoksam fark bilem etmediniz mi?

Son düzenleme:
ayyy kizlar yazmistim gecen gun yumurtladim galiba diye ama benim bu aksam kasiklarim cok fazla agridi galiba ben bu aksam yumurtladim
seffaf akintim da cok yogunn..eee tabi kacirirmiyim aldim kocisi haydiinnn carpisiyoruz dedim
insallh nokta atisi yapmsimdir rabbim hayirlisini nasip etsinnn AMIN...

evet canım değişti.eşim yeni yıla kadar erteleyelim deyince değişti.aslında tam değişti de diyemeyiz.Allahın takdirine bıraktım(olması gerekeni yaptım)

ayrıca bugün hıçkıra hıçkıra ağlayınca kendime geldim.herşeyi iyice bastırmışım.rahatladım valla:))))

inşallah altın wuruş yapmışsındır bebekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…