buraya eşimin kararını yazdıktan sonra hüngür hüngür ağladım.ama konuşmadım.2 yıldır konuşa konuşa o kadar çok yoruldum ki....her seferinde bir bahane.yok il emrindesin okulun belli olsun.tayinim çıkar.okulun uzak diye bahane bulur.hep bahane.....
aslında bende pek istemiyorum iznimin ölmesini.ev alırsak aylıksız izin alamam.tatil bitince de göreve başlamam gerekecek.annem gelirse eşimle annem papaz olur olan bana olur(sanki hamile kalacakmışım gibi).bakalım hayırlısı
ağustos ayında bi deneyeceğim.olursa ne ala olmazsa zamana bırakacağım.Allahım benim hakkımda ve bebişim hakkında hayırlısını versin.hayırlı zamanda sağlıklı şekilde...[/QUOTEHiç ummaadığın bir anda rabbim verir merak etme canım. Hakkından hayırlısı ne ise o olsun. bende çok istiyorum ama sen söyledikten sonra düşündüm de çekip gideceğim eşim gelmeyecek birinci dönemi sonuna kadar ben orada bütün yaşanılanları tek başıma kaldırabilecek miyim acaba? Mevlam biliyordur canım bizim için en uygun zamanı?
haklısın canım...oluruna bırakmak; olayları Allahın takdirine bırakmak lazım.ama tevekkülüde elden bırakmamak dua etmek lazım...
Dua ediyorum canım hepimiz için hakkımızdan hayırlı zaman ne zaman ise mevlam sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza versin inşallahhaklısın canım...oluruna bırakmak; olayları Allahın takdirine bırakmak lazım.ama tevekkülüde elden bırakmamak dua etmek lazım...
buraya eşimin kararını yazdıktan sonra hüngür hüngür ağladım.ama konuşmadım.2 yıldır konuşa konuşa o kadar çok yoruldum ki....her seferinde bir bahane.yok il emrindesin okulun belli olsun.tayinim çıkar.okulun uzak diye bahane bulur.hep bahane.....
aslında bende pek istemiyorum iznimin ölmesini.ev alırsak aylıksız izin alamam.tatil bitince de göreve başlamam gerekecek.annem gelirse eşimle annem papaz olur olan bana olur(sanki hamile kalacakmışım gibi).bakalım hayırlısı
ağustos ayında bi deneyeceğim.olursa ne ala olmazsa zamana bırakacağım.Allahım benim hakkımda ve bebişim hakkında hayırlısını versin.hayırlı zamanda sağlıklı şekilde...
canım acaba eşin kendını baba olmaya hazırlıyamadıgı ıcın bahane buluyo olabılır mı ? benım esımde ılk 6 ay ıstemedı ben ondan kucuk oldugum halde ben ıstedım ama onun ıstedıgı oldu 6 ay dedı 6 ay sonra basladık bebıs calısmalarına ama sımdı 2 yıl olcak evlenelı 1yıl 3 aydır cocuk ıstıyoruz olmuyosımdı oda cok pişman böyle zor oldugunu bılmıyodum bılsem hemen yapardık dıyo ama ıs ısten gecıyor ıste onlar kendını hazır hıssedene kadar. ALLAHIM ŞU MÜBAREK GUNLERDE KIMSENIN UZULMESINE IZIN VERME BIZLERE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ET YA RABB..!
haklısın canım...oluruna bırakmak; olayları Allahın takdirine bırakmak lazım.ama tevekkülüde elden bırakmamak dua etmek lazım...
evet canım Allah hepimize nasip edeceği günü bilio bize düşen sabretmek dualarımızı eksik etmemek Allahtan hayırlısını istemek ...
aminnnnn canım yaaa..benimde eşim istemiodu ama şimdi 2. denememizi yapcas bu ay..bu erkekler bebeği kucağına almadan baba olmaya hazırolamıyolar hiçbir zaman..Allah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizi hayırlısıyla evlat sahibi etsin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahhhh
canım acaba eşin kendını baba olmaya hazırlıyamadıgı ıcın bahane buluyo olabılır mı ? benım esımde ılk 6 ay ıstemedı ben ondan kucuk oldugum halde ben ıstedım ama onun ıstedıgı oldu 6 ay dedı 6 ay sonra basladık bebıs calısmalarına ama sımdı 2 yıl olcak evlenelı 1yıl 3 aydır cocuk ıstıyoruz olmuyosımdı oda cok pişman böyle zor oldugunu bılmıyodum bılsem hemen yapardık dıyo ama ıs ısten gecıyor ıste onlar kendını hazır hıssedene kadar. ALLAHIM ŞU MÜBAREK GUNLERDE KIMSENIN UZULMESINE IZIN VERME BIZLERE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ET YA RABB..!
bi kaç ay öncesine kadar öyleydi.babalığa hazır hissetmiyordu.şimdi benim iznim yüzünden ertelemek istiyor.önümüzdeki aylarda hamile kalsam izin hakkım tatile geliyor ve ölüyor.ev alacağımız için ücretsiz izin de alamıyorum.
birde bebek 1 yaşına kadar gelene kadar benim ilgilenmemi istiyor.annemleri bakıcıyı da istemiyor.sırf izin hakkım yüzünden erteliyor
ekledim canınm100 daha okudum bebişimmmm akşam okumayı planlıyom yine haberleşiriz inşallahhhhhhhhhhhhh.............
açımmmmmmmmmmmmm.......................................
taamamdırben mücverin kendinede bayılırımda bunun görüntüsü süper ötesi yaww ilk fırsatta yapcam sende benim tatlı hamişimsin keşke yapıp sanada getirebilsemhamileleri etkilemek istememiştim aslında utandım.....
beceriklisindir canım yeter ki işin başına geç, bu zaten basit fırın yapıyo herşeyi....
bu arada bartekle hayalim ne iş çeviryo acayip merak ettimm...
ve rümeysacım bu not sana bir 100 daha ekle cicimmmm.......
tamamdır[kızlar sayıyı rumeysamı tutuyor emin değilim kim tutuyor :26:
100 tane ekle canım beni an duanda inşallahhhh
dahada yazarım ama bide tam sayıyı söylesen
kızlar merhaba...
bi başlık açtım ama kimseler cevap yazmadı bana :26:
ben de bebek isteyenlerdenim. hiç korunmadım pkosluyum. evlenmeden önce doktora gitmiştim, ultrason resminde kistler tren yapmış çuf çuf gidiyorlardı. sonra ne oldular bilmiyorum.
benim sorum şu. adetim biter bitmez ovulasyon döneminde gelen kaygan ince uzayan akıntı geldi. bugün adetimin 14. günü. üç gündür yine aynı akıntı geliyor. normal takvime göre yumurtlama günüme bir hafta var. anlamadım ben bu akıntı neden geliyor. :26: aynı durumu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı?
canım gecmişi tam okuyayaım öyle yazarım tam sayıyı ama kabataslak 2800 diyebilirim ama tam daha okumadım gecmişiduaa kaç oldu benyarın akşam kaçtane okudugumu söylerim
canım yazını okuyunca hah aynı benim durumum dedim bn de hep mayıs ayında olsaun da iznimi çok rahat kullanim dedim o zamana kadar da korunduk ama ne biliim bu zamana kadar olmayacağını bu ay da olmadı bundan sonra dediğin gibi izin durumu zorda hhkımızda hayırlısı bn yne de denmeye dvam edecem sen ne düşünüyosun
amin amin canimmm benim uzulme insallh en kisa zamanda burada hep beraber hamile kalacazzz...o gelecek zamanini bekliyor canimm...Sagol canım maalesef 1 saat önce yine test yaptım tek çizgi belime sancılar girmeye başladı geldi kırmızı Napiym Rabbim beni sınıyor vardır bunda da bir hayır canımız sagolsun 4 yıl bekledik 1 ay daha bekleriz Allah kaldiramiycamiz yükler vermesin
hiiimm senin de degismis fikrin canim hakkinizda hayirlisi olsun saglikla bebegine istedigin zamanda kavusursun insallhhh...buraya eşimin kararını yazdıktan sonra hüngür hüngür ağladım.ama konuşmadım.2 yıldır konuşa konuşa o kadar çok yoruldum ki....her seferinde bir bahane.yok il emrindesin okulun belli olsun.tayinim çıkar.okulun uzak diye bahane bulur.hep bahane.....
ağustos ayında bi deneyeceğim.olursa ne ala olmazsa zamana bırakacağım.Allahım benim hakkımda ve bebişim hakkında hayırlısını versin.hayırlı zamanda sağlıklı şekilde...
ben geldim kızlaaarrrrr ve hala gelmedı bnm kırmızılarr belırtıde yok henuzzz
amin amin canimmm benim uzulme insallh en kisa zamanda burada hep beraber hamile kalacazzz...o gelecek zamanini bekliyor canimm...
hiiimm senin de degismis fikrin canim hakkinizda hayirlisi olsun saglikla bebegine istedigin zamanda kavusursun insallhhh...
hadi bakalim hayirlisi yarin pozitif haberler aliriz insallhh sendennn
ayyy kizlar yazmistim gecen gun yumurtladim galiba diye ama benim bu aksam kasiklarim cok fazla agridi galiba ben bu aksam yumurtladim
seffaf akintim da cok yogunn..eee tabi kacirirmiyim aldim kocisi haydiinnn carpisiyoruz dedim
insallh nokta atisi yapmsimdir rabbim hayirlisini nasip etsinnn AMIN...
kızlaaarrrr ben geldim.... bikaç gündür girmedim özlediniz mi beni?yoksam fark bilem etmediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?