hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

amaaan bee canim sen kendinde olda gerisi boss cocuk da oluverir elbettt.hayirlisiyla olsun sadece...

100 tane daha okudummmmmmmmmmm
tamamdır ekledim
canım okuyaildğin kadar okuyabilrsin zorla mı okutcam kız uykulu uykulu yazıyorum idare edin

kız msj atıorum dolmuş gönderilmio .....dünden beri denk gelmedik senle okursun inşallahhh...250 tane dua okudum eklersin tatlım

tamamdır şekerim

gecmis olsun canim...tedavi goruyor musun?ilacla geciyor diye biliyorum...

Arkdaşlar salatı tefriciye duamız tam sayı olarak 3180,,ve yarına sanırsam yetişmeycek ve sorun şu ki ben yarın köye gidiyorum fındık toplamaya ve köyde internet yok ben ne yapcam şimdi

gecmis olsun canim...tedavi goruyor musun?ilacla geciyor diye biliyorum...

ewet canım görüyorum yani sürekli kullandığım ilaçlarım war ama tedawiyle geçmio malesef asitli acı baharatlı tarzında bişi yediğimde (ki ister istemez kaçıo arada) kötü oluyo

daha öncede endoskobide yapılmıştı

midemi bu halede ben getirdim malesef aptallığım yüzünden

geçmiş olsun şekerim.ülser varsa kendini zorlama.mide hassas bir organdır.aman diyeyim.oruç kötü ediyorsa tutma.Rabbim kolaylıklar vermiş dinimizde...

çocuk işini yeni yıla ertelemek istedi.bende buna üzüldüm.tartışma olmadı.geçen aylarda çok olduğu için..artık yoruldum.kendisine bişey demedim.düşündüm.olması gerekeni yapmaya karar verdim.Allahın takdirine bıraktım.

Arkdaşlar salatı tefriciye duamız tam sayı olarak 3180,,ve yarına sanırsam yetişmeycek ve sorun şu ki ben yarın köye gidiyorum fındık toplamaya ve köyde internet yok ben ne yapcam şimdi

nereye gidiyon kizz findik toplamaya...bizimde var findik offff toplamak cok zor allah kolaylik versin...
canim zaten hergun mubarek gunlerdeyiz bu seferki de cuma olmasin kadir gecesi yapsan duayii olmaz mi?

bizimde öyle bi durum war aslında tatlım ya... bizde önümüzdeki yıl temmuzda taşıncaz we ben taşınırken karnım burnumda hamile olmak istemiyorum o yüzden önümüzdeki iki ay içinde oldu oldu olmadı yine korunmaya dewam şubat marta kadar.... ya hakkmızda hayırlısı tatlım hayırlı zamanda hayırlı ewlatlarımız olsun rabbim en güzelini sunmak için bekletiodur belki bizi...

canimm benim annemde de vardi ilacla tedavi oluyor o ilaclarini duzenli kullan biraz da perhiz yaparsan belirli bir sure gecer insallhhh....

hayırlısı.bakmışsın ikimiz aynı anda hamile kalmışız:))))

istersen ben dewralim tatlım senden... ben takip edeyim yani...

nereye gidiyon kizz findik toplamaya...bizimde var findik offff toplamak cok zor allah kolaylik versin...
canim zaten hergun mubarek gunlerdeyiz bu seferki de cuma olmasin kadir gecesi yapsan duayii olmaz mi?
niyet ederken bi süre söylememiştim ama köyden nezaman gelceğim belli değil belli olmaz 2 gün sonra dönerim belki bayrama kadar kalabiilirim kesin bişey olmadğı icin ortada kaldım önceki duamızda yetiştirebilmiştik aynısı olur diye başladıydım duaya şimdi tu met ben takip ederim diyor bakalım
giresunun köyüne cıkcam hamidiye köyüne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…