evet canım değişti.eşim yeni yıla kadar erteleyelim deyince değişti.aslında tam değişti de diyemeyiz.Allahın takdirine bıraktım(olması gerekeni yaptım)
ayrıca bugün hıçkıra hıçkıra ağlayınca kendime geldim.herşeyi iyice bastırmışım.rahatladım valla:))))
inşallah altın wuruş yapmışsındır bebekim
amaaan bee canim sen kendinde olda gerisi boss cocuk da oluverir elbettt.hayirlisiyla olsun sadece...
fark ettim fıstık...nideydin bakimmm
tamamdır ekledim100 tane daha okudummmmmmmmmmm
canım okuyaildğin kadar okuyabilrsin zorla mı okutcam kız uykulu uykulu yazıyorum idare edinherkese selamlarrr nasılsınız bakalım...ben burdan gitmek için gün sayıyorum artık....
rumeysacım 200 okuyabildim 100 daha okıcam inşallah...bu aralar halsizlik var üzerimde okuyamadım pek kusura bakma tatlım...
kız msj atıorum dolmuş gönderilmio .....dünden beri denk gelmedik senle okursun inşallahhh...250 tane dua okudum eklersin tatlım
hastaydım tatlım ya ülserim azdı mahwetti beni... midem fenaydı anlıcanoruç yaramıo hiç ama napim bırakamıom da
sen nettin bakim? geçmişi çok okuyamadım... bişiler olmuş eşinle... aşmışsınız sanırım...
gecmis olsun canim...tedavi goruyor musun?ilacla geciyor diye biliyorum...
hastaydım tatlım ya ülserim azdı mahwetti beni... midem fenaydı anlıcanoruç yaramıo hiç ama napim bırakamıom da
sen nettin bakim? geçmişi çok okuyamadım... bişiler olmuş eşinle... aşmışsınız sanırım...
Arkdaşlar salatı tefriciye duamız tam sayı olarak 3180,,ve yarına sanırsam yetişmeycek ve sorun şu ki ben yarın köye gidiyorum fındık toplamaya ve köyde internet yok ben ne yapcam şimdi
yaparmsın öyle bi iyilik sonunda duasınıda edermsnistersen ben dewralim tatlım senden... ben takip edeyim yani...
Arkdaşlar salatı tefriciye duamız tam sayı olarak 3180,,ve yarına sanırsam yetişmeycek ve sorun şu ki ben yarın köye gidiyorum fındık toplamaya ve köyde internet yok ben ne yapcam şimdi
geçmiş olsun şekerim.ülser varsa kendini zorlama.mide hassas bir organdır.aman diyeyim.oruç kötü ediyorsa tutma.Rabbim kolaylıklar vermiş dinimizde...
çocuk işini yeni yıla ertelemek istedi.bende buna üzüldüm.tartışma olmadı.geçen aylarda çok olduğu için..artık yoruldum.kendisine bişey demedim.düşündüm.olması gerekeni yapmaya karar verdim.Allahın takdirine bıraktım.
ewet canım görüyorum yani sürekli kullandığım ilaçlarım war ama tedawiyle geçmio malesef asitli acı baharatlı tarzında bişi yediğimde (ki ister istemez kaçıo arada) kötü oluyo
daha öncede endoskobide yapılmıştı
midemi bu halede ben getirdim malesef aptallığım yüzünden
bizimde öyle bi durum war aslında tatlım ya... bizde önümüzdeki yıl temmuzda taşıncaz we ben taşınırken karnım burnumda hamile olmak istemiyorum o yüzden önümüzdeki iki ay içinde oldu oldu olmadı yine korunmaya dewam şubat marta kadar.... ya hakkmızda hayırlısı tatlım hayırlı zamanda hayırlı ewlatlarımız olsun rabbim en güzelini sunmak için bekletiodur belki bizi...
yaparmsın öyle bi iyilik sonunda duasınıda edermsn
istersen ben dewralim tatlım senden... ben takip edeyim yani...
niyet ederken bi süre söylememiştim ama köyden nezaman gelceğim belli değil belli olmaz 2 gün sonra dönerim belki bayrama kadar kalabiilirim kesin bişey olmadğı icin ortada kaldım önceki duamızda yetiştirebilmiştik aynısı olur diye başladıydım duaya şimdi tu met ben takip ederim diyor bakalımnereye gidiyon kizz findik toplamaya...bizimde var findik offff toplamak cok zor allah kolaylik versin...
canim zaten hergun mubarek gunlerdeyiz bu seferki de cuma olmasin kadir gecesi yapsan duayii olmaz mi?
hayırlısı.bakmışsın ikimiz aynı anda hamile kalmışız:))))
ayyy inşallah tatlım inşallah... cinsiyetleride farklı olursa beşik kertmeside mi yapsak ne
ayyy inşallah tatlım inşallah... cinsiyetleride farklı olursa beşik kertmeside mi yapsak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?