Benimde dün vardı canım acayip bir kasık ağrısıydı. dizime kadar vuruyordu.
Ben ara verdim canım kocişe artık seninle işim bitti git o tarafa dedim.
ya bak ona birşey diyemem çok iyi bakman kocişine. Sahalara inşallah hızlı inersin canım iyi bak eşine...öyle şeylere üzülmüyorum tek üzüldüğüm herif iyileşemedi bi türlüüü bi iyileşseydi önümdeki maçlara bakacaktım
Meltem sahalara hızlı dönecek canım tek tutturalım da ağrısın başlarımız.yok ben melteme dedim tam ovu günleri diye, sen araver canım bi süre görüşme herifinleben diyorum benim adama bi tutturayım dokuz ay başım ağrıyacak görürsün diye
Günler geçmek bilmiyor değil mi benimde 4 gün var ama saatleri sayar oldum.kızlar 3gün kaldı battıma üfffffffffffff :26: :26: :26: :26:
ya bak ona birşey diyemem çok iyi bakman kocişine. Sahalara inşallah hızlı inersin canım iyi bak eşine...
Tabi kısmet belli olmaz sen yine de çarp adamıben adama bakıyomda bazı şeyler kısmet işte çıkıyo pürüzler......
kızlar 3gün kaldı battıma üfffffffffffff :26: :26: :26: :26:
yok ben melteme dedim tam ovu günleri diye, sen araver canım bi süre görüşme herifinleben diyorum benim adama bi tutturayım dokuz ay başım ağrıyacak görürsün diye
yok ben melteme dedim tam ovu günleri diye, sen araver canım bi süre görüşme herifinleben diyorum benim adama bi tutturayım dokuz ay başım ağrıyacak görürsün diye
Ben cicianneme davetliyim . Ama yarına patlıcan kebabı yapacağım canım yarının menüsünü söylüyeyim sanakızlar akşama ne pişirceniz yaaa ben accayip fırın makarna canım çekti ama yanına ne yapsam bilemedim:26::26::26:...
ya işte,tam ovu günlerinde hasta oldu benimki.terli terli klima altına yatarken.o kadar dedim,dinlemedi.ama olsun.yattığı yerden de olur olcaksa
ayy ben 9 ay bekleyemem
İkinizden de korkulur eşleriniz için hain planlar hıya canım ben kızgınım benim adama benimkide mide rahatsızlığı çekiyo ama ciddi oruç tutamadı bir süre yiyemedi koskoca ayda 2 kez yaptık oda doğru günde değil o yüzden ben dokuz ay beklerim onu düz duvara tırmandırmayan neyseee
Ben cicianneme davetliyim . Ama yarına patlıcan kebabı yapacağım canım yarının menüsünü söylüyeyim sana
ya canım ben kızgınım benim adama benimkide mide rahatsızlığı çekiyo ama ciddi oruç tutamadı bir süre yiyemedi koskoca ayda 2 kez yaptık oda doğru günde değil o yüzden ben dokuz ay beklerim onu düz duvara tırmandırmayan neyseee
yani afiyet olsun...olabilir aslında pilavla iyi gider ama makarnaya da götürürüm benbi de komposto yapayım çorba salata daha ne olsunnn ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?