hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Benimde dün vardı canım acayip bir kasık ağrısıydı. dizime kadar vuruyordu.

Ben ara verdim canım kocişe artık seninle işim bitti git o tarafa dedim.

yok ben melteme dedim tam ovu günleri diye, sen araver canım bi süre görüşme herifinle ben diyorum benim adama bi tutturayım dokuz ay başım ağrıyacak görürsün diye

yok ben melteme dedim tam ovu günleri diye, sen araver canım bi süre görüşme herifinle ben diyorum benim adama bi tutturayım dokuz ay başım ağrıyacak görürsün diye

ya işte,tam ovu günlerinde hasta oldu benimki.terli terli klima altına yatarken.o kadar dedim,dinlemedi. ama olsun.yattığı yerden de olur olcaksa

ayy ben 9 ay bekleyemem

kızlar akşama ne pişirceniz yaaa ben accayip fırın makarna canım çekti ama yanına ne yapsam bilemedim:26::26::26:...

ya işte,tam ovu günlerinde hasta oldu benimki.terli terli klima altına yatarken.o kadar dedim,dinlemedi. ama olsun.yattığı yerden de olur olcaksa

ayy ben 9 ay bekleyemem

ayy ben 9 ay bekleyemem

kızlar akşama ne pişirceniz yaaa ben accayip fırın makarna canım çekti ama yanına ne yapsam bilemedim:26::26::26:...

ayy ben 9 ay bekleyemem

ya canım ben kızgınım benim adama benimkide mide rahatsızlığı çekiyo ama ciddi oruç tutamadı bir süre yiyemedi koskoca ayda 2 kez yaptık oda doğru günde değil o yüzden ben dokuz ay beklerim onu düz duvara tırmandırmayan neyseee

İkinizden de korkulur eşleriniz için hain planlar hı

kocalar hasta diyoruz yani..pazartesi günü benimkinin doğum günü.o gün de tam yumurtlama günü. o güne kadar iyileşmezse fururim oni fururim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…