İkinizden de korkulur eşleriniz için hain planlar hı
Korkutmak en güzeli en başta korkut sonra seversin zaman içinde.randevuya gelmeyen sevgiliyi naparsın ,bunlar eşşş randevuya gelmeyerek çok büyük yanlış yapıldııı serap acıyom hasta diye bi iyileşssin o zaman çıkarcam esas tırnaklarımııı korksun benden diyecemde, zaten korkuyo
Günler geçmek bilmiyor değil mi benimde 4 gün var ama saatleri sayar oldum.
evet beklemek çok kötüü inşallah ikimizde hamileyizdir ben kloman kullandım dr yumurtam için çok güzel demişti ama 2.denemem oldugu için pek umutlanmıyorum geçen sefer kan testi yapmıştım bu sefer beklicem en azından bir gün geçsin snra test yapim tabi dayana bilirsem sen ilaç kullanmışmıydın? :26: Emir bebek
kan testi yaptırsana beytocan.. o süreci beklemek de sıkıntılı oluyordur... yapıp kurtulmak lazım belki de.[/QUO evet ama daha önce çok umutlanmıştım yaptırdım sonuç hüsran oluncaçok utandım drdan eşimden saçbasapan duygular.. eşimde umutla bekler onu ümütlenmesini istemiyorum ben üzülüyom oda üzülünce çok kötü oluyom beklicem snr evde test yapcam tabi kırmızılar gelmezse
ben de geçen ay test yaptırdım eşime söylemedim. kendi merakımı gideriyorum...
yok canım ben ilaç kullanmadım benim 6. ayım. gün aşırı çarptım kocişi daha ne olsun ondan sonrada diktim ayakları. Zaten bir gelsin bebiş ona soracağım kırk kılığa girdim resmen..
bugun de gireyim diye düsünüyodum ben 4 gün üstüste girsem sorun olur mu :)
kızlar nassınız bakalım görüşmeyeli)))))))
kızlar internetten clearblue kolay hamilelik monitörü aldım.bayağı pahalı bişey.benim çarpışma işleri sakat olunca hiç olmazsa yumurtlama takibi yapayım.
kızlar internetten clearblue kolay hamilelik monitörü aldım.bayağı pahalı bişey.benim çarpışma işleri sakat olunca hiç olmazsa yumurtlama takibi yapayım.
seninki erteleyelim diyordu.ikna ettin sanırım
dijital olanlarından mı aldın?
bende ovu testini digital clearblue kullaniyorum ve cok memnunum,,
o kolay hamilelik monitoru sanirim:26: yumurtanin esas catladigi gunude gosteriyo dimi ????((yani sadece 36-saat oncesini degil))
ooo hemşolarda burdaymışşş nassınız gız zillilerr, deniz bu dediğin alet saatine kadar mı söylüyo bizim gıytırık testlerden farkı neee.........
ooo hemşolarda burdaymışşş nassınız gız zillilerr, deniz bu dediğin alet saatine kadar mı söylüyo bizim gıytırık testlerden farkı neee.........
iki önemli günü net biçimde sölüyormuş.bakalım bende yeni aldım.göreceğiz.kılavuzu ingilizce yazıyor.anlamıyorum.sadece 5.gün diye ayarladım makineyi yaa.bugün test istemedi bakalım.
siteyi kopyalayım size.
Kolay Hamilelik Monitörü | Clearblue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?