hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

randevuya gelmeyen sevgiliyi naparsın ,bunlar eşşş randevuya gelmeyerek çok büyük yanlış yapıldııı serap acıyom hasta diye bi iyileşssin o zaman çıkarcam esas tırnaklarımııı korksun benden diyecemde, zaten korkuyo

İkinizden de korkulur eşleriniz için hain planlar hı

Korkutmak en güzeli en başta korkut sonra seversin zaman içinde.
Arada iyi oluyo

ben kaçar gacılar öğleden önce temizliği bitirdim gidip kalanı toparlayım , namazımıda kılayım geçmeden, öpüldünüz şimdiden hayırlı iftarlarrr ..................

Günler geçmek bilmiyor değil mi benimde 4 gün var ama saatleri sayar oldum.

evet beklemek çok kötüü inşallah ikimizde hamileyizdir ben kloman kullandım dr yumurtam için çok güzel demişti ama 2.denemem oldugu için pek umutlanmıyorum geçen sefer kan testi yapmıştım bu sefer beklicem en azından bir gün geçsin snra test yapim tabi dayana bilirsem sen ilaç kullanmışmıydın? :26: Emir bebek

orkidem gelmişş ama ben gidiyom canımmm, akşam bi yerlere davetli değilsen belki görüşürüz bal yanaklının annesi öptüm seni baş baş....

yok canım ben ilaç kullanmadım benim 6. ayım. gün aşırı çarptım kocişi daha ne olsun ondan sonrada diktim ayakları. Zaten bir gelsin bebiş ona soracağım kırk kılığa girdim resmen..

Son düzenleme:
yok canım ben ilaç kullanmadım benim 6. ayım. gün aşırı çarptım kocişi daha ne olsun ondan sonrada diktim ayakları. Zaten bir gelsin bebiş ona soracağım kırk kılığa girdim resmen..

benim kocişte o bebek gelsin sorcam ona poposuna bile vurcam bende hep sıkı sıkı sarılcam ve kokusunu ciyerlerime kadar çekcem cünkü olmayan bebegimi çooooook özledim deli gibi bekliyorum

kızlar nassınız bakalım görüşmeyeli)))))))

kızlar internetten clearblue kolay hamilelik monitörü aldım.bayağı pahalı bişey.benim çarpışma işleri sakat olunca hiç olmazsa yumurtlama takibi yapayım.

seninki erteleyelim diyordu.ikna ettin sanırım
dijital olanlarından mı aldın?

bende ovu testini digital clearblue kullaniyorum ve cok memnunum,,

o kolay hamilelik monitoru sanirim:26: yumurtanin esas catladigi gunude gosteriyo dimi ????((yani sadece 36-saat oncesini degil))

Son düzenleme:
seninki erteleyelim diyordu.ikna ettin sanırım
dijital olanlarından mı aldın?

yok ikna etmedim.bende öyle düşünmeye başladım.çünkü bebekle az vakit geçirmiş olacağım.ücretsiz izin almam da zor( ev alıyoruz).çarpışma işleri sakat dediğim o.erteledik aslında.artık gelecekle ilgili kesin kararlar alamamaya başladım.her seferinde bi aksilik çıkıyor.yinede dedim zamana bırakalım diye.Rabbim bilir.

dijital olandan.ama bu monitör.ovu testlerinin gelişmişi.

bende ovu testini digital clearblue kullaniyorum ve cok memnunum,,

o kolay hamilelik monitoru sanirim:26: yumurtanin esas catladigi gunude gosteriyo dimi ????((yani sadece 36-saat oncesini degil))

evet canım öleymiş.kılavuz ing yazınca tam anlayamadım.internettn sitesine baktım.yumurtlama takibini yapayım hiç olmazsa.

ooo hemşolarda burdaymışşş nassınız gız zillilerr, deniz bu dediğin alet saatine kadar mı söylüyo bizim gıytırık testlerden farkı neee.........

ooo hemşolarda burdaymışşş nassınız gız zillilerr, deniz bu dediğin alet saatine kadar mı söylüyo bizim gıytırık testlerden farkı neee.........

iki önemli günü net biçimde sölüyormuş.bakalım bende yeni aldım.göreceğiz.kılavuzu ingilizce yazıyor.anlamıyorum.sadece 5.gün diye ayarladım makineyi yaa.bugün test istemedi bakalım.

siteyi kopyalayım size.

Kolay Hamilelik Monitörü | Clearblue

biz hormonlu şeyleri yiyip radyasyonda kala kala bu adamlarda ne icat edeceğini şaşırdııı, teknolojide son nokta ha neyse benim kıytırıklar daha beni 3 ay idare eder hayırlısı ondan sonrası içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…