hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayy hemşom sorma.plastik sebzelik var.onu yıkıyordum.her tarafım su.oldu.yoruldum uyyyyyyy yoruldum :)))))

kolay gelsin canım, ramazanda zor oluyo bu temizlik işi zaten susuyon bide suyun içinde oldunmu resmen şeytanla pazarlık ha bende hazır kek var ama nasıl bi pasta yapsam bilemedim klasik krem şanti sürmekte istemiyom :26:

biz hormonlu şeyleri yiyip radyasyonda kala kala bu adamlarda ne icat edeceğini şaşırdııı, teknolojide son nokta ha neyse benim kıytırıklar daha beni 3 ay idare eder hayırlısı ondan sonrası içinde

hahahaaaa... çok güldüm hemşom kız.allah ta seni güldürsün emi....aynen valla.biz hamile kalalım diye kafayı yedik;adamlarda bizden esinlenerek ne çıkaracaklarını şaşırdılar.

hayırlı olsun inşallah da ona 400t vermedin deme yani benim bütçeme göre baya pahalı

ORKIDE cicegim ,,nasilsin canim ??? ne asamadasin sen ???
canım görmemişim ben senii. valla ben kendi çapımda çarpışma aşamasına başladım. ne zaman yumurtlarım bilmiyorum. 2 gündür ateş ölçmeyi de unutuyorum. hayırlısı. umutluyum ama.
kızlaaarnasılsınız, epeydir uğrayamadım üç topiğe birden yazıyorum anca yetişiyorum var mı bebiş haberi?
cnm ben laboquick (kaset tip)kullanıyorum, gayet iyi

canım iyiyiz sağolasın. henüz hamiş haberi yok. evet seni ateş topiğinde görüyorum sıkça. ben de seviyorum o topiği. ben pek yazmasam da sıkı takipçilerindenim oranın. sen nasılsın?

sağol canım, iyiyim yeni döngüm ile mutluyum, kaygı yok bişi yok iki hafta on gün kadar insan gibi olacağım görüyorum ben de seni ateş topiğinde, ses etmeden altta duruyorsunhamiş haberi yok ama batı yaklaşan varmış (beytocaaan, seraaaap inşallah diyorummmm)..

iyidir canım sen nasılsın bakalım ovu fatihi mi olcen gız başlamışın maçlara hadii inşallah bu ay şeytanın kır kafasını bat günüylede ayırırsın bacaklarını.....

ovu fatihi olmayı umut ediyorum tatlım. İnşallah kıracam ben o şeytanın bacağını

:120:
:) o bakımdan evet bazen ama keske dınlenebılsem canım ya öldüm bittim valla tek basına cok zor oluyo
öyle canım bende bekliyorum eğer kırmızılar gelirse bayram temiliğine başlayacağım yok gelmezse eşim kızdı yapma dedi. gerçi bayramın ikinci günü çekip gideceğim ama yine de yapmam lazım da akşamlarrı halledeceğim olmazsa..

Kızlar yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı hastalık sinyalleri geliyor herhalde...

yaaa benimde ara ara çok sancım oluyo bilmiyomya ama hiç umutlu degilim bitane test baş ucumda komidinin çekmecesinde uyandıgımda aklıma geliyo hemen.. ama yapmıcam 14 ne kadar... lütfen çok duaa edin bize rabbim isteyen herkese versin inşallah Emir Bebek Emir Bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…