ayy hemşom sorma.plastik sebzelik var.onu yıkıyordum.her tarafım su.oldu.yoruldum uyyyyyyy yoruldum :)))))
biz hormonlu şeyleri yiyip radyasyonda kala kala bu adamlarda ne icat edeceğini şaşırdııı, teknolojide son nokta haneyse benim kıytırıklar daha beni 3 ay idare eder hayırlısı ondan sonrası içinde
benim kocişte o bebek gelsin sorcam ona poposuna bile vurcam bende hep sıkı sıkı sarılcam ve kokusunu ciyerlerime kadar çekcem cünkü olmayan bebegimi çooooook özledim deli gibi bekliyorum
kızlar nassınız bakalım görüşmeyeli)))))))
kızlar internetten clearblue kolay hamilelik monitörü aldım.bayağı pahalı bişey.benim çarpışma işleri sakat olunca hiç olmazsa yumurtlama takibi yapayım.
cnm ben laboquick (kaset tip)kullanıyorum, gayet iyisıparıs vercem kızlar hangısınden alayım sızce??siparis verem sımdıı
canım görmemişim ben senii. valla ben kendi çapımda çarpışma aşamasına başladım. ne zaman yumurtlarım bilmiyorum. 2 gündür ateş ölçmeyi de unutuyorum. hayırlısı. umutluyum ama.ORKIDE cicegim ,,nasilsin canim ??? ne asamadasin sen ???
kızlaaarnasılsınız, epeydir uğrayamadım üç topiğe birden yazıyorum anca yetişiyorum var mı bebiş haberi?
cnm ben laboquick (kaset tip)kullanıyorum, gayet iyi
sağol canım, iyiyim yeni döngüm ile mutluyum, kaygı yok bişi yok iki hafta on gün kadar insan gibi olacağımcanım görmemişim ben senii. valla ben kendi çapımda çarpışma aşamasına başladım. ne zaman yumurtlarım bilmiyorum. 2 gündür ateş ölçmeyi de unutuyorum. hayırlısı. umutluyum ama.
canım iyiyiz sağolasın. henüz hamiş haberi yok. evet seni ateş topiğinde görüyorum sıkça. ben de seviyorum o topiği. ben pek yazmasam da sıkı takipçilerindenim oranın. sen nasılsın?
slm kızlar nasılsınız
irmooş, meltemtncckızlar sizler nasılsınız?
iyidir canım sen nasılsın bakalım ovu fatihi mi olcen gız başlamışın maçlara hadii inşallah bu ay şeytanın kır kafasını bat günüylede ayırırsın bacaklarını.....
iki gündür çok sesizleşti bu sayfa herkes çarpışmada herhalde
Sen dinlenmeye çekilmişsin canım o zaman.:26:ben harıc :) hem kırmızılarla ugrasıyorum hem bayram temızlıgıyleeee bıtsın artk ya cok sıkıldım cok yoruldummm
Sen dinlenmeye çekilmişsin canım o zaman.:26:[/QUOT
:120:
:) o bakımdan evet bazen ama keske dınlenebılsem canım yaöldüm bittim valla tek basına cok zor oluyo
öyle canım bende bekliyorum eğer kırmızılar gelirse bayram temiliğine başlayacağım yok gelmezse eşim kızdı yapma dedi. gerçi bayramın ikinci günü çekip gideceğim ama yine de yapmam lazım da akşamlarrı halledeceğim olmazsa..:120:
:) o bakımdan evet bazen ama keske dınlenebılsem canım yaöldüm bittim valla tek basına cok zor oluyo
Kızlar yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı hastalık sinyalleri geliyor herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?