hayırlı olsun inşallah da ona 400t vermedin deme yani benim bütçeme göre baya pahalı
canım ben korkumdan almadım test duramam da yaparım diye. bende de bir kaç belirti var ama regldönemi belirtilerle aynı hemen hemen tek fark var ben sancıyı hasta olduktan sonra sancılanırdım şimdiden sancım başladı.yaaa benimde ara ara çok sancım oluyo bilmiyomya ama hiç umutlu degilim bitane test baş ucumda komidinin çekmecesinde uyandıgımda aklıma geliyo hemen.. ama yapmıcam 14 ne kadar... lütfen çok duaa edin bize rabbim isteyen herkese versin inşallah Emir Bebek Emir Bebek
hamilelik monitörü nedir????:44::44::44:
Bir kaç arkadaşta da aynı şey olmuştu zannedersem. Ama hastalık öncesi belki olabiliyordur veya hamileliğe işarettir ben kullanmadım canım hiç test.Merhaba; ben 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum son altı aydır ovulasyon testi ile deniyorum. Bugün adetimin 29. günü birkaç gündür kasıklarımda hafifçe sancı var diye merakımdan biraz önce ovulasyon testi yaptım acaba yinemi yumurtlamam var diye. Sonuç 7-8 dk sonra koyu iki çizgi oldu. Ben normalde 32-33 günde adet görürüm adetime 3 gün var niye pozitif çıktı? Bir bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen bi yorum getirebilirmi? sonuçta hepimiz bebek istiyoruz kader arkadaşıyız.
Bir kaç arkadaşta da aynı şey olmuştu zannedersem. Ama hastalık öncesi belki olabiliyordur veya hamileliğe işarettir ben kullanmadım canım hiç test.
bilmiyorum ki canım nette bulabildin mi birşey bak hamilelik öncesi çıkmış birkaç kişi deHamilelik içinde erken değilmidir daha 3 yada 4 günüm vardır tahminimce, dediğin gibi adet öncesi olabilir belki
bilmiyorum ki canım nette bulabildin mi birşey bak hamilelik öncesi çıkmış birkaç kişi de
Hayırlısı olsun canım bat'a kaç gün var?Baktım canım pozitif çıkmış ve hamilelermiş . ama benim yumurtlama günleride test anında kopkoyu ikinci çizgiyi verirdi hatta diğerinden daha koyu 10 saniye içinde. şimdi aynı koyulukta ve 7-8 dk sonra belirginleşmesi beni şüphelendirdi ümitlenmek istemedim ama bi sorun mu var onuda anlamak istiyorum. araştırdıklarımda ayrıntı yok böyle sadece pozitif demişler. Koyumu kaçıncı dakika belirtilmemiş.
Baktım canım pozitif çıkmış ve hamilelermiş . ama benim yumurtlama günleride test anında kopkoyu ikinci çizgiyi verirdi hatta diğerinden daha koyu 10 saniye içinde. şimdi aynı koyulukta ve 7-8 dk sonra belirginleşmesi beni şüphelendirdi ümitlenmek istemedim ama bi sorun mu var onuda anlamak istiyorum. araştırdıklarımda ayrıntı yok böyle sadece pozitif demişler. Koyumu kaçıncı dakika belirtilmemiş.
Benimde 4 gün var belirti var mı peki hissettiğinnn3 yada 4 gün var yani salı yada çarşamba olmam lazım
Benimde 4 gün var belirti var mı peki hissettiğinnn
Merhaba; ben 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum son altı aydır ovulasyon testi ile deniyorum. Bugün adetimin 29. günü birkaç gündür kasıklarımda hafifçe sancı var diye merakımdan biraz önce ovulasyon testi yaptım acaba yinemi yumurtlamam var diye. Sonuç 7-8 dk sonra koyu iki çizgi oldu. Ben normalde 32-33 günde adet görürüm adetime 3 gün var niye pozitif çıktı? Bir bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen bi yorum getirebilirmi? sonuçta hepimiz bebek istiyoruz kader arkadaşıyız.
arkadasim bnde duymustum hamilelik varsa koyu cikabilior bazilarinda die ama herkeste olmuor. ins hamilesindir. istersen erken gebelik testlerinden yap. hamilelik varsa bunda ciktigina gore ondada cikar bnce
Bence de canım bir test al yap ama yine de bekle bat'a kadar sonra üzülmeyesin negatif çıkrsa bazen çıkmıyormuş battan önceBelirti derken ben hemen her ay burada yazılanlardan etkilenip her ay aynı belirtileri yaşıyorum. kasıklarımda inceden sızı var bide bugün başım dönüyor hafif hala sersem gibiyim ama zaten vertigo hastasıyım, stresten başım ara ara döner bugünkü de öyle. Onun dışında birşeyim yok
Bence de canım bir test al yap ama yine de bekle bat'a kadar sonra üzülmeyesin negatif çıkrsa bazen çıkmıyormuş battan önce
tu metcim 100 daha eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?