hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım ben korkumdan almadım test duramam da yaparım diye. bende de bir kaç belirti var ama regldönemi belirtilerle aynı hemen hemen tek fark var ben sancıyı hasta olduktan sonra sancılanırdım şimdiden sancım başladı.

Merhaba; ben 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum son altı aydır ovulasyon testi ile deniyorum. Bugün adetimin 29. günü birkaç gündür kasıklarımda hafifçe sancı var diye merakımdan biraz önce ovulasyon testi yaptım acaba yinemi yumurtlamam var diye. Sonuç 7-8 dk sonra koyu iki çizgi oldu. Ben normalde 32-33 günde adet görürüm adetime 3 gün var niye pozitif çıktı? Bir bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen bi yorum getirebilirmi? sonuçta hepimiz bebek istiyoruz kader arkadaşıyız.

Bir kaç arkadaşta da aynı şey olmuştu zannedersem. Ama hastalık öncesi belki olabiliyordur veya hamileliğe işarettir ben kullanmadım canım hiç test.

bilmiyorum ki canım nette bulabildin mi birşey bak hamilelik öncesi çıkmış birkaç kişi de

Baktım canım pozitif çıkmış ve hamilelermiş . ama benim yumurtlama günleride test anında kopkoyu ikinci çizgiyi verirdi hatta diğerinden daha koyu 10 saniye içinde. şimdi aynı koyulukta ve 7-8 dk sonra belirginleşmesi beni şüphelendirdi ümitlenmek istemedim ama bi sorun mu var onuda anlamak istiyorum. araştırdıklarımda ayrıntı yok böyle sadece pozitif demişler. Koyumu kaçıncı dakika belirtilmemiş.

Hayırlısı olsun canım bat'a kaç gün var?

hadi bakalım hayırlısı inşallah..

Benimde 4 gün var belirti var mı peki hissettiğinnn

Belirti derken ben hemen her ay burada yazılanlardan etkilenip her ay aynı belirtileri yaşıyorum. kasıklarımda inceden sızı var bide bugün başım dönüyor hafif hala sersem gibiyim ama zaten vertigo hastasıyım, stresten başım ara ara döner bugünkü de öyle. Onun dışında birşeyim yok

arkadasim bnde duymustum hamilelik varsa koyu cikabilior bazilarinda die ama herkeste olmuor. ins hamilesindir. istersen erken gebelik testlerinden yap. hamilelik varsa bunda ciktigina gore ondada cikar bnce

Bence de canım bir test al yap ama yine de bekle bat'a kadar sonra üzülmeyesin negatif çıkrsa bazen çıkmıyormuş battan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…