naber tumet?????uzun zamandır hiç konuşmadık..
nasıl gidiyo çalışmalar????
walla çalışmalara başlayamadık tatlım benm adet biteli yeni oldu sayılır kocişte hasta iki gündür sabahları hastanede serum takılıyo... üşütmüş boğazları çok kötü...
bakalım artık izne çıkıcaz ordada pek bişi yapamayız... ya bu ay bi ihtimal olmazsa olurbidahaki aya daha randımanlı çalışırız
senden naber bebek?
hmmmmmmm.geçmiş olsun canımm..iyi bak kocişe...biz bu ay 2.denememizi de yaptık sayılırr...hadi bakalım hayırlısı artık...
Allah ol derse olur...biz de haftaya çıkıyoz izne..inşallah hamiş olarak dönerim...
ayyyy amin bebekim amin bende inşallah hamile dönerim
topikte kimseler yokk
Canım kaç eksik varkızlar bugün duayı kim nekadar okuyabilirse okusun nolur yatsıya kadar... biz yarın izne çıkıcaz o yüzden ben bu akşama kadar okunanların hepsini toplucam ve kalanını ben tamamlayıp duasını yapıcam .... yoksa dua yarım yamalak kalcak...
öptüm kızlar siziii.... malum izin için hazırlık yapmam gerek... mmmuuuccuukkk
kızlar bugün duayı kim nekadar okuyabilirse okusun nolur yatsıya kadar... biz yarın izne çıkıcaz o yüzden ben bu akşama kadar okunanların hepsini toplucam ve kalanını ben tamamlayıp duasını yapıcam .... yoksa dua yarım yamalak kalcak...
öptüm kızlar siziii.... malum izin için hazırlık yapmam gerek... mmmuuuccuukkk
selam canlarbugün iyi değilim hiç çok umutsuz ve geleceğimi göremez haldeyim Allah yollarımı açsın inşallah bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?