hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

naber tumet?????uzun zamandır hiç konuşmadık..
nasıl gidiyo çalışmalar????

walla çalışmalara başlayamadık tatlım benm adet biteli yeni oldu sayılır kocişte hasta iki gündür sabahları hastanede serum takılıyo... üşütmüş boğazları çok kötü...

bakalım artık izne çıkıcaz ordada pek bişi yapamayız... ya bu ay bi ihtimal olmazsa olur bidahaki aya daha randımanlı çalışırız

senden naber bebek?

hmmmmmmm.geçmiş olsun canımm..iyi bak kocişe...biz bu ay 2.denememizi de yaptık sayılırr...hadi bakalım hayırlısı artık...
Allah ol derse olur...biz de haftaya çıkıyoz izne.. inşallah hamiş olarak dönerim...

ayyyy amin bebekim amin bende inşallah hamile dönerim

Kızlar inanirmisiniz eve yeni geldim ve simdi yazıyorum çünkü yarın öğlene kadar uyurum biliyorum sonrada is güç derken geceyi bulur.......nerde olduma gelince hastanede dogumhanedeydim,arkadasım dogum yaptı ve dil bilmediği icin beni çağırdılar ,okadar kötü ve Zor bir dogum yasadiki ,normal dogum olamadı malesef ve bebeğin hayatı riske girince ameliyata girdik birebir sezaryan izledim bugün hemde canlı. Canlı ,Allahım nelere kadirsin....
Sukur bebek çıktı annede kurtuldu bende nihayet eve gelebildim 15saat sonra olsada,
Suan sadece uyumak istiyorum okadar yoruldum ,görüşmek dileğiyle byee

kızlar bugün duayı kim nekadar okuyabilirse okusun nolur yatsıya kadar... biz yarın izne çıkıcaz o yüzden ben bu akşama kadar okunanların hepsini toplucam ve kalanını ben tamamlayıp duasını yapıcam .... yoksa dua yarım yamalak kalcak...

öptüm kızlar siziii.... malum izin için hazırlık yapmam gerek... mmmuuuccuukkk

Canım kaç eksik var

canım 100 adet yaz işlerim var azcık onları bitireyim okurum inşallah yine...

selam canlar bugün iyi değilim hiç çok umutsuz ve geleceğimi göremez haldeyim Allah yollarımı açsın inşallah bana dua edin

ayy bu adam beni deli edecek.iyileşmek için hiç bir şey yapmıyor.Sigaraya hızla devam,ilaç almaz ben vermeyince,dinlenmek yok.
Her şey de benden beklenmez ki sıkıldım bu durumdan. Tam ovulasyon dönemim.Ama öyle uzaktan bakınıyoruz

selam canlar bugün iyi değilim hiç çok umutsuz ve geleceğimi göremez haldeyim Allah yollarımı açsın inşallah bana dua edin

Canım n'oldu? herkes dertli bu ay sanırım.Allah sevdiklerimize sağlık versin.Gerisi hallolur.Ben de sana destek veriyorum ama kendi halime sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…