Yarın iftardan sonra kan tahlili vermeye gideceğiz eşimle. Midemde yanma var. hamilelik varsa ona göre ilaç verir yoksa da ben kendi ilaçlarımı kullanırım. Kasık ağrım var ağrı kesici alamıyorum bu yüzden bat'a 3 gün var çıkar mı arkadaşlar kanda 3 gün önce
Yarın iftardan sonra kan tahlili vermeye gideceğiz eşimle. Midemde yanma var. hamilelik varsa ona göre ilaç verir yoksa da ben kendi ilaçlarımı kullanırım. Kasık ağrım var ağrı kesici alamıyorum bu yüzden bat'a 3 gün var çıkar mı arkadaşlar kanda 3 gün önce
selam sonsycim. iyiyiz ne olsun. biber doğrayıp buzluğa kaldırıyorum. sen nasılsın? her şey yolunda mı?
İnşallah canım bugün o kadar dua ettim ki isteyen herkese versin diye Rabbim.bükük ihtimal varsa çıkar inşallah bizede morel olur
Bilmiyorum canım muallaktayım.çıkar diye dusunuyorum cnm tabı dollenme tarıhıne baglı
İnşallah canım bugün o kadar dua ettim ki isteyen herkese versin diye Rabbim.Hafta içi urfaya gitmem lazım. hava çok sıcak oruç etki ederse öyle birşey var gözüyle bakarsam.En iyisi kafam rahata kavuşacak. Eşimde çok sitiyor o da artık sıkıldı. Çünkü 3-4 gündür resmen ölü gibiyim. Bugün eşim yüzünde ayrı bir güzellik var diyor o kadar adapte olmuş ki hamile olduğuma.korkuyorum da değilsm çok üzülecek diye.
Bilmiyorum canım muallaktayım.
İnşallah canım ya oynaya oynaya haber vereceğim ya da zırlaya zırlaya iki ihtimal var.inşallah allah gonlunuze gore versın guzel haberlerını alalım burdan da kendımıze gelelım azcık
İnşallah canım ya oynaya oynaya haber vereceğim ya da zırlaya zırlaya iki ihtimal var.
Birde forumda birisi gögüslerinde damarlar belirginleşti mi dedi. Baktım evet belirginleşmiş özellikle sol gögüste bu da iyice umutlandırdı beni.
Yarın bol bol dua edin kızlar şimdiden heyecan bastıayy hadi inşallah
Yarın bol bol dua edin kızlar şimdiden heyecan bastı
İyice heyecanlanacağım ama en azından öğrenip kurtulacağım hamile miyim değil miyim kaç gündür kafayı yiyorum resmen.inşallllaaaaaaahhhhhhhhhh hamilesindiiiiririrrrrrrrrr:18:
ogren kurtul ya en guzelı..bnm hala gelmedı pıs kırmızılar gelcek gıbıde durmuo cok moralım bozukİyice heyecanlanacağım ama en azından öğrenip kurtulacağım hamile miyim değil miyim kaç gündür kafayı yiyorum resmen.
yarın yaptıracağım canım eşim aramış görüşmüş özel bir hastanede inşallah hemen çıkar sonuç.ogren kurtul ya en guzelı..bnm hala gelmedı pıs kırmızılar gelcek gıbıde durmuo cok moralım bozuksenden ıı bı haber alıpta sevınelım bari azcık:)ne zaman yaptırcan test??
inşallah cnm burayada gel soyle bıze ama:):)yarın yaptıracağım canım eşim aramış görüşmüş özel bir hastanede inşallah hemen çıkar sonuç.
İnşallah canım güzel haberlerle gelirim...de oynarım azcıkinşallah cnm burayada gel soyle bıze ama:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?