hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar bu sabah akıntı gibi açık kırmızı pembemsi renkte bişe geldi silinince bişe gelmiyo arada silinince geliyo sizce neden yada bu iyi bi haber olabilir mi????

Yarın iftardan sonra kan tahlili vermeye gideceğiz eşimle. Midemde yanma var. hamilelik varsa ona göre ilaç verir yoksa da ben kendi ilaçlarımı kullanırım. Kasık ağrım var ağrı kesici alamıyorum bu yüzden bat'a 3 gün var çıkar mı arkadaşlar kanda 3 gün önce

çıkar diye dusunuyorum cnm tabı dollenme tarıhıne baglı

bükük ihtimal varsa çıkar inşallah bizede morel olur

bükük ihtimal varsa çıkar inşallah bizede morel olur
İnşallah canım bugün o kadar dua ettim ki isteyen herkese versin diye Rabbim. Hafta içi urfaya gitmem lazım. hava çok sıcak oruç etki ederse öyle birşey var gözüyle bakarsam.En iyisi kafam rahata kavuşacak. Eşimde çok sitiyor o da artık sıkıldı. Çünkü 3-4 gündür resmen ölü gibiyim. Bugün eşim yüzünde ayrı bir güzellik var diyor o kadar adapte olmuş ki hamile olduğuma.korkuyorum da değilsm çok üzülecek diye.

çıkar diye dusunuyorum cnm tabı dollenme tarıhıne baglı
Bilmiyorum canım muallaktayım.

inşallah allah gonlunuze gore versın guzel haberlerını alalım burdan da kendımıze gelelım azcık

inşallah allah gonlunuze gore versın guzel haberlerını alalım burdan da kendımıze gelelım azcık
İnşallah canım ya oynaya oynaya haber vereceğim ya da zırlaya zırlaya iki ihtimal var.
Birde forumda birisi gögüslerinde damarlar belirginleşti mi dedi. Baktım evet belirginleşmiş özellikle sol gögüste bu da iyice umutlandırdı beni.

İyice heyecanlanacağım ama en azından öğrenip kurtulacağım hamile miyim değil miyim kaç gündür kafayı yiyorum resmen.
ogren kurtul ya en guzelı..bnm hala gelmedı pıs kırmızılar gelcek gıbıde durmuo cok moralım bozuksenden ıı bı haber alıpta sevınelım bari azcık:)ne zaman yaptırcan test??

ogren kurtul ya en guzelı..bnm hala gelmedı pıs kırmızılar gelcek gıbıde durmuo cok moralım bozuksenden ıı bı haber alıpta sevınelım bari azcık:)ne zaman yaptırcan test??
yarın yaptıracağım canım eşim aramış görüşmüş özel bir hastanede inşallah hemen çıkar sonuç.

Canım bu arada 200 tane daha okudum bilgin olsun 100'den hariç yani. kesin sayı söylenirse ona göre okuyabilirim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…