karsılıklı oynarız kızİnşallah canım güzel haberlerle gelirim...de oynarım azcık
slm.Topik ne kadar sessiz.Herkes tatilde galiba.Ben çok kötüyüm.Duygusal yönden bitikim.Ağlamak üzülmek için manalar arıyorum.Adet yakın ondandır belkide.2 gündürde iftardan sonra midem çok rahatsız oluyor ve uyku bastırıyor.Belki çok kaçırıyorum yemeği ondandır.Yarın (bir ihtimal salı)bat günüm.Zaten belirtileri başladı olacağım yine.(Üff olmak istemiyorum artık......
uzme kendını cnm ya hmıle olmayıpta adet olmak, hamıle olmayıpta adet olmaktan cok daha ıyı
Haklısın canım da işte ne yapayım.Olunca Psikolojik olarak rahatlıyorum da.Şuan gelmesini istemiyorum ya belirtilerinin olması beni gergin yapıyor.Bekliyeceğiz ve göreceğiz...İnşallah bebekten dolayı gelmezzzzzzzzz....
amiiininnnnnnnAmin inşallahhhhhhhhhhhhhhh.rabbim çok büyüksün dualarımıza tez zamanda cevap ver....
hadi bakalım inşallah mutlu haberle gelirsin tatlım her şey gönlünce olsunYarın iftardan sonra kan tahlili vermeye gideceğiz eşimle. Midemde yanma var. hamilelik varsa ona göre ilaç verir yoksa da ben kendi ilaçlarımı kullanırım. Kasık ağrım var ağrı kesici alamıyorum bu yüzden bat'a 3 gün var çıkar mı arkadaşlar kanda 3 gün önce
selam kızlarnasılsınız? ben yine pazarda ne var ne yok toplayıp geldiim eve vişne kompostosu, kızılcık şurubu yaptım. çileklerin üstüne şeker döktüm, yarın reçel yapacağım ondan da.
hadi bakalım inşallah mutlu haberle gelirsin tatlım her şey gönlünce olsun
hadi bakalım inşallah mutlu haberle gelirsin tatlım her şey gönlünce olsun
hamarat orkideeeeeeeeeeeee aferim iyi yapmışsın bize de yolla biz de yiyelim kızz:125:
bu saydıklarımın hepsini ilk kez yapıyorum. umarım güzel olmuşturolduysa yollarım.
canım 100 adet yaz işlerim var azcık onları bitireyim okurum inşallah yine...
tumet cnm sayiyi soylermisin. ona gore okuyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?