hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

slm.Topik ne kadar sessiz.Herkes tatilde galiba.Ben çok kötüyüm.Duygusal yönden bitikim.Ağlamak üzülmek için manalar arıyorum.2 gündürde iftardan sonra midem çok rahatsız oluyor ve uyku bastırıyor.Belki çok kaçırıyorum yemeği ondandır.Yarın (bir ihtimal salı)bat günüm.Zaten belirtileri başladı olacağım yine.(Üff olmak istemiyorum artık......

slm.Topik ne kadar sessiz.Herkes tatilde galiba.Ben çok kötüyüm.Duygusal yönden bitikim.Ağlamak üzülmek için manalar arıyorum.Adet yakın ondandır belkide.2 gündürde iftardan sonra midem çok rahatsız oluyor ve uyku bastırıyor.Belki çok kaçırıyorum yemeği ondandır.Yarın (bir ihtimal salı)bat günüm.Zaten belirtileri başladı olacağım yine.(Üff olmak istemiyorum artık......

uzme kendını cnm ya hmıle olmayıpta adet olmak, hamıle olmayıpta adet olmamaktan cok daha ıyı

Son düzenleme:
uzme kendını cnm ya hmıle olmayıpta adet olmak, hamıle olmayıpta adet olmaktan cok daha ıyı

Haklısın canım da işte ne yapayım.Olunca Psikolojik olarak rahatlıyorum da.Şuan gelmesini istemiyorum ya belirtilerinin olması beni gergin yapıyor.Bekliyeceğiz ve göreceğiz...İnşallah bebekten dolayı gelmezzzzzzzzz....

inşallah hepimizin temennisi o

selam kızlarnasılsınız? ben yine pazarda ne var ne yok toplayıp geldiim evevişne kompostosu, kızılcık şurubu yaptım. çileklerin üstüne şeker döktüm, yarın reçel yapacağım ondan da.

hadi bakalım inşallah mutlu haberle gelirsin tatlım her şey gönlünce olsun
selam kızlarnasılsınız? ben yine pazarda ne var ne yok toplayıp geldiim evevişne kompostosu, kızılcık şurubu yaptım. çileklerin üstüne şeker döktüm, yarın reçel yapacağım ondan da.

hamarat orkideeeeeeeeeeeee aferim iyi yapmışsın bize de yolla biz de yiyelim kızz:125:

hadi bakalım inşallah mutlu haberle gelirsin tatlım her şey gönlünce olsun

hamarat orkideeeeeeeeeeeee aferim iyi yapmışsın bize de yolla biz de yiyelim kızz:125:

bu saydıklarımın hepsini ilk kez yapıyorum. umarım güzel olmuştur olduysa yollarım.

3780 tazmışsın tu_met en son
300 okudum başka okuyan var mı bilmiyorum geriye 400 civaarı bir sayı kalıyor eğer okuyan yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…