hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bende iyi nolsun bizimkilerin fındık bahçesiyle tanıştım bugün, ayaklarım çok acıyoo oruç ağız zor oluyo ya, ama bende eve dönerken böğürtlen topladım onun reçelini yapacam gidip yıkayıp şekere yatıırmam lazım ama

iyiyim irmoşşvişne kompostosuna bayıldııımçok güzel yapmışım elime sağlık yemeği yedim mayıştım. sen nasılsın gız?

oooh miiis bayılırım böğürtlene. hemen yatır anam şekere. ya benim ev kadınlığı damarım kabardı bu aralar.

iyiyim irmoşşvişne kompostosuna bayıldııımçok güzel yapmışım elime sağlık yemeği yedim mayıştım. sen nasılsın gız?

eline sağlık canım bende bayılıyorum komposto olayına meyve suyu gibi ama çürük meyvelerden yapılmadığına eminsin süper bişey

ben kaçtım canım, işlerimi yapmazsam hepsi yarına kalacak bu gidişle öptüm, görüşürüz yarın kepenkte belki .............

selam kızlar maç var ya bugün fb-gs maçı
ara verdik toplanmaya
kızlar sadece mutfakla oturma odam var birde yatağım duruyo
bugün gardrobu ve yemek odasını parçalattık
bayramın ertesi gün çarşamba taşınıyorum inşallah kızlarrrrrrrrrrr
ama çok yorucu gerçekten

Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var

oynayarak haber verecem demiştim

Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var

oynayarak haber verecem demiştim

kız sen ciddi misin
ne güzel bir haber bu
yarın hemen kan testi yaaptır ALLAHIMMMMMMM bayarama hamiş girdin desene

fazla okuduk duayı sanırım
Allah kabul etsıinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn AMİNNN

kız sen ciddi misin
ne güzel bir haber bu
yarın hemen kan testi yaaptır ALLAHIMMMMMMM bayarama hamiş girdin desene
Amin canım valla iki bayram yapacağız öyle oldu. Yarın kana gidemeyeceğim canım bir gün sonra veriyormuşlar benim salı ve çarşamba günleri urfada olmam lazım akşama eşim yine test getirecek bakalım hem akşam deneyeceğim hem sabah. giderkende büyük bir ihtimal oruç tutmam çünkü urfada hava çok sıcak riske atamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…