kocişimi gaza getirdim yine
slmmm kızlar , nasılsın hamarat orkide gacısı, ya sen koca gazlayan meltem hanım
iyiyim irmoşşvişne kompostosuna bayıldııım çok güzel yapmışım elime sağlık yemeği yedim mayıştım. sen nasılsın gız?
bende iyi nolsun bizimkilerin fındık bahçesiyle tanıştım bugün, ayaklarım çok acıyoo oruç ağız zor oluyo ya, ama bende eve dönerken böğürtlen topladım onun reçelini yapacam gidip yıkayıp şekere yatıırmam lazım ama
iyiyim irmoşşvişne kompostosuna bayıldııım çok güzel yapmışım elime sağlık yemeği yedim mayıştım. sen nasılsın gız?
oooh miiis bayılırım böğürtlene. hemen yatır anam şekere. ya benim ev kadınlığı damarım kabardı bu aralar.
slmmm kızlar , nasılsın hamarat orkide gacısı, ya sen koca gazlayan meltem hanım
sence naptım! sence naptım!
ben kaçtım canım, işlerimi yapmazsam hepsi yarına kalacak bu gidişle öptüm, görüşürüz yarın kepenkte belki.............
4100 oldu canım benm
bn 100 okurum ins
Canım 144 tane daha okudum bilgin olsunkızlar k.bakmayın ya bugün giremedim yarın sabah çıkcaz yola hazırlık yaptım
serapcım senin okuduğun dualarla toplam duamız 4100 oldu toplam
Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var
oynayarak haber verecem demiştim
Amin canım valla iki bayram yapacağız öyle oldu. Yarın kana gidemeyeceğim canım bir gün sonra veriyormuşlar benim salı ve çarşamba günleri urfada olmam lazım akşama eşim yine test getirecek bakalım hem akşam deneyeceğim hem sabah. giderkende büyük bir ihtimal oruç tutmam çünkü urfada hava çok sıcak riske atamam.kız sen ciddi misin
ne güzel bir haber bu
yarın hemen kan testi yaaptır ALLAHIMMMMMMM bayarama hamiş girdin desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?