Amin canım valla iki bayram yapacağız öyle oldu. Yarın kana gidemeyeceğim canım bir gün sonra veriyormuşlar benim salı ve çarşamba günleri urfada olmam lazım akşama eşim yine test getirecek bakalım hem akşam deneyeceğim hem sabah. giderkende büyük bir ihtimal oruç tutmam çünkü urfada hava çok sıcak riske atamam.
Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var
oynayarak haber verecem demiştim
İki üç tane al dedim eşime bakalım alacak. Mevlam isteyen herkese nasip etsin kızlar bol bol dua ediyorum sizlere...ayy hadi hayırlısı inşallah
bencede tutma artık sen
yediklerine dikkat etmelisin
şuan senden besleniyor bebek
sabah ilk idrarla dene eğer çıkarsa bir ohh deriz
Öyle yapacağım canım 2-3 tane al dedim eşime alacak. Mevlam isteyen herkese versin kızlar o çizgiyi görmek bile çok güzelmiş. Bol bol dua ediyorum sizlere o duyguyu hep beraber tadalım diyeayy hadi hayırlısı inşallah
bencede tutma artık sen
yediklerine dikkat etmelisin
şuan senden besleniyor bebek
sabah ilk idrarla dene eğer çıkarsa bir ohh deriz
Öyle oldu canım daha doğrusu eşim dayanamadı. Bir gün sonra verildiğini duyunca alıp gelmiş iftardan önce kalk yap dedi aşkım belki bu sefer hamilesindir.yaptım ama bakamıyorum. İlk önce inanamadım eşim baktı ve sarıldım ağladım.serapppppppppppppppp ne güzel bi haberrrrrrrrrrrrçok sevindimmmmmmm tebrik ederim sana çifte bayram var desene
Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var
Teşekkürler canım benim.tebrikleeeeeeer
elim ayağım titredi. Şimdi sizler için bol bol dua edeceğim bir an önce bu duyguyu yaşarsınız...ayayayayay..çok heyecanlandım
elim ayağım titredi. Şimdi sizler için bol bol dua edeceğim bir an önce bu duyguyu yaşarsınız...
İnşallah kızlar bugün bitsin diye durmadan okudum bademciklerim şişmiş olduğu halde bitireyim dedim.yer gök dua ile
bakın duamızın ilk hamişi kızlar ne zaman bitse dua
hamişler çoğalıyoooo inşallah sırada orkide hayalim viole bartek ve herkestir inşallahhhh
iyi aksamlar kizlar
tamam canım ayağım zaten bereketlidir bunu derler zaten. İnşallah herkes hamiş olur herkesin sevincini burada böyle yaşarız.aaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim yaaaaa aksam aksam cok güzel bi haber oldu yaaa
gözünaydin canim benim, allah bagislasin, yaaa ayagini sürü lütfeeennnn:118::118::118::118::118::118:
iyi başladı akşam güzel haberler aldık çok şükür
sen nasılsın canım
artık oruç tutmasın dimi ben kendiimce tutma dedim ama
sonra yanlış yönlendirmeyim dedim
tamam canım ayağım zaten bereketlidir bunu derler zaten. İnşallah herkes hamiş olur herkesin sevincini burada böyle yaşarız.
Belki yarın tutarım canım ama salı ile çarşamba tutamam zaten seferi oluyomuşuz 50- 55 dereceymiş urfa ve işlerim fazla ilçe ile il arasında mekik dokuyacağım normal olsam bile dayanabilir miyim diye düşünüyordum hatta eşime hastalığa denk gelse de oruç tutmasam diyordum.Sıcaktan bayılabilirim o risk var.artık oruç tutmasın dimi ben kendiimce tutma dedim ama
sonra yanlış yönlendirmeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?