iyidir canim yaa ne olsun iste.. beklemedeyim.. yarin is basi yapiyoruz yine.. ona canim sIkkIn birazevde olmak güzeldi anlican...
bence de tutmasın.daha ilk zamanları zaten.önemli dönemler.uzun süre aç ve susuz kalmak kan şekerini, tansiyonu falan düşürebilir.zaten iki canlı.daha da zor olabilir.
Belki yarın tutarım canım ama salı ile çarşamba tutamam zaten seferi oluyomuşuz 50- 55 dereceymiş urfa ve işlerim fazla ilçe ile il arasında mekik dokuyacağım normal olsam bile dayanabilir miyim diye düşünüyordum hatta eşime hastalığa denk gelse de oruç tutmasam diyordum.Sıcaktan bayılabilirim o risk var.
insallah tatlim yaaa cok sevindim ama ne zamandir güzel haber almiyorduk.. benim de ayagim ugurludur ama bi acilisi yapamadik kiayyy ama cok sevindim yaa
Yarın davetim vardı kayınvalidemler iftara geleceklerdi canım eşim telefon açtı biraz rahatsız dedi serap anne urfadan geldikten sonra alalım dedi sizi.Onlarda tamam dediler. Yarın akşama kadar yatacakmışım.
Yok canım ben maraştayım .Öğretmenim ben yarın özür grubu başvuruları başlıyor urfaya tayin istemem için belgeleri götürmem lazımmış onları teslim etmek için gidiyorum.tamam canım sen bilirsin de ilde işiniz başka bişeymiydi niye gidiyorsunuz
ilçede test yapılmıyor mu:44:
İnşallah canım aşırı yormamak şartıyla yaparım işleri.hadi bakalım inşallah testtee de çıkar AMİN
çok yormadan yap yinede işlerini
Yok canım ben maraştayım .Öğretmenim ben yarın özür grubu başvuruları başlıyor urfaya tayin istemem için belgeleri götürmem lazımmış onları teslim etmek için gidiyorum.
sen memurmusun canım annemden biliyorum her pazar sinirli olurdu
valla güzel öğretmenliğin en güzel tarafı bu
neyse haftaya bayram tatilin 4 gün olacak
artık oruç tutmasın dimi ben kendiimce tutma dedim ama
sonra yanlış yönlendirmeyim dedim
İnşallah canım ama onda pek ümidim yok Sınıfçı olduğumuz için zaten olduğumuz yerde norm fazlası olduk.Burada da her okulda norm fazlası var. Açık okul var mı bilemem. Ama her ihtimale karşı evraklarımı götürmem lazım.Eğer çok ağır geçerse hamilelik ücretsiz izin hakkımız varmış eğer tayin çıkmazsa onu kullanacağım...ayy hadi hayırlısı inşallah en güzel okula gidersin
bende norm fazlasıydım tayinim çıktı çok şükür
sende inşallah kocanla ve bebşinle devam edersin artık
Zaten 3-4 gündür ölü gibiydim. halim yoktu hiç.bence de tutmasın günler çook uzun. ilk dönemler biraz sarsıyor zaten hamilelikte
heheheee yok canim yaaa ben almanyadayim ya ne bayram tatili.. yarin okullar aciliyor burda, yani yaz tatili bitiyor.. kresler de aciliyor tabi, ben de kreste calisiyorum, e cocuk isteme asamasinda cocuklarla calismak cok zor oluyor, pek istemiyorum calismak ama, sonbahar tatilinde trye gelmek istiyorum rahim filmi icin, e tabi para gerekiyor, o yüzden calismak zorundayim, aslinda gitmicektim ama iste napiimm..
ayy hadi hayırlısı inşallah en güzel okula gidersin
bende norm fazlasıydım tayinim çıktı çok şükür
sende inşallah kocanla ve bebşinle devam edersin artık
Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var
oynayarak haber verecem demiştim
Zaten 3-4 gündür ölü gibiydim. halim yoktu hiç.
oyy ben kıyamam sana ne kadar erken bitmiş tatil orda türkiyemin
gözünü seveyim bu arada benim okul lise artık 17 eylülde açılacak okulum
kocamın canına okuyorum onunki 1 eylülde açılıyo
inşallah hemen paranız birikir sende tr gelirsin canım:26::26:
Zaten 3-4 gündür ölü gibiydim. halim yoktu hiç.
İnşallah canım çarşamba akşamı yaptıracaz nasipse.Zaten doktordanda randevu aldı eşim çarşamba akşama.tebrik ederim canım çok sevindim.kan testinde pozitif çıkar inşallah.. darısı bizlerin başına..
Öyleymiş canım birde ne kadar uyursam uyuyayım kafamı yastığa koyduğum an gidiyordum resmen.Gözlerimi açamıyordum.oy ne güzel
gerçi normalde buna sevinilmez ama haalsizlik hamişlik belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?