hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

orkideeeeeeeeee fistikim sen nasilsin???

iyiyim canımm. ne olsun. çarpışma dönemlerim başladı İnşallah o bebiş buraya gelecek. senin okullar açılıyormuş.. tatilden sonra çalışma pek çekilmiyor ama inşallah güzel şeyler için çalışacaksın. ve o bebiş göbüşüne gelecek inşallah.

bercestem nasılsın canım ev toparlamak dışında? bu arada tayinin olmuş hayırlı olsun

benim kanama devam edyo orkidem birde
karın ağrım var 28 temmuzdan beri devam gerçi azaldı ama karın ağrım gece çok oluyo
günde 3 kere orgametril içeiyorum
stresten galiba
tayinim evet çıktı canım okulum değişti 10 gün sonra evi değiştiryorum
birde bebeiş oldumu değmeyin keyfime

Allah her şeyi gönlüne göre versin, şifa versin tatlı bercestem. İnşallah bu sıkıntıları atlatırsın, sadece anı olarak kalırlar. bebişler büyüyünce onlara anlatırsın.

Son düzenleme:
Allah her şeyi gönlüne göre versin, şifa versin tatlı bercestem. İnşallah bu sıkıntıları atlatırsın, sadece anı olarak kalırlar. bebişler büyüyünce onlara anlatırsın.

amin canım inşallahhhhhh sende bende inşallah atlatıp bebişlerimizi mis mis koklayacaz

yeni ev yeni başlangıç ve bebiş gelsin canım

ben çıkayım kızlar bu kadar ara yeter ben gideyim
sizi çok öptüm namazımı kılıp işlere başlayım
yarın gelirim bir ara
serapppppppppppppppppppppp yorma kendini

ayyy hadi bakalim canim insallah calismalarinizin sonucunu alirsiniz yaaa obu ay korunuyorum ya kafam rahat, yoksa bugünler benim de günlerimdi yaklasik

ya sorma canim yaa gecen sene böyle olamamisti, yine bebek denemelerimiz vardi, ama baslayali 8-9 ay felan olmustu, o sebepten cok umutsuz degildim.. ama simdi baksana 1 sene + 8 ay... bir de kresteki grubumun yaslari kücük o yüzden yüregim kaldirmiyo arik, bebekleri ve annelerini görünce

Bır ısım var unutamadıgım.bır çıçek var koparamadığım.bır hayal varkuramadığım.bırde sen varsın özleyıpte ulaşamadığım...bebeğimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…