orkideeeeeeeeee fistikim sen nasilsin???
Öyle olacak canım artık dikkat etmemiz lazım. Bir emanet verdi Rabbim emanetine iyi bakmamız lazım.ayy canım benim hamilelikte oluyor hormonların etkisi ile. dinlen ve bol bol sıvı tüket. güzelce uyu
bercestem nasılsın canım ev toparlamak dışında? bu arada tayinin olmuş hayırlı olsun
İnşallah canım çarşamba akşamı yaptıracaz nasipse.Zaten doktordanda randevu aldı eşim çarşamba akşama.
Öyleymiş canım birde ne kadar uyursam uyuyayım kafamı yastığa koyduğum an gidiyordum resmen.Gözlerimi açamıyordum.
benim kanama devam edyo orkidem birde
karın ağrım var 28 temmuzdan beri devam gerçi azaldı ama karın ağrım gece çok oluyo
günde 3 kere orgametril içeiyorum
stresten galiba
tayinim evet çıktı canım okulum değişti 10 gün sonra evi değiştiryorum
birde bebeiş oldumu değmeyin keyfime
o zaman kesin hamilesin
Allah her şeyi gönlüne göre versin, şifa versin tatlı bercestem. İnşallah bu sıkıntıları atlatırsın, sadece anı olarak kalırlar. bebişler büyüyünce onlara anlatırsın.
yeni ev yeni başlangıç ve bebiş gelsin canımbenim kanama devam edyo orkidem birde
karın ağrım var 28 temmuzdan beri devam gerçi azaldı ama karın ağrım gece çok oluyo
günde 3 kere orgametril içeiyorum
stresten galiba
tayinim evet çıktı canım okulum değişti 10 gün sonra evi değiştiryorum
birde bebeiş oldumu değmeyin keyfime
İsteyen herkese versin mevlam.Hoşgeldin aramızabende bebiş istiyorum benide alın aranıza:)))
bende bebiş istiyorum benide alın aranıza:)))
Tamam canım sende fazla yorma kendini.ben çıkayım kızlar bu kadar ara yeter ben gideyim
sizi çok öptüm namazımı kılıp işlere başlayım
yarın gelirim bir ara
serapppppppppppppppppppppp yorma kendini
iyiyim canımm. ne olsun. çarpışma dönemlerim başladıİnşallah o bebiş buraya gelecek. senin okullar açılıyormuş.. tatilden sonra çalışma pek çekilmiyor ama inşallah güzel şeyler için çalışacaksın. ve o bebiş göbüşüne gelecek inşallah.
bende bebiş istiyorum benide alın aranıza:)))
hışbulduk arkadaşlar teşekkür ederim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?