iyiyim canımm. ne olsun. çarpışma dönemlerim başladıİnşallah o bebiş buraya gelecek. senin okullar açılıyormuş.. tatilden sonra çalışma pek çekilmiyor ama inşallah güzel şeyler için çalışacaksın. ve o bebiş göbüşüne gelecek inşallah.
Canım tez zamanda ulaşırsın inşallahBır ısım var unutamadıgım.bır çıçek var koparamadığım.bır hayal varkuramadığım.bırde sen varsın özleyıpte ulaşamadığım...bebeğimmmmmmm
benim eşim varikoselden ameliyat odu ameliyattan sonra 6ayda hamile kaldım ama bebğimi düşürdüm 2ay korunma verdi dr 3aydırda denioruz ama yok bu ayda olmadı(( kafayı yicem
canım görmemişim inşallahhh çarpışmalar sonucunu verir ve nur topun kkucağına düşerrrrrrrrrrrr caanım
her namazda duamdasınız inşallah hayırlısıyla gelsin bebişler:26::26:
Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var
oynayarak haber verecem demiştim
slm kıslarrrr nasılsınızzzz çarpışma dönemine girenler parmak kaldırsınnnnn benn benn bennn
ezaten en büyük faktör stres ilkinde dr ameliyattan sonra 1seneye kadar süre verdi ama bide baktım 6ayımda beklemediğim anda hamile kaldım şimdi kafaya takıorum ya ondan olmuo Allahım hayırlısını versin hakkımızda her ay hamileymişim gibi gelio ama sonu hüsran(
Ben cesaret edemzdim de canım eşim çok istedi kıramadım iyi ki de istemiş yoksa kafam karmakarışıktı. Ben inanıyorum herkes sırayla hamiş kalacak burada. Mevlam hepimize nasip edecek biliyorum ben..serap nasıl sevindim anlatamam:) ben tahmin etmiştim bu kız dayanamaz bugün bir test yapar diyordum. bize de dua ette inşaallah bizde hayırlı haberleri verelim bu ay:)))
bende artık olsa diyorum dayanamıyorum yaa yüzüm gülüyo sadece içim değil
selam kızlar ben daha çarpışma dönemine giremedim kırmızılar henüz gitmedi....şu hormon testini yaptırayımda inşallah bişey cıkmaz
bugeeeehoş geldiin. ben iyiyim sen nasılsın anam. ben de çarpışma dönemine girdim bakalım ne olacak:18::18::18:
kız niyeymiş o için de gülsün. için güldüğü vakit bebişin de gelecektir inşallah
ohhh maşallahh hadi bakalım bu ay hepimiz hamiş kalırıs inşallahhh..benimde kayınvalideler yemekteydi şimdi gittiler öldüm yorgunluktannnnnnnn püfffffffff...........bu hafta benimde başlıyo çarpışmam yarın başlayıp 22 sine kadar tam gazzzz
ayy kıs doktorummm seni bulmuşken bi soru sorabilirmiyimkadın douma genell kontrole gittim geçen sorun yok rahimdeki yaramda baya düzelmiş enfeksiyonda yok ama yinede fitil verdi 7 tane 3 tane kullandım ama 7 yi bitirirsem ovu günlerim kaçıo kız 4 te bıraksam olmamı yada fitil kullanırken ilişki olmaz dimiii...kaççak günlerim anammmmmm nasıl bekledim ben bugünleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?