hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

benim eşim varikoselden ameliyat odu ameliyattan sonra 6ayda hamile kaldım ama bebğimi düşürdüm 2ay korunma verdi dr 3aydırda denioruz ama yok bu ayda olmadı(( kafayı yicem

canım görmemişim inşallahhh çarpışmalar sonucunu verir ve nur topun kkucağına düşerrrrrrrrrrrr caanım
her namazda duamdasınız inşallah hayırlısıyla gelsin bebişler:26::26:

Bır ısım var unutamadıgım.bır çıçek var koparamadığım.bır hayal varkuramadığım.bırde sen varsın özleyıpte ulaşamadığım...bebeğimmmmmmm
Canım tez zamanda ulaşırsın inşallah
benim eşim varikoselden ameliyat odu ameliyattan sonra 6ayda hamile kaldım ama bebğimi düşürdüm 2ay korunma verdi dr 3aydırda denioruz ama yok bu ayda olmadı(( kafayı yicem

canım benim ben de düşükten beri hiç korunmadım. 10 ayın sonunda hamile kaldım o da olmadı kimyasal gebelik oldu. bu ay 11. ay olacak düşükten sonra. kısmet böyleymiş demekki. stresin de önemli bir faktör olduğunu düşünüyorum. bence kafayı çook takma. nasip ne zamansa o zaman olacak zaten.

Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var

oynayarak haber verecem demiştim

serap nasıl sevindim anlatamam:) ben tahmin etmiştim bu kız dayanamaz bugün bir test yapar diyordum. bize de dua ette inşaallah bizde hayırlı haberleri verelim bu ay:)))

zaten en büyük faktör stres ilkinde dr ameliyattan sonra 1seneye kadar süre verdi ama bide baktım 6ayımda beklemediğim anda hamile kaldım şimdi kafaya takıorum ya ondan olmuo Allahım hayırlısını versin hakkımızda her ay hamileymişim gibi gelio ama sonu hüsran(

selam kızlar ben daha çarpışma dönemine giremedim kırmızılar henüz gitmedi....şu hormon testini yaptırayımda inşallah bişey cıkmaz

e

kaç yaşında ve kaç yıllık evlisin canım

serap nasıl sevindim anlatamam:) ben tahmin etmiştim bu kız dayanamaz bugün bir test yapar diyordum. bize de dua ette inşaallah bizde hayırlı haberleri verelim bu ay:)))
Ben cesaret edemzdim de canım eşim çok istedi kıramadım iyi ki de istemiş yoksa kafam karmakarışıktı. Ben inanıyorum herkes sırayla hamiş kalacak burada. Mevlam hepimize nasip edecek biliyorum ben..

23yaşındayım 3senelik evliyim canım 1.5sene falan istemedik sonra istedik olmadı 1sene dr tek başıma gezdim sonra eşimde problem çıktı onu hallettik dedik bu sefer düşük yaptım

bugeeeehoş geldiin. ben iyiyim sen nasılsın anam. ben de çarpışma dönemine girdimbakalım ne olacak:18::18::18:

ohhh maşallahh hadi bakalım bu ay hepimiz hamiş kalırıs inşallahhh..benimde kayınvalideler yemekteydi şimdi gittiler öldüm yorgunluktannnnnnnn püfffffffff...........bu hafta benimde başlıyo çarpışmam yarın başlayıp 22 sine kadar tam gazzzz

ayy kıs doktorummm seni bulmuşken bi soru sorabilirmiyim kadın douma genell kontrole gittim geçen sorun yok rahimdeki yaramda baya düzelmiş enfeksiyonda yok ama yinede fitil verdi 7 tane 3 tane kullandım ama 7 yi bitirirsem ovu günlerim kaçıo kız 4 te bıraksam olmamı yada fitil kullanırken ilişki olmaz dimiii...kaççak günlerim anammmmmm nasıl bekledim ben bugünleriiii

kız enfeksiyon da yoksa niye vermiş ki:26: tabi fitil kullandığında ilişki olmaz. hadi ben ruhsat verdim 4 gün kullanben de olsam 4'te bırakırdım

kızlar duamız bitti biraz fazla oldu ama allah kabul etsin...

2 rekat şükür namazı kıldım hepimiz için dua ettim komşumun 2 çocuğu war onlarada hediye almıştım bugün onlarıda werdim çocuk sewindirmek çok güzel bişi... rabbim en içten gelen dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısını wersin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…