Ben cesaret edemzdim de canım eşim çok istedi kıramadım iyi ki de istemiş yoksa kafam karmakarışıktı. Ben inanıyorum herkes sırayla hamiş kalacak burada. Mevlam hepimize nasip edecek biliyorum ben..
23yaşındayım 3senelik evliyim canım 1.5sene falan istemedik sonra istedik olmadı 1sene dr tek başıma gezdim sonra eşimde problem çıktı onu hallettik dedik bu sefer düşük yaptım
Amin canımkızlar duamız bitti biraz fazla oldu ama allah kabul etsin...
2 rekat şükür namazı kıldım hepimiz için dua ettim komşumun 2 çocuğu war onlarada hediye almıştım bugün onlarıda werdim çocuk sewindirmek çok güzel bişi... rabbim en içten gelen dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısını wersin inşallah....
yok be güzelim 5. defa tüp bebek yaptırcam yeter diyorum ama olmuyo her defasında hüsran bi olsa ya rabbim daha fazla aratmadan verse gönlüme göre zamanı var biliyorum ama içim sabretmiyo işte
kızlar duamız bitti biraz fazla oldu ama allah kabul etsin...
2 rekat şükür namazı kıldım hepimiz için dua ettim komşumun 2 çocuğu war onlarada hediye almıştım bugün onlarıda werdim çocuk sewindirmek çok güzel bişi... rabbim en içten gelen dualarımızı kabul etsin hakkımızda hayırlısını wersin inşallah....
canım sana klomen başlanmadan önce hormon testi yapılmadı mı?
kız enfeksiyon da yoksa niye vermiş ki:26: tabi fitil kullandığında ilişki olmaz. hadi ben ruhsat verdim 4 gün kullanben de olsam 4'te bırakırdım
Amin canım güzel dileklerin için ayağımı sürtüverdim zaten dersiniz serap sürttü arkasından biz geldik diye. Yumurtlama günlerinizi iyi değerlendirin canlarım bir de bu ay daha az stressizdim . Düğünlerimiz falan vardı pek fazla düşünecek zaman lkalmamıştı. Son zamanlarda belirtiler artınca strese girmiştim sadeceayyyy serappp sen hamişmisinnnnnnnnnnnnnnnnnn..yuppiiiiiiiii ..öok sevindim canım .Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh...MAşallah topimizde hamişler çoğalıyooooo...ayağını sürü de arkandan bizde gelelim inşallah kıssssssss
hemen sırlarını anlat bizeeeeeeeee...hangi gün ükaç kere, hangi pozisyon vsssssssstaktiklerini bekliorus
töbe yarabbi Allahım senin için ol demiş oldu inşallah bizide bekletmez yarabbim tez zamanda gönlümüzdekini verir
kızlar duamız bitti biraz fazla oldu ama allah kabul etsin...
tez vakitte olur inşallah. kafana çok takıyorsan belki psikolojik destek alman bu süreci olumlu etkiler diye düşünüyorum.
Amin canım güzel dileklerin için ayağımı sürtüverdim zaten dersiniz serap sürttü arkasından biz geldik diye. Yumurtlama günlerinizi iyi değerlendirin canlarım bir de bu ay daha az stressizdim . Düğünlerimiz falan vardı pek fazla düşünecek zaman lkalmamıştı. Son zamanlarda belirtiler artınca strese girmiştim sadece
İnşallah canım her ultrasyona girdikçe teyzelerine gtirip göstericem. İlk tanışma bakalım ne zaman olur.inşallah canım hamiş kalalımda serap ayağını sürtmüştü dices:) haklısın stres en baş düşman..ovu dışında şansımızda zaten yok bakalım bu ovu haftasında bende gün aşırı gitcem :) testte yapıyorum çifti görürsem kendimden geçip hergün hergün kocişi rahatsızda edebilirim tabiii:)
hadi bakalım kesesinide gör kalbinide duy en kısa zamanda inşallahhh sağlıklı olsun bebişinnnnnnnnnnn
aslında ideal olan bu tedavilerin başında bakmak sonra ne seçeceğine ne yapacağına karar vermek.yok canım yapılmadı benim doktor beni pek sallamadı bende klomeni içip başka doktora gittim..oda hormonlara bakacak bakalım
kikikihhkikikkiiiiama dimi yaniii hem enfeksiyon yok diyo hem fitil bende anlamadım 4 tane yeter valla yarın başlıorum ben çok pis çarpışcammmmm bu ay bayram arefe o bu demeden hergün Allahım sen affet gözüm döndüüüüüüüüüüüü
aslında ideal olan bu tedavilerin başında bakmak sonra ne seçeceğine ne yapacağına karar vermek.
yatak kırın yatakkkk Allah'ım sen şu azgın gözü dönmüş karıyı affet, çifter çifter bebiş ver
İki üç tane al dedim eşime bakalım alacak. Mevlam isteyen herkese nasip etsin kızlar bol bol dua ediyorum sizlere...
Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var
oynayarak haber verecem demiştim
Canım 144 tane daha okudum bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?