hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

her gün sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüyosun değil mi? yumurtanın çatlayacağı gün ateş biraz daha düşüyor. sonraki gün birden yükselmeye başlıyor ve yüksek seyrediyor. www.fertilityfriend. com isimli bir site var oraya üye olup tabloya ateşini girersen o da yumurtladığın zamanı anlaman konusunda yardımcı oluyor.

valla uyanınca ölçüom çok aynı saate denk gelmesede 3 aşağı 5 yukarıdır heralde :) gireyim siteye bende bakiim

arkadaşlar bu ayda olmadı malesef adet oldum bi yıkım daha oldu çok kötüyüm ((

Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var

oynayarak haber verecem demiştim

seraaapppppppppp kız sen hamilesin.... ah yawrum benm hayırlı uğurlu olsun allahım büyük allahım sağsağlım kucağına almayıda nasip etsin....
ya ben 2 gündür giremiom çok, dua kontrolü yapıp çıkıodum mesajları okumuom doğru düzgün....

ay buna oynanır halaylar çekilir işte

slm kıslarrrr nasılsınızzzz çarpışma dönemine girenler parmak kaldırsınnnnn benn benn bennn

Bende varim bendeee kirmizilar bitti bugun ilk carpisma var haydi bismillah

Öyle canım testte silikte olsa ikinci çizgiyi gördük resmen

tebrik ederim canimmm ne guzel haber buuu Allah devamina edirsin insallah
darisi bizlerin basina nezamandir deniyordun canim ???

Son düzenleme:

haklısın aslında öyle olmalıydı.bilmiyorum bundan sonra nasıl bi yol izlicez ama aşılama isticem

nbr kısssssssss bi dk bak sana bi resim göstercem bu yandaki çizgi silikmi anlayamadım leynnnnnn...bu ovu çok dandikmiş yaaaaaaaa..yok yani çiftse adamı çarpayım uyumadan

nbr kısssssssss bi dk bak sana bi resim göstercem bu yandaki çizgi silikmi anlayamadım leynnnnnn...bu ovu çok dandikmiş yaaaaaaaa..yok yani çiftse adamı çarpayım uyumadan

gonder bakalim canim ,,,yanliz cok silik negatif demek ovu testinde biliyorsun dimi

kızlar ben çıkıyorum we 17 gün yokum...izne gidioz orda girecek fırsat bulamam büyük ihtimal... döndüğümde inşallah başım dönüyo midem bulanıo olur aynı şeyleri sizdede görmeyi istiyorum haaa ona göre ...
ayol başım dönsün artık istiom yaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar öpüyorum hepinizi allaha emanet olun..

çalışmaları aksatmayın....

iyi tatilerrrr hamis kalmadan donme sakin

Canim kendini uzme lutfen ,,hayirlisini dile herzaman Allahtan ,,elbet gunu vakti gelince olucaktir ,,yeterki sabirli ,inancli ,ve bol calisip dua edelim

tabiki öyle ama üzülmemekte elde değil her ay bi umutla bekleyipte sonunun hüsran olmasına dayanamıyorum artık

canım geçen ay 15 16 koyu 17 silikti..bu ay 13. güne girdim bak geçen aykilerle beraber çektim pembeler geçen ay en üstteki silik olan dierleri pozitif en alttaki bugünkü

tabiki öyle ama üzülmemekte elde değil her ay bi umutla bekleyipte sonunun hüsran olmasına dayanamıyorum artık

Cok iyi anliyorum tabiki,,benimde 1 seneyi gecti , bebis istiyorsak guclu olmak zorundayiz ,,simdi sen adetin ilk gunu oyle olursun yarina diner biraz ,sonra yeni umut baslar

canım geçen ay 15 16 koyu 17 silikti..bu ay 13. güne girdim bak geçen aykilerle beraber çektim pembeler geçen ay en üstteki silik olan dierleri pozitif en alttaki bugünkü

Eki Görüntüle 487358

bi ihtimal erken yumurtlican ozman ,,tabi bu test dogruysa ,,,bence sen carp adami yarin ara ver ertesi gunu yine carp,,gun asiri git 20 gune kadar ,,garantili olur,,
sen yumoslayinca kasikta agrin oluyormu peki ?? akintin varmi suan ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…