ben bu ay ateş ölçmeye başladım dereceyle yatıyorumda nolması lasım ovu günü gelince ateşim yükselcekmi çatlayıncamı yükselcek annem kafam basmadı bi türlü kıssss:) hergün ölçüp yazıom benimkide pek oynak anammm
her gün sabah yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüyosun değil mi? yumurtanın çatlayacağı gün ateş biraz daha düşüyor. sonraki gün birden yükselmeye başlıyor ve yüksek seyrediyor. www.fertilityfriend. com isimli bir site var oraya üye olup tabloya ateşini girersen o da yumurtladığın zamanı anlaman konusunda yardımcı oluyor.
Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var
oynayarak haber verecem demiştim
slm kıslarrrr nasılsınızzzz çarpışma dönemine girenler parmak kaldırsınnnnn benn benn bennn
Öyle canım testte silikte olsa ikinci çizgiyi gördük resmen
aslında ideal olan bu tedavilerin başında bakmak sonra ne seçeceğine ne yapacağına karar vermek.
yatak kırın yatakkkk Allah'ım sen şu azgın gözü dönmüş karıyı affet, çifter çifter bebiş ver
arkadaşlar bu ayda olmadı malesef adet oldum bi yıkım daha oldu çok kötüyüm((
nbr kısssssssss bi dk bak sana bi resim göstercem bu yandaki çizgi silikmi anlayamadım leynnnnnn...bu ovu çok dandikmiş yaaaaaaaa..yok yani çiftse adamı çarpayım uyumadan
kızlar ben çıkıyorum we 17 gün yokum...izne gidioz orda girecek fırsat bulamam büyük ihtimal... döndüğümde inşallah başım dönüyo midem bulanıo oluraynı şeyleri sizdede görmeyi istiyorum haaa ona göre ...
ayol başım dönsün artık istiom yaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar öpüyorum hepinizi allaha emanet olun..
çalışmaları aksatmayın....
Canim kendini uzme lutfen ,,hayirlisini dile herzaman Allahtan ,,elbet gunu vakti gelince olucaktir ,,yeterki sabirli ,inancli ,ve bol calisip dua edelim
tabiki öyle ama üzülmemekte elde değil her ay bi umutla bekleyipte sonunun hüsran olmasına dayanamıyorum artık
canım geçen ay 15 16 koyu 17 silikti..bu ay 13. güne girdim bak geçen aykilerle beraber çektim pembeler geçen ay en üstteki silik olan dierleri pozitif en alttaki bugünkü
Eki Görüntüle 487358
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?