hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bi ihtimal erken yumurtlican ozman ,,tabi bu test dogruysa ,,,bence sen carp adami yarin ara ver ertesi gunu yine carp,,gun asiri git 20 gune kadar ,,garantili olur,,
sen yumoslayinca kasikta agrin oluyormu peki ?? akintin varmi suan ???

oluyo..ama akıntım bugün beyaz vardı da fitilde akıyo ya anlayamadım tam akıntmı fitildenmi......bide dünden bu yana göğüsler feci şişti ve ağrı yapmaya başladı...ben bu ay erken başlıom galiba yaaa iyiki yaptım testi....anam bugün yapsam yarım yapmasam salı kandil yaaa kandil günü olmaz adamda yapmaz ya çatlarsa o gün amanımmmmmmmmm veeeeeeeeeeeeeee son bomba 18inde yine yatılı misafirim var 2 günnnnnnnnnnnn böle şansın içine tükereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen de bu ay bendensin.koca hastalandı,misafir geldi,misafir gitti derken bayram gelecek...bayramda da memlekete gidicem tek başına :26: kaldık bu ay yani.şu önümdeki 3-4 günü iyi değerlendirmem lazım da adam iyileşse..

Kiz bu nasil is anlamadim ,,sen hic aksamaz benim kirmizilar dememismiydin ,,benmi yanlis hatirliyorum :44:
kız aksamazdı mendebur dakıkasına daha kostururdu cok meraklısıyım gıbı ama hala tık yok!!stres falanda yapmadımkı bu ay ondan gecıktı desem!!!
annnaa hala gelmedi mi? tekrar test yapsana sen.belkim geç döllenmedir
ayyy keske cnm ya keskee oyle mutlu olurum kıpekı gec dollenme olunca kanda hemen cıkmıomu kı

içim rahat etmedi ben gidip 5 dk da çarpıp geliim şu adamı belki perim gibi kıvılcım çıkartırım hayalim gitme kıs 15 dk ya burdayım en kısasından çarpıvercem hemennnn vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kikiki o aksilikler benimde yakami birakmiyo malesef ,,kov gitsin herkezi tel fisinide cek ,,evde yokuz de
genelde gun hep ayni gun olur ama ,,:44labilir erken catlican ozaman :26:eger dun 11..12 ci gunu yaptiysan testi ve bugun ki yaptigin onlara gore daha yakinsa koyuya ,,dogrudur canim ,,,ama dedigim gibi gun asiri devam et bence,,

bende bu ay oyle yapicam kirmizilar bitti ,,sukur ,,,bugun ilk carpisma baslasinnn

Son düzenleme:

örnekleri var aslında..sen ne zaman kan testi yaptırdın? 1 hafta oldu geçtimi?

içim rahat etmedi ben gidip 5 dk da çarpıp geliim şu adamı belki perim gibi kıvılcım çıkartırım hayalim gitme kıs 15 dk ya burdayım en kısasından çarpıvercem hemennnn vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

git git carp adami bekleme bende 5 dk mutfaga bakip geliyorum kizlar

iyi de çok erken kan testi için.kırmızıların ne kadar gecikti? 1 haftayı geçtiyse tekrar kan testi yaptır bence. ya da idrar testi.
sanırım suan 6. gunum..eger cumaya kadar gelmezse tekrar kan yaptıram yarında bı ıdrar denıycem..umutlandırdın kız bizi

sanırım suan 6. gunum..eger cumaya kadar gelmezse tekrar kan yaptıram yarında bı ıdrar denıycem..umutlandırdın kız bizi

oha! 6 gün çokmuş.nasıl bekledin bu kadar? ben delirirdim. umut olması için değil,eğer gebe değilsen başka sorun da çıkmasın diye söylüyorum.ama gebeysen sorun yok tabeee

oha! 6 gün çokmuş.nasıl bekledin bu kadar? ben delirirdim. umut olması için değil,eğer gebe değilsen başka sorun da çıkmasın diye söylüyorum.ama gebeysen sorun yok tabeee

doktora gttım zaten kızlar adet sokturucu verdı ama kullanmıom tabıkı...ama sadece test yapıp verdı kontrol falan hak getıre...ultrasonla bılem bakmadı herf

off suan oyle bı dıs agrısı cekıorm kı anlatamam napsam bılemedımm yarı dıscıye gıdesım vardı bnm :44:

doktora gttım zaten kızlar adet sokturucu verdı ama kullanmıom tabıkı...ama sadece test yapıp verdı kontrol falan hak getıre...ultrasonla bılem bakmadı herf

ozaman baska doktora gitseydin ..ultrasyondan neden bakmiyo ,,dingil sey
bak eski topigimizde elabebek diye biri vardi ,,hala arada ugrar yanimiza,, onun kirmizilar senin gibi negatif cikardi ,,kan testide negatif cikti hep ,,doktoru adet sokturucu verdi onuda bi guzel icip kullandi yine adet olmadi ,,ve sonunda hamis cikti ,,oluyo boyle bazi vakalar,,
sen iyi bir doktora git gorun bence ,,sabah idrar testi yap once ,,negatifse ,,doktora git ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…