- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Kızlar akşam dayanamayıp test yaptım evde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı daha bat'a 3 gün var
oynayarak haber verecem demiştim
yasemnnnhosgeldinnn niye konusmuyon kiz
kirmizilar ne alemde senin ??? eski battas
bi ihtimal erken yumurtlican ozman ,,tabi bu test dogruysa ,,,bence sen carp adami yarin ara ver ertesi gunu yine carp,,gun asiri git 20 gune kadar ,,garantili olur,,
sen yumoslayinca kasikta agrin oluyormu peki ?? akintin varmi suan ???
gecmısı kurcalıodum yavrum ya bnm kırmızıların gelmeye nıyetı yok gıbı tekrar mı test yapsam acep
gecmısı kurcalıodum yavrum ya bnm kırmızıların gelmeye nıyetı yok gıbı tekrar mı test yapsam acep
oluyo..ama akıntım bugün beyaz vardı da fitilde akıyo ya anlayamadım tam akıntmı fitildenmi......bide dünden bu yana göğüsler feci şişti ve ağrı yapmaya başladı...ben bu ay erken başlıom galiba yaaa iyiki yaptım testi....anam bugün yapsam yarım yapmasam salı kandil yaaa kandil günü olmaz adamda yapmaz ya çatlarsa o gün amanımmmmmmmmm veeeeeeeeeeeeeee son bomba 18inde yine yatılı misafirim var 2 günnnnnnnnnnnnböle şansın içine tükereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız aksamazdı mendebur dakıkasına daha kostururdu cok meraklısıyım gıbı ama hala tık yok!!stres falanda yapmadımkı bu ay ondan gecıktı desem!!!Kiz bu nasil is anlamadim ,,sen hic aksamaz benim kirmizilar dememismiydin ,,benmi yanlis hatirliyorum :44:
ayyy keske cnm ya keskee oyle mutlu olurum kıannnaa hala gelmedi mi? tekrar test yapsana sen.belkim geç döllenmedir
oluyo..ama akıntım bugün beyaz vardı da fitilde akıyo ya anlayamadım tam akıntmı fitildenmi......bide dünden bu yana göğüsler feci şişti ve ağrı yapmaya başladı...ben bu ay erken başlıom galiba yaaa iyiki yaptım testi....anam bugün yapsam yarım yapmasam salı kandil yaaa kandil günü olmaz adamda yapmaz ya çatlarsa o gün amanımmmmmmmmm veeeeeeeeeeeeeee son bomba 18inde yine yatılı misafirim var 2 günnnnnnnnnnnnböle şansın içine tükereyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız aksamazdı mendebur dakıkasına daha kostururdu cok meraklısıyım gıbı ama hala tık yok!!stres falanda yapmadımkı bu ay ondan gecıktı desem!!!
ayyy keske cnm ya keskee oyle mutlu olurum kıpekı gec dollenme olunca kanda hemen cıkmıomu kı
içim rahat etmedi ben gidip 5 dk da çarpıp geliim şu adamı belki perim gibi kıvılcım çıkartırımhayalim gitme kıs 15 dk ya burdayım en kısasından çarpıvercem hemennnn vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok yaa bır hafta degıl ya 1. gunune denk gelıo ya 2. gunune emın degılım tas catlasın 3turörnekleri var aslında..sen ne zaman kan testi yaptırdın? 1 hafta oldu geçtimi?
yok yaa bır hafta degıl ya 1. gunune denk gelıo ya 2. gunune emın degılım tas catlasın 3tur
sanırım suan 6. gunum..eger cumaya kadar gelmezse tekrar kan yaptıram yarında bı ıdrar denıycem..umutlandırdın kız biziiyi de çok erken kan testi için.kırmızıların ne kadar gecikti? 1 haftayı geçtiyse tekrar kan testi yaptır bence. ya da idrar testi.
kız aksamazdı mendebur dakıkasına daha kostururdu cok meraklısıyım gıbı ama hala tık yok!!stres falanda yapmadımkı bu ay ondan gecıktı desem!!!
Ilginccc:44: sen gunun cok gectigine gore ,,sabah bi idrar testi daha yapsan:26:gec dollenme olmus olabilir ,,,
anam ne harat kiz sin sen ,,doktoradami gitmedin mendebur gelmedi diyee
sanırım suan 6. gunum..eger cumaya kadar gelmezse tekrar kan yaptıram yarında bı ıdrar denıycem..umutlandırdın kız bizi
oha! 6 gün çokmuş.nasıl bekledin bu kadar? ben delirirdim.umut olması için değil,eğer gebe değilsen başka sorun da çıkmasın diye söylüyorum.ama gebeysen sorun yok tabeee
off suan oyle bı dıs agrısı cekıorm kı anlatamam napsam bılemedımm yarı dıscıye gıdesım vardı bnm :44:oha! 6 gün çokmuş.nasıl bekledin bu kadar? ben delirirdim.umut olması için değil,eğer gebe değilsen başka sorun da çıkmasın diye söylüyorum.ama gebeysen sorun yok tabeee
doktora gttım zaten kızlar adet sokturucu verdı ama kullanmıom tabıkı...ama sadece test yapıp verdı kontrol falan hak getıre...ultrasonla bılem bakmadı herf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?