off suan oyle bı dıs agrısı cekıorm kı anlatamam napsam bılemedımm yarı dıscıye gıdesım vardı bnm :44:
ay blemedım kızlar yaa napsam acabamadem hastaneye gidiceksin önce kan test yaptırırsın sonra sonucunu alınca gidip gitmemeye karar verirsin zati
ay blemedım kızlar yaa napsam acabasabah bı ıdrar yapiim olmadı kan yaptırayım mı bekleyım mı??:44:
6 gündür idrar testi yapmadıysan bekleme,şimdi yapabiliyorsan yap
ayy yok kı be cnm evdekılerı tukettıydım benbencedevarsa simdi yap ,,,,beklirik biz
ayy yok kı be cnm evdekılerı tukettıydım bensabah alıp yapsam olar mıı
ayy yok kı be cnm evdekılerı tukettıydım bensabah alıp yapsam olar mıı
Hanımlar iyi geceler.Saat 12 yi geçtiği için kocamın doğum günü olmuş durumdaben onu fazla bekletmeyeyim.yanına gideyim.
yasemnn! yarın haber bekliyoruz.İnşallah güzel haberler verirsin bize
Hanımlar iyi geceler.Saat 12 yi geçtiği için kocamın doğum günü olmuş durumdaben onu fazla bekletmeyeyim.yanına gideyim.
yasemnn! yarın haber bekliyoruz.İnşallah güzel haberler verirsin bize
sabah yaptıgım gıbı yazarımm tatlımmolar olar canimmsabah yaz sonucu bize olurmu ....
iyi geceler canimiyi kutlamalar
bende ciksam iyi olur ,,carpisma icin hazirlanayim bari kikikiyorgunlukta var hala erken yatayim bugun
Halayda çekeriz
kızlar bende bende oynarımm haaayyyyy gelsin bebişler hemde göbekte atarım :
sabah yaptıgım gıbı yazarımm tatlımmsen nereye gıdıon kızzz gıtmeseneee:26:
kikikio aksilikler benimde yakami birakmiyo malesef ,,kov gitsin herkezi tel fisinide cek ,,evde yokuz de
genelde gun hep ayni gun olur ama ,,:44labilir erken catlican ozaman :26:eger dun 11..12 ci gunu yaptiysan testi ve bugun ki yaptigin onlara gore daha yakinsa koyuya ,,dogrudur canim ,,,ama dedigim gibi gun asiri devam et bence,,
bende bu ay oyle yapicamkirmizilar bitti ,,sukur ,,,bugun ilk carpisma baslasinnn
yaz muhakak ,,,merak ederim senii,,
canim okudunmu bilmiyorum dun hastanedeydim ,,bi arkadasin dogumunda ,,sabaha karsi 5 te eve geldim ,,uzunca uyurum diye dusundum ama benim kiz uyutmadi beni sabah ,,hala yorgunluk var bende,,,bende henuz biraz taakat varken adami carpmaya kullanip ,,dus tan sonrada bayilip yatayim diyorum ,,
o uyumayan arkdas bendım sanırım cnm ama testler negatf ama hala gelen gıden yok..beklemedeyımmselamınaleyküm nasılsınız hatunlar
geçen heyecandan uyuyamayan bi arkadaş vardı onun sonuç noldu
benim için 2 tane meryem okuyan olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu acabaaaaaaaaa 1 tane yanni
çarptım geldimevet yaa geçen ay zaten geç gelmişti kırmızı bu ay erken 3 gün oynuyo yani normal ...dün yaptığım teste görede kesinlikle daha koyu ovu zamanım başlamış demekki. bu hafta gün aşırı gider ben hatta misafir gelsede salonda yatırıp kapıyı kapatıp en sessizinden yine halledecem valla gözüm döndü bu ne yaaa banada koca ay kimse geliim yatiim demez tam yumoşlarım millet gelir bahtsız bedevi gibi hissettim kendimi
bugemm iyi etmissin ,,uzan bari hemen kalkma,,,
benim herifte durur durur is gorusmelerini ne hikmetse o gunlere denk getiri ,,bi yerlere ucar ,,hani gunlerimi biliyo desem kasten yaptigini dusunucem artik ,offf neysem bu ay zor kaybolur ofircayi saglam yedi benden ,,,
bugem ben cikiyorum valla canim beni mazur gorun bugun ,,yarin hem izin gunum hemde dinlenmis olurum,,daha uzun sohbetler olur insallah
hepinizi cok seviyorummiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?