hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hanımlar iyi geceler.Saat 12 yi geçtiği için kocamın doğum günü olmuş durumda ben onu fazla bekletmeyeyim.yanına gideyim.
yasemnn! yarın haber bekliyoruz.İnşallah güzel haberler verirsin bize

ayy yok kı be cnm evdekılerı tukettıydım bensabah alıp yapsam olar mıı

olar olar canimm sabah yaz sonucu bize olurmu ....

Hanımlar iyi geceler.Saat 12 yi geçtiği için kocamın doğum günü olmuş durumda ben onu fazla bekletmeyeyim.yanına gideyim.

iyi geceler canim iyi kutlamalar

bende ciksam iyi olur ,,carpisma icin hazirlanayim bari kikiki yorgunlukta var hala erken yatayim bugun

inşallah cnm cok saol..kocam yarın ıfterdan sonra acilde kan tahlılı yaptırırız dedı ama ben sabah yapcm yınede ıdrar...haber verırım yarın aksamm

olar olar canimm sabah yaz sonucu bize olurmu ....

iyi geceler canim iyi kutlamalar

bende ciksam iyi olur ,,carpisma icin hazirlanayim bari kikiki yorgunlukta var hala erken yatayim bugun
sabah yaptıgım gıbı yazarımm tatlımmsen nereye gıdıon kızzz gıtmeseneee:26:

sabah yaptıgım gıbı yazarımm tatlımmsen nereye gıdıon kızzz gıtmeseneee:26:

yaz muhakak ,,,merak ederim senii,,

canim okudunmu bilmiyorum dun hastanedeydim ,,bi arkadasin dogumunda ,,sabaha karsi 5 te eve geldim ,,uzunca uyurum diye dusundum ama benim kiz uyutmadi beni sabah ,,hala yorgunluk var bende,,,bende henuz biraz taakat varken adami carpmaya kullanip ,,dus tan sonrada bayilip yatayim diyorum ,,

çarptım geldim evet yaa geçen ay zaten geç gelmişti kırmızı bu ay erken 3 gün oynuyo yani normal ...dün yaptığım teste görede kesinlikle daha koyu ovu zamanım başlamış demekki. bu hafta gün aşırı gider ben hatta misafir gelsede salonda yatırıp kapıyı kapatıp en sessizinden yine halledecem valla gözüm döndü bu ne yaaa banada koca ay kimse geliim yatiim demez tam yumoşlarım millet gelir bahtsız bedevi gibi hissettim kendimi

okumadıydım cnmm gıt yat o zaman sen ıı dınlenmeler ve ıı carpışmalar

selamınaleyküm nasılsınız hatunlar
geçen heyecandan uyuyamayan bi arkadaş vardı onun sonuç noldu

benim için 2 tane meryem okuyan olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu acabaaaaaaaaa 1 tane yanni

selamınaleyküm nasılsınız hatunlar
geçen heyecandan uyuyamayan bi arkadaş vardı onun sonuç noldu

benim için 2 tane meryem okuyan olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu acabaaaaaaaaa 1 tane yanni
o uyumayan arkdas bendım sanırım cnm ama testler negatf ama hala gelen gıden yok..beklemedeyımm

bugemm iyi etmissin ,,uzan bari hemen kalkma,,,
benim herifte durur durur is gorusmelerini ne hikmetse o gunlere denk getiri ,,bi yerlere ucar ,,hani gunlerimi biliyo desem kasten yaptigini dusunucem artik ,offf neysem bu ay zor kaybolur o fircayi saglam yedi benden ,,,

bugem ben cikiyorum valla canim beni mazur gorun bugun ,,yarin hem izin gunum hemde dinlenmis olurum,,daha uzun sohbetler olur insallah
hepinizi cok seviyorumm iyi geceler

tamam canımbende çıkıyorum zati ütü yapcam adama yarın eşya ütülememişim :) sonrada bi duş cup yatakkk...uykum geldi fenaaaa....yarın görüşürük canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…