o uyumayan arkdas bendım sanırım cnm ama testler negatf ama hala gelen gıden yok..beklemedeyımm
sendedemi pco var canım
hep oluyor mu gecikme
benim bugün 34.günüm
kız nerdesn karsılıklı oynaycaz yaaaben basladım bak ge katıl hadı yarın hemen kan testi acilinden beklıoz bak
hadi inşallahgelsin bebiş inan cooooooooooook sevindim ya bendemi yarın sabah test yapsam ama benim sancımvar ve hep battın 2ci günü olurdu 5gündür falan kasıklarım agrıyo ay hemen bende umutlandım ay sabah yapim bir test hem hamiş olmasam bile testten sonra gelir kırmızılar ama gelmesin : kızlar duaaa edin
Arkadaşlar folic asit yerine demir hapı (ferro sanol) kullansam nasıl olur.. olur mu?
galiba tammlandı ama sen okuduysan yaz yıneden buraya tu-met burdan alcakkıslarrrrrrr tefriciye tamamlandı mı,bilen var mı????????
olmaz bence...folikasit bebeğin omurilik ve sinir sist.gelişimi ve buna bağlı düşükleri engellemek için...
olur bence ıcınde vrsa..ıc gıtsıngyno feroo sanoln içinde folik asitte var ama ..? yinede olmuyomu demir+folic asit+b12 vitamini var icinde
olur bence ıcınde vrsa..ıc gıtsın
ben hıc uyumam kihoş bulduk bacım. kız sen gene mi uyumadınben de şöyle bi bakayım dedim neler olmuş diye. şimdi çıkıyorum
hosgeldın bacımm
ben hıc uyumam kidaha yeni gldın kız nereye
beklıyım dıye dusunuyorum ama cok fazla agrı cekıom ve ılacta ıcemıombacım sen test için biraz daha bekle derim ben. daha önce yanlış hatırlamıyorsam 1 kez 9 gün gecikti demiştin değil mi? son yaptığın kan testinin üzerinden 1 hafta geçsin öyle test yaptır bence.
ayy uyu o zmn cnm dınlensabah 7.30 da kalkıp işe gideceğim yavrum az uyuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?