hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kimse yok bitek benim gibi deli bu saatte olur test yaptım ama hiç bişey cıkmadı tek çizgi bile zaten batta yarın yarın kırmızılar gelmesse bir test alırım uyuzzzz oldum heycan yaptım ve bu saatte uyandım biliyom bişey çıkmıcak üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

günaydın kızlarrrr............................

serapppp hayırlı olsun canımmmm , güzel sonuçlarını çabukkkkk bildir

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: ..................

canım deme kendine öyle deli falan. insan bi kere aklına hamile olma fikrini koydu mu artık eskisi gibi olmuyo, sanki karakter değiştiriyor. hepimiz benzer şeyleri yaşadık, yaşıyoruz. senin test bozuk çıkmış anlaşılan. inşallah kırmızıların gelmez sen de burada oynayarak haber verirsin bize

bugem bizim lopuquick değil mi testin daha koyu oluyo eşitleniyo canım kırmızılar rahat 2 günün var bence koyulaşması için....

kızım kaç kere dedim ben sana misafir kabul etme diyeee, ayrıca kandil günü görürsen çifti yap mübarek gün inşallah tutar...
irmoooooş kepenkte buluştuk

ben geçmişi okumaktan sana yetişemedim bebişim gördüm aşağıda ama gelene kadar sen sevgili hastalarına gittin .....

Kızlar ben kırmızı kartı gördüm
Ama şükrediyorum ki en azından regli oluyorum yaniii benim umudum hep var Çok mu polyannayım neim

Evet canım akşam iftardan önce test yaptım silik çıktı ama sahurda denedim bir tane onda çıkmadı.Beklemedeyim yani

tebrik ederim canimmm ne guzel haber buuu Allah devamina edirsin insallah
darisi bizlerin basina nezamandir deniyordun canim ???
Amin canım inşallah herkese verir mevlam 6 ay oldu canım

kız nerdesn karsılıklı oynaycaz yaaaben basladım bak ge katıl hadıyarın hemen kan testi acilinden beklıoz bak
Çarşamba akşamı canım doktordan da randevu aldım bende nodüler troid varya tehlikeye atamam..

kızlar bende bende oynarımm haaayyyyy gelsin bebişler hemde göbekte atarım :
Bende oynadım canım bakalım biraz geçsin bir test daha yapacağım sonuç ne çıkacak.

Benimde aynı olurdu canım hasta olduğum ilk gün sancılanırdımSenin kaç gün Bat'a
günaydın kızlarrrr............................

serapppp hayırlı olsun canımmmm , güzel sonuçlarını çabukkkkk bildir

:118::118::118::118::118::118::118: ..................
İnşallah canım kesin sonucu yine burada oynayarak açıklayacağım...

Hepinizi çok seviyorum kızlar iyi ki varsınız.
İftardan önce yaptım silik çıktı. Sahurda eşim istedi kalk yap dedi ama onda çıkmadı.ve hayal kırıklığı yaşadım. Eşimin doktor arkadaşı var ona sormuş telefonda beklesin demiş en fazla 2-3 gün önce çıkar. net cevabı hasta olacağı gün alır demiş.İşte urfa işi önüme taş koydu. Neyse belki bebişimin şansına tayinim çıkar...

serap canım 2-3 saat tuvaletini tutup deneseydin yoksa çıkmaz...
Yok canım ona dikkat etmedim zaten akşam suyu fazla kaçırmıştım ondan olabilir diye düşündüm. Bilmiyorum canım ama rahatım o çizgiyi gördüm ya.İşte şimdi evraklarımı hazırlamaya çıkacağım yarın sabahda erkenden yola çıkmamız lazım.Zor iki gün beni bekliyor yani canım. Kafam bayağı yoğun olacak düşünecek zamanım olmaz zaman belki çabuk geçer.

İnanıyo musun aklına gelmeyeceğini ben gerekli çalışmaları yapmadığım halde garip bir şekilde var gibi hissediyorum ve diğer hamileliğimde de öyle olmuştu o yüzden gereksiz bir ümit var içimde ve dün o kadar yoğun olmama rağmen aklımdan bi türlü gitmedi acabalar, canım gördüysen çizgiyi kan testi yapsana idrarda çıkan kanda haydi haydi çıkar.....

Kanda yarın çıkyormuş canım yarın sabah ben burada değilim çarşamba da yokum. Doktor yanıma gelin dedi. Ultrasyonda bakarız gerekirse kan tahlili isteriz dedi. Kararsız kaldım. Gidip vereyim diyorum çarşamba akşamı alırım öğrenirim diye.Birde zaten randevum var o zamana kadar zaten bekleyeceğim direkt doktordan öğrenirim diyorum kafam karışık yani.
Bugün birde mide bulantısı çıktı sabahtan beri rahatım yok.Dşarı çıkacağım evraklarımın hazırlanması lazım. Nasıl çıkacağım onu düşünüyorum.

ya bizde hep öğleden sonraya çıkar sonuçlar niye bi gün oynuyo ya sizdee, ilçede misin sen, tam gününde gitcen bu durumda, hayırlısı olsun o zaman , mide bulantısı biraz psikolojik olabilir çünkü erken , kendine dikkat et, niyetli değilsin büyük ihtimal, bol su tüket ki sıcak çarpmasın kolay gelsin inşallah güzel haberlerle dönersin ...

Yo biliyorum canım dün klimanın altında fazla durdum ondan kaynaklı canım mide bulantısı.Niyetliyim canım sahurda görmeyince tuttum ne bileyim öyle yapmak istedim.

bizim laboquıck kıs demekki daha koyu çıkıo benim zati 12 ve 17 arası bu ay ovu günleri o yüzden start vermiş oldum :) fitilide 3 tane kullandım bıraktım ovu günlerimi kaçıramıcam valla 7ye tamamlayıp...

iyidir canım ya, evet daha çift oluyo tam eşit oluyo yani , hadi bakalım rast gele inşallah bu ay mutlu haberlerini bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…