hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlar ben kırmızı kartı gördüm
Ama şükrediyorum ki en azından regli oluyorum yaniii benim umudum hep var Çok mu polyannayım neim

kızlar ben hastalandım hiç şaşmayan adetim erken gelerekten beni şaşırttı çok üzgünüm ...

kızlaaar hakkınızda hayırlısı olsun. En güzel zamanda sizinle olsun bebişleriniz.

kızlar hayalim, perim, bercestem, deryam, sweetim, rumeysam nerdesiniz siz yahuuusizlerin aynı anda topikte olduğunuzu göremeyecek miyiz artık

orkidemmm nbrr kıss nasıl gidio çarpışmalar valla ben fitili 3 tane kullandım bıraktım dün gözüm döndü startı verdim

oooh iyi yapmışsın. iyidir kız gün aşırı çarpıyom adamı. bu ultrasonla yumurta takibi benim adamda bağımlılık yaptı. hastanede bi ultrason yaptırıversene bugün diyor ona göre kesin günü bilelim diyo. adam benden çok kafayı yedi. neyse çocuk istemediği günlere saysın

Son düzenleme:

ohhh maşallahhhhhhhhh adamına :) çalışsın çalışsınnnnn bu adamlar böle anacım benimkide istemiodu önceden şimdi bakıom dün testte koyu çizgi görünce ikilendi:) sonra gittim yanına bi uzanayım dedim adam direk iş başı gün hesaplıo benimkide öğrendi bu ay yine misafir gelcek bana yumoş döneminde adamın da gözü döndü günleri kaçırmamamız lazım kapayı kaparız ben sessiz hallederim bırakırım çocukları dio öldüm gülmektennn adamıda kendime benzettim sonundaaaaaaa

kızlar ben hastalandım hiç şaşmayan adetim erken gelerekten beni şaşırttı çok üzgünüm ...

canım benim de öyle olmuştu ilk denediğimiz ay tam 5 gün erken gelmişti hatta panikleyip kadın doğumcuya gittiydim ultrasonla falan baktı tahlil yaptı:18: aksi bişey görmedi olabilir arada dedi.. sonraki ay gene erken geldi bu ay3. denememizdi gene erken geldi heralde vücut kendini hazırlıyo ben öyle düşünmeye başladım bu konuda orkidem daha iyi yorum yapar :26:

ahaha ne güzel doktor olmanın faydaları yumoşlara bakıp yapıyolar çakallarrrrrrrr neden çocuk istemezler zati onu hiç anlamıyorum benimki de bi rahaaattttt görmeniz lazım ben adet olunca bile hiç üzülmüyo kısmet değilmiş hayırlısı diyo o kadar benim içimde fırtınalar kopuyo onda tık yok

kızım bayıldım sizeee demek misafiri alsanızda cücükleri bırakıp kaçacak kocişin sevsinler sizin planlarınızı aferin yapamayız diye düşünmeyin zaten .....

ayy kızlar yasemnn geldi mi? çok merak ediyorum.6 gün gecikmiş adeti.test yaptırmamış daha.inşallah güzel haberlerle gelir..

iyyim tatlım sen nasılsın kaç gün kaldı batına :18:

2 gün kaldı çarşamba en geç perşembe olur bakalım viole ya ben gerekeni yapmadım ama garip bi şekilde varmış gibi hissediyrum, üstüne eşime deyince olabilir demiyo mu bana hemen sinirleniyom hem müdür değilsin hem 30 günde 2 gün çalışıp aylık istiyon diye beni de gaza getiriyo en son hissettiğinde olmuştu diye pislik sanki gerekeni yapmış gibi

zati öyle kıvılcımla oluyo deliiiiiiii belki de vardır.. perim de öyle kıvılcımla hamiş kaldı belki sende de vardır canımcım inşallah vardır tatlım

kızlar banda bir akıl verin yahuuu ben en son 13 haziranda adet oldum :44: doktor normal bri sorun yok dedi 15 - 20 gündürde bebek istiyoruz korunmuoruz ama ne zaman kan testı yaptırayım bılmıorum gecen hafta ıdrar testı yaptım cıkmadı bugün yaptırsam cıkarmı acaba dıorum

aklımla düşünürsem mümkün değil ya ama içimdeki histe kırmızıyı görünce netleşecek ayakları yere basacak neyse az kaldı az daha dayanayım zaten gelecek bütün sinyaller var tuvalete gidiyom ha gördüm ha görecem diye, düşükten sonra geçen ay ilk defa 24 güne olmuştum erkende olabilirim 26 oldu ama hern gelebilir 28 i beklemeyecek .....

zati öyle kıvılcımla oluyo deliiiiiiii belki de vardır.. perim de öyle kıvılcımla hamiş kaldı belki sende de vardır canımcım inşallah vardır tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…