Kızlar ben kırmızı kartı gördüm
Ama şükrediyorum ki en azından regli oluyorum yaniii benim umudum hep varÇok mu polyannayım neim
kızlar ben hastalandım hiç şaşmayan adetim erken gelerekten beni şaşırttı çok üzgünüm ...
irmooooş, bugeeee
orkidemmm nbrr kıss nasıl gidio çarpışmalar valla ben fitili 3 tane kullandım bıraktım dün gözüm döndü startı verdim
oooh iyi yapmışsın. iyidir kız gün aşırı çarpıyom adamı. bu ultrasonla yumurta takibi benim adamda bağımlılık yaptı. hastanede bi ultrason yaptırıversene bugün diyorona göre kesin günü bilelim diyo. adam benden çok kafayı yedi. neyse çocuk istemediği günlere saysın
kızlar ben hastalandım hiç şaşmayan adetim erken gelerekten beni şaşırttı çok üzgünüm ...
oooh iyi yapmışsın. iyidir kız gün aşırı çarpıyom adamı. bu ultrasonla yumurta takibi benim adamda bağımlılık yaptı. hastanede bi ultrason yaptırıversene bugün diyorona göre kesin günü bilelim diyo. adam benden çok kafayı yedi. neyse çocuk istemediği günlere saysın
ohhh maşallahhhhhhhhh adamına :) çalışsın çalışsınnnnnbu adamlar böle anacım benimkide istemiodu önceden şimdi bakıom dün testte koyu çizgi görünce ikilendi:) sonra gittim yanına bi uzanayım dedim adam direk iş başı gün hesaplıo benimkide öğrendi bu ay yine misafir gelcek bana yumoş döneminde adamın da gözü döndü günleri kaçırmamamız lazım kapayı kaparız ben sessiz hallederim bırakırım çocukları dio öldüm gülmektennn adamıda kendime benzettim sonundaaaaaaa
canım benim de öyle olmuştu ilk denediğimiz ay tam 5 gün erken gelmiştihatta panikleyip kadın doğumcuya gittiydim ultrasonla falan baktı tahlil yaptı:18: aksi bişey görmedi olabilir arada dedi.. sonraki ay gene erken geldi bu ay3. denememizdi gene erken geldi heralde vücut kendini hazırlıyo ben öyle düşünmeye başladım bu konuda orkidem daha iyi yorum yapar :26:
violem nasılsın canımmm ösledim seni denk gelemedik ....
ahaha ne güzel doktor olmanın faydaları yumoşlara bakıp yapıyolar çakallarrrrrrrrneden çocuk istemezler zati onu hiç anlamıyorum benimki de bi rahaaattttt görmeniz lazım ben adet olunca bile hiç üzülmüyo kısmet değilmiş hayırlısı diyo o kadar benim içimde fırtınalar kopuyo onda tık yok
VİOLEMMM nasılsın canım senin mesajın arasına sıkıştırmışım mesajımı
iyyim tatlım sen nasılsın kaç gün kaldı batına :18:
2 gün kaldı çarşamba en geç perşembe olur bakalım viole ya ben gerekeni yapmadım ama garip bi şekilde varmış gibi hissediyrum, üstüne eşime deyince olabilir demiyo mu bana hemen sinirleniyom hem müdür değilsin hem 30 günde 2 gün çalışıp aylık istiyon diyebeni de gaza getiriyo en son hissettiğinde olmuştu diye pislik sanki gerekeni yapmış gibi
zati öyle kıvılcımla oluyo deliiiiiiiibelki de vardır.. perim de öyle kıvılcımla hamiş kaldı belki sende de vardır canımcım inşallah vardır tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?