zati öyle kıvılcımla oluyo deliiiiiiiibelki de vardır.. perim de öyle kıvılcımla hamiş kaldı belki sende de vardır canımcım inşallah vardır tatlım
kızlar banda bir akıl verin yahuuu ben en son 13 haziranda adet oldum :44: doktor normal bri sorun yok dedi 15 - 20 gündürde bebek istiyoruz korunmuoruz ama ne zaman kan testı yaptırayım bılmıorum gecen hafta ıdrar testı yaptım cıkmadıbugün yaptırsam cıkarmı acaba dıorum
aklımla düşünürsem mümkün değil ya ama içimdeki histe kırmızıyı görünce netleşecek ayakları yere basacakneyse az kaldı az daha dayanayım zaten gelecek bütün sinyaller var tuvalete gidiyom ha gördüm ha görecem diye, düşükten sonra geçen ay ilk defa 24 güne olmuştum erkende olabilirim 26 oldu ama hern gelebilir 28 i beklemeyecek .....
kötü düşünme şimdilikbelki de var ne biliyosun Allah ol dedikten sonra neler neler oluyo belki bu ay senin yüzün gülücektir inşallah canım
kızlar banda bir akıl verin yahuuu ben en son 13 haziranda adet oldum :44: doktor normal bri sorun yok dedi 15 - 20 gündürde bebek istiyoruz korunmuoruz ama ne zaman kan testı yaptırayım bılmıorum gecen hafta ıdrar testı yaptım cıkmadıbugün yaptırsam cıkarmı acaba dıorum
kötü düşünme şimdilikbelki de var ne biliyosun Allah ol dedikten sonra neler neler oluyo belki bu ay senin yüzün gülücektir inşallah canım
tuvalete gitim bir baktım kırmızılar gelmişşşşş
ilk denemeden niye bu kadar üzülüyosun dur daha gelsin de hayırlı zamanda gelsin...
ne bılım cnm :26: hayırlısı dedın gıbı bakalım
sen yanlışlıkla mı yazdın 13 haziranı temmuz mu diyecektim çok merak ettim kaç günde oluyon
dogru yazdım en son 13 hazıranda oldum cnmmmben duzensız hasta oluorum o yuzden nasıl anlayacam yumurtlama zamanı nı dıe sıze sorayım dedım
demekki kocişle hain planımızı beğendinanam napalım gelen misafirde şehirdışından yine ve yine reddedemeyeceğim biri mecburen kendimize başka çözümler türettik tam ovu hesaplayıcılarına göre yumurtlamamın ertei günü burda olcak yani benim en sıkı çalışmam gereken 24 saat içindeeeeeee eeeeeee tıkasın kulaklarını napalım koca 30 günde 1 günüm var onu buluyolar
burda genelde ovulasyon testleri var onları kullananlar var bi de ateş ölçme yöntemini, ben ovu testi kullanıyorum memnunumda fakat icraata geçemiyomateş ölçmede her gün sabah kalkmadan ateşini ölçüyosun örtünün altından ve aynı zamanda yapmaya dikkat ediyosun eğer ateşin bi anda düşerse yumurtluyosun, adet tarihin geldiğinde de ateş düşmüyorsa hamilesin düzensizliğin için kürler kullanıyo musun soğan kürü bal tarçın çörek otu,incir kürü biz inciri tek başına kürsüz mürsüz yemeye başladık mesela kürlerden fayda görenler var....
kızım geçmişi okudum sen zaten hızlı gacısın 15 dk işi bitirip geliyonhalledersin o işi hiç varlıklarından streste yapma duymazlar zaten bişey olmazz..............
Arkadaslar bende hamileydim malesef düsük yaptim Nisan ayinda , simdi tekrar deniyoruz ve ben kendimi hamile hissediyorum.
Nornmalde carsamba veya persembe adet olmam gerekiyor, ama ben bekleyemiyorum su an test yapsam sonu veririmi bilmiyorum , bilen varmi?
Ay cok gerginim belirtiler ilk hamilelyimde gibi ama bazen den psikolojikmen odlugu icin cok da güvenmiyorum belirtilere.
Belim agiriyor, kasigimim agiriyor.
Cok idrara cikiyorum, idrarim bulanik.
Ara sira gögüslerim de agiriyor....
Ay insallah hamileyimdir...
yok kıs ben 15 dk da gelirim diye düşünmüştüm ama 1 saat te anca bitti en hızlısıaman banane yaaaaaa yatak gıcırdamıyoda zaten hala sağlam bu kadar çalışmaya kaparım kapımı bide ağzımı bakarım işimeeeeeeeee eeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh ne bu be misafir yüzünden bebiş yapamıcasmı bu ay gözümüz döndü bizim kocişle hiçbir zorlu koşul bizi pes ettiremezz
burda genelde ovulasyon testleri var onları kullananlar var bi de ateş ölçme yöntemini, ben ovu testi kullanıyorum memnunumda fakat icraata geçemiyomateş ölçmede her gün sabah kalkmadan ateşini ölçüyosun örtünün altından ve aynı zamanda yapmaya dikkat ediyosun eğer ateşin bi anda düşerse yumurtluyosun, adet tarihin geldiğinde de ateş düşmüyorsa hamilesin düzensizliğin için kürler kullanıyo musun soğan kürü bal tarçın çörek otu,incir kürü biz inciri tek başına kürsüz mürsüz yemeye başladık mesela kürlerden fayda görenler var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?