hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kız sen yap bu bebişi tam risk strateji insanı olmazsa bende neyim ben dikkat etmedim kaç dk geldiğine de bende diyorum bu kız 15 dk gelip bilgisayar başında dikiyo ayaklarını galiba

valla bu kadar da koşulları zorlayarak ne durumlarda çalışmalar hesaplıyorus bayram seyran misafir demeden...bu ay bebiş olursa kesin çok büyük adam olcak çünkü anası babası gibi cin fikir olcak

hay Allahım neleri konuşupta gülüyorus artıkın yaaaa sen hayırlısını ver inşallah bizi tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimize kavuştur...yoksa bu kafa böle çalışmaya devam ederse sonumuzu ii görmüyorum

testlerde adet sürene göre başlaman gereken gün yazıyo işini garantiye alıp 1-2 gün öncedende başlayabilirsin yapmaya o testleri yapmadan öncede 2-3 saat tuvalete gitmemiş olman gerekiyo en iyi sonuç verecek saatler yazıyo birde her gün aynı saatte yapmaya çalış biz gg den lobuquick diye bir marka almıştık genelde

su testlerden bende alayım cnm düzensiz adet gören bir bayan mesela ben 2 ayda bır adet goruorum yaa 1 ay sonramı yumurluorum acaba :44: kür filan kullanmadım farlutal ılac verdıydı dr en son onu kullandım

canım buldum 30 + gebelık testı verıo alayım mı sence bırde mesela ben her sabah 8, 30 kalkıom her gun bakıcakmıyım ona

yaaaaaa kısımmmmmmm bu laboquıckler bozuk bence bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..gitcem şimdi bascam parayı adam gibi bişi alcam..ben az önce yaptım bakayım koyulaştımı diye silik çıktııı hemde hiç bu kadar silik çıkmamıştı yaniiii...ee dünküde koyuydu ama daha koyu olmalıydı ee bu ne şimdi güven olmuyo 1tl lik test nolcak canım sıkıldı şimdi ne yani yumurtlamıyommu ..bu gidişle sıyırcas kafayııı

sen nasılsın geçen moralim bozuk gibi bir mesajını gördümde sonra bi türlü denk gelemedik...

hala bozuk sayılır kocama kızıyorum bazen çok.. çok kalbimi kırıyo farkına varmıyo... zaten 20 gün sonra ayrılıyoruz ben gidiyorum bunun gibi şeyler işte canım geçer yakında

kızım bizde potansiyelimizi ortaya çıkarıyoruz işte sıkışınca nasıl güzel planlar yapıyoruz, haklılar biz zekamızı kullanmıyoruz yawww, bizim bebeler bu kadar zorluk çekiyoz kesin tembel bişey olacak gibi geliyo ama senin ki hariç

canım buldum 30 + gebelık testı verıo alayım mı sence bırde mesela ben her sabah 8, 30 kalkıom her gun bakıcakmıyım ona

canım sabah ilk idrarla yapma testi sabah 10dan sonra yapılması gerek ama bence alcaksan gece 10 gibi yap ve her gece aynı saatlerde sabahki idrarda bu testin güvenilirliği düşük bence.lh hormonuda saat geçtikçe yükseliomuş ya heralde ondamı bilemicm

canım sabah ilk idrarla yapma testi sabah 10dan sonra yapılması gerek ama bence alcaksan gece 10 gibi yap ve her gece aynı saatlerde sabahki idrarda bu testin güvenilirliği düşük bence.lh hormonuda saat geçtikçe yükseliomuş ya heralde ondamı bilemicem

kızım bizde potansiyelimizi ortaya çıkarıyoruz işte sıkışınca nasıl güzel planlar yapıyoruz, haklılar biz zekamızı kullanmıyoruz yawww, bizim bebeler bu kadar zorluk çekiyoz kesin tembel bişey olacak gibi geliyo ama senin ki hariç

valla ana çalışkan baba çalışkan bizimki arı gibi olcak heralde:)
kız dün bizim uyduruk testi dün akşam yapınca çizgi koyudu şimdi öğle yaptım çok silik yumoşmu bitti sence yoksa gece aynı saatte yapmadım diemi......ben anlamadım bu testi yaaa geçen ayki çat çat çıkarıyodu

canım bende tam bilmiyorum ama mesela 36,4-36,2 diyonya bi anda 35 li bişey olacak galiba en fazla 1 derece oynuyo normalde düşüp yükseldiğinden fazla olacak yani,.....

alabilirsin canım bende gösterdi viole de de gösterdi galiba buge inatla iyi değil diyo ama sana kalmış o markayı almak istersen başka bişey de araştırabilirsin... her gün saat sabah 11 öğleden sonra 3-4 gibi birde gece 10 du galiba iyi sonuç alacağın saatler prospektüs te yazıyo zaten, bakmaya başlıyacağın günden itibaren her gün bakacaksın tabiki, ben akşam üstü 5 buçukta yapıyodum iş çıkışı o zaman yapabiliyodum....
kızım sende bi gün kullandın hemen bozuk diye bağırıyon ne cıngan çıktın haaa bozuk falan değil ...
hala bozuk sayılır kocama kızıyorum bazen çok.. çok kalbimi kırıyo farkına varmıyo... zaten 20 gün sonra ayrılıyoruz ben gidiyorum bunun gibi şeyler işte canım geçer yakında

üzülme kızım ya hepimizin adamı aynı mükemmel mi sanıyon, adamı oku üfür bence lazım olduklarında hep kızdıran bi yönleri çıkyo ortaya ....

ben yaptım ama her gün aynı saatte 5 buçukta yapıyodum akşam üstü, bende çıkardı, aynı saatte olmadığı için olabilir çişini tutuyon demi,

hadi ordan kıssss bozuk tabi cingan dün çiftti bugün yok ben sağlama alırım bu gecede yaparım ay test bahane bana bişiler oldu galiba dengem sarsıldı adam bile şaşırıo

hadi ordan kıssss bozuk tabi cingan dün çiftti bugün yok ben sağlama alırım bu gecede yaparım ay test bahane bana bişiler oldu galiba dengem sarsıldı adam bile şaşırıo

kızım sen zaten ne zaman yumurtladığını bilmiyon mu yap arka arkaya zaten sende bu enerjiyle adamın kaçarı yok boşuna para verme testlere

kızım sen zaten ne zaman yumurtladığını bilmiyon mu yap arka arkaya zaten sende bu enerjiyle adamın kaçarı yok boşuna para verme testlere

ben 2 ayda bir adet oluorum ya ben sızce ne zaan yumurtluorumdur bırde ben zaten her gun ılıskı oluor sadece bu bayram da 1 hafta olmayacak yanı adetımın bıttıgı hafta zaten o gunlerde yumurtlamam dımıııı

yumurtlama günü hesaplama sayfaları var google dan baksana son üç sat tarihini giriyon muhtemel yumurtlama haftan çıkıyo, genelde adet olmadan 14 gün önce yumurtluyon diyenler var, bi hesaplat bakalım...

senin adet döngün çok uzun acaba birden fazla yumurtlama ihtimalin var mı ki :26::26: şu ateş ölçmeyi bi araştır bence hem masrafsız hemde basit düzenli yaparsan, sabah kalkar kalkmaz yaparsın , onun topiğide var bak bir istersen ....
baktım cnmmm 28.09.2012 tarihi diyorr daha çoooooooooooooooooook var :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…