Kızlar ben geldim....
hoşgeldin canım nasılsınnn...............
iyiyim canım nolsun akşam ki gibi olmasa da silik çizgiyi gördüm.
İnşallah canım şu tayin işi olmasaydı neyse vardır bir hayır diyorum eşimde stres yapma diyor şu an ani bir moral bozukluğu bile etki edebilir. Şu an herşey senin elinde diyor.canım daha bat ın gelmedi bile beta değerin düşük olduğu için öyledir, inşallah güzel haberler verecen yaptır bi kan testini de ....
İnşallah canım şu tayin işi olmasaydı neyse vardır bir hayır diyorum eşimde stres yapma diyor şu an ani bir moral bozukluğu bile etki edebilir. Şu an herşey senin elinde diyor.
bende 36 haftalık hamileyim
bir kızım olacak adı okyanus olacak kısmetse
Balıklı göle de uğrarsam eğer hepinize bol bol dua edeceğim inşallahvardır bir hayır dediğin gibi, git bakalım urfalara her türlü güzel haberlerle dönecen inşallah...
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımbende 36 haftalık hamileyim
bir kızım olacak adı okyanus olacak kısmetse
Ben kakao döküyorum canım kahve denemedim hiçkızlar yahu ben ilk kez tiramisu yapıyorum.her şey tamam da bu üzerinde serpilen kahve ne kahvesi? bir de kakao mu kahve mi daha güzel oluyor?çok alakasız ama
Balıklı göle de uğrarsam eğer hepinize bol bol dua edeceğim inşallah
kızlar yahu ben ilk kez tiramisu yapıyorum.her şey tamam da bu üzerinde serpilen kahve ne kahvesi? bir de kakao mu kahve mi daha güzel oluyor?çok alakasız ama
sen şimdi yarın gidecen aynı gün dönecen mi ,
yok canım dönemem birgün oradaki evimde kalacağım ertesi gün anca dönebilirim.
Öyle canım akşam anca görüşürüz yarın kaçta çıkarım belli değil ama sıcağa kalmamak için erken çıkmamız lazım.en erken çarşamba akşamı görüşürük o vakitt, iyi işin gücün olunca vakit çabuk geçer kafadan 2 gün gidecek ne güzel
Öyle canım akşam anca görüşürüz yarın kaçta çıkarım belli değil ama sıcağa kalmamak için erken çıkmamız lazım.
Bu sıcakta zor olur canım ya memleket nire?bende çarşamba göremem seni çarşamba izne ayrılcam 3 gün fındık işine dalcambi ara güzel haberlerini görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?