- 13 Ağustos 2012
- 284
- 632
- 53
- 38
ne kadar güzelll allahın izniyle kucağına alacağın günler az kalmış en fazla bi ay, bizde görebilsek o günleriii..............
Bu sıcakta zor olur canım ya memleket nire?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
Hoşgeldin aramıza.
umarım görürsünn canım
heleki yerinde bir dakika bile duramayan bir bebeğin olurda sürekli onu izlemek kısmet olur harika bir duygu
hamilemisin yoksa çalışma aşamasındamısın
kızlar selaam nasılsınız...herşey iyi mi...ben 1 haftadır yoktum.. yeni geldiiim. kızlar güzel haberler oldu mu 1 haftada...
tirabizonnnn ya dün ilk tanışmamı yaptım serin buralar biraz önce yağmur yağdıı, ne acıktım ne susadım sorun yokuşu..........
ovulasyon hesapladınmı o tarihlere erken yada geç yumurtlama ihtimaline karşın birkaç gün önce ve bir kaç gün sonrasını kat ve 1 gün arayla çalışma yapmaya çalışın :)çalşıyoruz canım hatta çalışmıyoruzda çalışmak istiyoruzzz...............
2011 mayıs ayında oradaydım canım çok dik yokuşlarınız var ya çıkamamıştık ta taksiciyi çevirmiştik.
2011 mayıs ayında oradaydım canım çok dik yokuşlarınız var ya çıkamamıştık ta taksiciyi çevirmiştik.
ovulasyon hesapladınmı o tarihlere erken yada geç yumurtlama ihtimaline karşın birkaç gün önce ve bir kaç gün sonrasını kat ve 1 gün arayla çalışma yapmaya çalışın :)çalşıyoruz canım hatta çalışmıyoruzda çalışmak istiyoruzzz...............
kız sabah tam cevap yazıyordum ki hasta geldi mesajı gönderemeden kapattım. merve arkadaşımız erken yumurtlamış olabilir ya da 2. ihtimal zamanında yumurtlayıp 14 gün süren luteal fazı kısa sürmüş olabilir. 2. durum önemli bir durum. bebeğin tutunma aşamasında sorun yaşamasına yol açabilir.canım benim de öyle olmuştu ilk denediğimiz ay tam 5 gün erken gelmiştihatta panikleyip kadın doğumcuya gittiydim ultrasonla falan baktı tahlil yaptı:18: aksi bişey görmedi olabilir arada dedi.. sonraki ay gene erken geldi bu ay3. denememizdi gene erken geldi heralde vücut kendini hazırlıyo ben öyle düşünmeye başladım bu konuda orkidem daha iyi yorum yapar :26:
ahaha ne güzel doktor olmanın faydaları yumoşlara bakıp yapıyolar çakallarrrrrrrrneden çocuk istemezler zati onu hiç anlamıyorum benimki de bi rahaaattttt görmeniz lazım ben adet olunca bile hiç üzülmüyo kısmet değilmiş hayırlısı diyo o kadar benim içimde fırtınalar kopuyo onda tık yok
2 gün kaldı çarşamba en geç perşembe olur bakalım viole ya ben gerekeni yapmadım ama garip bi şekilde varmış gibi hissediyrum, üstüne eşime deyince olabilir demiyo mu bana hemen sinirleniyom hem müdür değilsin hem 30 günde 2 gün çalışıp aylık istiyon diyebeni de gaza getiriyo en son hissettiğinde olmuştu diye pislik sanki gerekeni yapmış gibi
orkidemmm bırak geçmişleride gel yamacıma yaaa hiç denk gelemiyoz ösledimmm seniii..................
ovulasyon hesapladınmı o tarihlere erken yada geç yumurtlama ihtimaline karşın birkaç gün önce ve bir kaç gün sonrasını kat ve 1 gün arayla çalışma yapmaya çalışın :)
işe çok yarıyor daha gecen ay bi arkadaşıma önermiştim hamile şuanda 1 aylık
Ama beğendiğim illerden birisi zaten uzungölünüze hayran kalmıştım.Birde çadır vardı il merkezinde ya göçebelerin çadırına benziyor canlı müzik yapıyorlardı.ben bir senedir burdayım kaldırımlarına bile alışamadım arnavut hep ayakkabılarım mahvoldu, belediye başkanına tazminat davası açacaktımda 2 ayakkabıya fit oldum vazgeçtim
kız sabah tam cevap yazıyordum ki hasta geldi mesajı gönderemeden kapattım. merve arkadaşımız erken yumurtlamış olabilir ya da 2. ihtimal zamanında yumurtlayıp 14 gün süren luteal fazı kısa sürmüş olabilir. 2. durum önemli bir durum. bebeğin tutunma aşamasında sorun yaşamasına yol açabilir.
kız zilloş ne bu göz yaşları. nerde kaldı o irmoş Allah nasip ederse 2 defayla da nasip etmiştir.
ben de seni özledim. sabah bi denk gelemedik
timsah gözyaşları onlar olmazsada üzülmem çalışmayana ekmek yok olmaması en normali gelecek ay kısmet olur inşallah bi görevimi yerine getirsem umutta edecemde edemiyom ki , yarın denk gelelim sabahtan gelecem seni görünce bırakcam geçmişi son sayfada bulcam seniibenim mesai bitti evden görüşürüz heinizlee öpüyorum sizleriii kızlarrr..............
timsah gözyaşları onlar olmazsada üzülmem çalışmayana ekmek yok olmaması en normali gelecek ay kısmet olur inşallah bi görevimi yerine getirsem umutta edecemde edemiyom ki , yarın denk gelelim sabahtan gelecem seni görünce bırakcam geçmişi son sayfada bulcam seniibenim mesai bitti evden görüşürüz heinizlee öpüyorum sizleriii kızlarrr..............
sağol canım tatil güzeldi.. teşekkürler...innşallah güzel bi haber alırız...konudan uzak kaldım kimin hastası var kim trabzona gitmiş :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?