hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ne kadar güzelll allahın izniyle kucağına alacağın günler az kalmış en fazla bi ay, bizde görebilsek o günleriii..............

umarım görürsünn canım

heleki yerinde bir dakika bile duramayan bir bebeğin olurda sürekli onu izlemek kısmet olur harika bir duygu

hamilemisin yoksa çalışma aşamasındamısın

merhaba sevgili kızlarrrrrrrrr....
yumurtlama gününden iki gün sonra mide yanması olur mu allah aşkına ya. buradaki belirtileri okuya okuya psikolojik hamilelikler yaşayıp, sorunlar doğurcam galiba.
karnım şiş, kasıklarım da batıyor. yeni belirtiler yazarsanız onları da en geç yarına kadar yaşarım sanırım.

çalşıyoruz canım hatta çalışmıyoruzda çalışmak istiyoruzzz...............
ovulasyon hesapladınmı o tarihlere erken yada geç yumurtlama ihtimaline karşın birkaç gün önce ve bir kaç gün sonrasını kat ve 1 gün arayla çalışma yapmaya çalışın :)

işe çok yarıyor daha gecen ay bi arkadaşıma önermiştim hamile şuanda 1 aylık

ben bir senedir burdayım kaldırımlarına bile alışamadım arnavut hep ayakkabılarım mahvoldu, belediye başkanına tazminat davası açacaktımda 2 ayakkabıya fit oldum vazgeçtim

2011 mayıs ayında oradaydım canım çok dik yokuşlarınız var ya çıkamamıştık ta taksiciyi çevirmiştik.

ben bir senedir burdayım kaldırımlarına bile alışamadım arnavut hep ayakkabılarım mahvoldu, belediye başkanına tazminat davası açacaktımda 2 ayakkabıya fit oldum vazgeçtim

2011 mayıs ayında oradaydım canım çok dik yokuşlarınız var ya çıkamamıştık ta taksiciyi çevirmiştik.

çalşıyoruz canım hatta çalışmıyoruzda çalışmak istiyoruzzz...............
ovulasyon hesapladınmı o tarihlere erken yada geç yumurtlama ihtimaline karşın birkaç gün önce ve bir kaç gün sonrasını kat ve 1 gün arayla çalışma yapmaya çalışın :)

işe çok yarıyor daha gecen ay bi arkadaşıma önermiştim hamile şuanda 1 aylık

kız sabah tam cevap yazıyordum ki hasta geldi mesajı gönderemeden kapattım. merve arkadaşımız erken yumurtlamış olabilir ya da 2. ihtimal zamanında yumurtlayıp 14 gün süren luteal fazı kısa sürmüş olabilir. 2. durum önemli bir durum. bebeğin tutunma aşamasında sorun yaşamasına yol açabilir.
kız zilloş ne bu göz yaşları. nerde kaldı o irmoşAllah nasip ederse 2 defayla da nasip etmiştir.
orkidemmm bırak geçmişleride gel yamacıma yaaa hiç denk gelemiyoz ösledimmm seniii..................
ben de seni özledim. sabah bi denk gelemedik

ben hesaplıyorumda adamı çarpmakta sıkıntım var plan bozmada son noktayı yaptı hasta oldu en sonunda benim planlar sıkıntılı ....

Ama beğendiğim illerden birisi zaten uzungölünüze hayran kalmıştım.Birde çadır vardı il merkezinde ya göçebelerin çadırına benziyor canlı müzik yapıyorlardı.

timsah gözyaşları onlar olmazsada üzülmem çalışmayana ekmek yok olmaması en normali gelecek ay kısmet olur inşallah bi görevimi yerine getirsem umutta edecemde edemiyom ki , yarın denk gelelim sabahtan gelecem seni görünce bırakcam geçmişi son sayfada bulcam senii benim mesai bitti evden görüşürüz heinizlee öpüyorum sizleriii kızlarrr..............

görüşürüz

sağol canım tatil güzeldi.. teşekkürler...innşallah güzel bi haber alırız...konudan uzak kaldım kimin hastası var kim trabzona gitmiş :=)

sağol canım tatil güzeldi.. teşekkürler...innşallah güzel bi haber alırız...konudan uzak kaldım kimin hastası var kim trabzona gitmiş :=)

kız şaşkın iyice karıştırmışsın iremneva trabzonda oturuyor. kocası hasta olduğundan randımanlı bir çarpışma dönemi geçirememiş. serap da daha önce trabzonda bulunmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…