- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
kız şaşkın iyice karıştırmışsın iremneva trabzonda oturuyor. kocası hasta olduğundan randımanlı bir çarpışma dönemi geçirememiş. serap da daha önce trabzonda bulunmuş...
senin adet döngün çok uzun acaba birden fazla yumurtlama ihtimalin var mı ki :26::26: şu ateş ölçmeyi bi araştır bence hem masrafsız hemde basit düzenli yaparsan, sabah kalkar kalkmaz yaparsın , onun topiğide var bak bir istersen ....
NE BILIM CNM YAAANE ZOR İŞMİŞ BEBEK DÜŞÜNMEEEK TIRLATICm olmadı bır dr gıtmeyı dusunuorum
NE BILIM CNM YAAANE ZOR İŞMİŞ BEBEK DÜŞÜNMEEEK TIRLATICm olmadı bır dr gıtmeyı dusunuorum
anaa kimsecikler kalmamışşş..............
canım sen kadın doğum doktoruna kesin git. okudum adetlerin çok düzensiz. polikistik olabilir, yumurtlamıyor olabilirsin. adetlerim düzensiz çocuk düşünüyorum diyerekten adetin 3. günü git. hormonlarına da bakılır.
yok cnm daha yapmadım ya aksam yapcam kısmetse...ıdrarda yapasım gelmedı..hayal kırıklıgı ıstemıom galıbaanaa kimsecikler kalmamışşş..............
kimseden saymıyon mu kız beni
yok cnm daha yapmadım ya aksam yapcam kısmetse...ıdrarda yapasım gelmedı..hayal kırıklıgı ıstemıom galıba
iremneva kızz gecmıse bakıodumda yazmıssın ya kandılde olur belkım dene dıye hıc ıı degılmıs bacım kandılde olmaz o ıs yanı uyarayım dedıydım
Ben de geldimmmmmmm
Hoşbulduk naptın canımhosgeldıııınnnn
amaaaaa aksam yaptırcam testt negatf cıksada sorun yokk kırmızılar gelene kadar umutlanmaya devammmmkeyfin nasıl istiyorsa canım.sen doğru zamanı bizden daha iyi bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?