hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kız şaşkın iyice karıştırmışsın iremneva trabzonda oturuyor. kocası hasta olduğundan randımanlı bir çarpışma dönemi geçirememiş. serap da daha önce trabzonda bulunmuş...

tamam canım not alıcaam..ay çok güldüm kendime kocacım da bana şaşkın der ayy cidden şaşkınım
not defterime yazdım..iremneva trabzonda diye

NE BILIM CNM YAAA NE ZOR İŞMİŞ BEBEK DÜŞÜNMEEEK TIRLATICm olmadı bır dr gıtmeyı dusunuorum

evet canım insan ilk aydan tırlatıyo ben ilk defa yarım çalıştım ama tırlatma ya gelince tam tıralatırım onu yarım bırakmam, hayırlısı olsun hakkında .....

NE BILIM CNM YAAA NE ZOR İŞMİŞ BEBEK DÜŞÜNMEEEK TIRLATICm olmadı bır dr gıtmeyı dusunuorum

bu arada ben yine geldimmm ama namaza gitcem gelirim birazdannn.......

canım sen kadın doğum doktoruna kesin git. okudum adetlerin çok düzensiz. polikistik olabilir, yumurtlamıyor olabilirsin. adetlerim düzensiz çocuk düşünüyorum diyerekten adetin 3. günü git. hormonlarına da bakılır.

Son düzenleme:

gidicem cnm birde istiorum yaaaa olmazzzz

iremneva kızz gecmıse bakıodumda yazmıssın ya kandılde olur belkım dene dıye hıc ıı degılmıs bacım kandılde olmaz o ıs yanı uyarayım dedıydım

iremneva kızz gecmıse bakıodumda yazmıssın ya kandılde olur belkım dene dıye hıc ıı degılmıs bacım kandılde olmaz o ıs yanı uyarayım dedıydım

niye olmuyomuş kız akşam yap gece duanı arkasına et tevekkül aşaması tamda o bencee hiç duymadım olmadığını diyecemde olduğunuda duymadım , kimse demedi bizim veledin temellerini şu kandilde attık diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…