- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
İyiyim canım sonradan yaptım yine silik çıktı.Sen nasılsın?serap nasılsın tatlım iyi misin? bende seni merak etmiştim. yaptın mı tekrar test? gece yapmıştın 2.yi göremedim yazmışsın. ama nasılsa ilkinde gördün gönlünü ferah tut kendini hiç sıkma.
Günün geçmişti değil mi yaseminamaaaaa aksam yaptırcam testt negatf cıksada sorun yokk kırmızılar gelene kadar umutlanmaya devammmm
:118::118::118::118::118:
niye olmuyomuş kız akşam yap gece duanı arkasına et tevekkül aşaması tamda o benceehiç duymadım olmadığını diyecemde olduğunuda duymadım , kimse demedi bizim veledin temellerini şu kandilde attık diyeee
İbadetle geçirilsin diyedir belki.valla bnm gorumceler falan kuran kursu hocası onlar dedı banada hatta bı lıste var bazı gunlerde olan cocuklarda allah korusun kotu alıskanlıklar saglık bozuklugu falan oluyomus..ama kandıl gecelerınde cok sakılcalı yanlıs hatrlamıosam eger o aksamlarda hamıle kalınan cocuklarda genetık rahatsızlıklar olabılıyomuss..ben bılemem tabı duydugumu soyluom
Günün geçmişti değil mi yasemin
7 gün nasıl durdun canımsuan 7. gunum..ama ılk gunlerımde negatf cıktıydı hala gelmeyınce tekrarlyım dedım
İyiyim canım sonradan yaptım yine silik çıktı.Sen nasılsın?
İbadetle geçirilsin diyedir belki.
7 gün nasıl durdun canım
İyiyim canım sonradan yaptım yine silik çıktı.Sen nasılsın?
Yok canım 4-5 gün öncesinde çıkmıştı belirtiler.ayyy çok sevindim. bende iyi olmaya çalışıyorum. hiçbir belirti yok. sadece biraz gazım var. birde karnımın içi sürekli gürültülü. üşüttüm galiba. ufff bilmiyorum. sende ne zmn başlamıştı belirtiler benim 8 gün var bat'a.
Tabi geç döllenme olabilir onu hiç düşünmüyoruz ama bu kadar da gecikmez herhalde hiç gecikir miydi?ben bu ay bıraz salaklastımaksam kızlarla konusurken onlar dedı gec dollenme olabılır dıe o zamana kadar tekrar test yapmakta yoktu aklımda yoksa sabredemezdimm
Bilmem yapıp sonrada çarpışırdım diyorsunbelkıde....ama ben olsam sansa bırakmazdımmm
valla bnm gorumceler falan kuran kursu hocası onlar dedı banada hatta bı lıste var bazı gunlerde olan cocuklarda allah korusun kotu alıskanlıklar saglık bozuklugu falan oluyomus..ama kandıl gecelerınde cok sakılcalı yanlıs hatrlamıosam eger o aksamlarda hamıle kalınan cocuklarda genetık rahatsızlıklar olabılıyomuss..ben bılemem tabı duydugumu soyluom
Oynuycaz tabi bende her yöreden var nereden istersen oynarız canım.silik milik çıkmış ya cok sukur gerısı yalannkesınlessın oynıycaz bak sozun var
Dersten kaçarsan böyle olur iştebazıları ramazan ayındada yapmıyo bilmiyorum ki ne desem yalan şimdi, bende imam hatip mezunuyum ama o derste kaçmıştım demekki , burda söylüyorum burda söylediklerim trafiğe kapalı alanlarda çekilmiştir, kimse denemesin60: yine devrelerim karıştı en iyisi riske girmemek ben zaten o zaman çalışma yapmıycam
Yok canım 4-5 gün öncesinde çıkmıştı belirtiler.
Tabi geç döllenme olabilir onu hiç düşünmüyoruz ama bu kadar da gecikmez herhalde hiç gecikir miydi?
Bilmem yapıp sonrada çarpışırdım diyorsun
İnşallah canım birde sende müjdeli haber alırız.Ondan sonra oynarız..:13:
bıkac ay once bıkez gecıkmıstı 9 gun ama ınanılmaz streslıydım o ay..bıde havalar cok ısınmıstı oda yapmıs olabılır dıe dusunuom..onun dısnda gecıkmezdı gununde gelırdı hep..yok kız carpısmazdımmm
Oynuycaz tabi bende her yöreden var nereden istersen oynarız canım.
Bu arada gögüs uçlarım simsiyah olmuş kızlar bu iyi mi acayip ağrıyo.
İnşallah canım birde sende müjdeli haber alırız.Ondan sonra oynarız..
Hadi ya ama çok acıyo her tarafn pembe uçlar çok koyu kahverengi.evet evet evet bu super bı belırtı en kesın belırtı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?