hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İyiyim canım sonradan yaptım yine silik çıktı.Sen nasılsın?

valla bnm gorumceler falan kuran kursu hocası onlar dedı banada hatta bı lıste var bazı gunlerde olan cocuklarda allah korusun kotu alıskanlıklar saglık bozuklugu falan oluyomus..ama kandıl gecelerınde cok sakılcalı yanlıs hatrlamıosam eger o aksamlarda hamıle kalınan cocuklarda genetık rahatsızlıklar olabılıyomuss..ben bılemem tabı duydugumu soyluom

İbadetle geçirilsin diyedir belki.

İyiyim canım sonradan yaptım yine silik çıktı.Sen nasılsın?

ayyy çok sevindim. bende iyi olmaya çalışıyorum. hiçbir belirti yok. sadece biraz gazım var. birde karnımın içi sürekli gürültülü. üşüttüm galiba. ufff bilmiyorum. sende ne zmn başlamıştı belirtiler benim 8 gün var bat'a.

Yok canım 4-5 gün öncesinde çıkmıştı belirtiler.
ben bu ay bıraz salaklastımaksam kızlarla konusurken onlar dedı gec dollenme olabılır dıe o zamana kadar tekrar test yapmakta yoktu aklımdayoksa sabredemezdimm
Tabi geç döllenme olabilir onu hiç düşünmüyoruz ama bu kadar da gecikmez herhalde hiç gecikir miydi?
belkıde....ama ben olsam sansa bırakmazdımmm
Bilmem yapıp sonrada çarpışırdım diyorsun

bazıları ramazan ayındada yapmıyo bilmiyorum ki ne desem yalan şimdi, bende imam hatip mezunuyum ama o derste kaçmıştım demekki , burda söylüyorum burda söylediklerim trafiğe kapalı alanlarda çekilmiştir, kimse denemesin 60: yine devrelerim karıştı en iyisi riske girmemek ben zaten o zaman çalışma yapmıycam

Dersten kaçarsan böyle olur işte

Son düzenleme:
:13:
bıkac ay once bıkez gecıkmıstı 9 gun ama ınanılmaz streslıydım o ay..bıde havalar cok ısınmıstı oda yapmıs olabılır dıe dusunuom..onun dısnda gecıkmezdı gununde gelırdı hep..yok kız carpısmazdımmm

İnşallah canım birde sende müjdeli haber alırız.Ondan sonra oynarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…