hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canlarımm ben cıkıormm kocısım dısarı cıkarcak yemege hazırlanmam lazımm aksamm ınsallah guzel haberlerle gelırımmm

tamam bi daha yapmam ablaa :2::2:
yok kız eltim geldide kapıya baktım, biraz önce bidaha yapmam dedim ama yapacam ve birazdan ben kaçacam yokluğuma alıştırıyom sizi
Kız ne ablası kaç yaşındasın

Kaç kaç bende kaçacağım salata yapmam lazım.
canlarımm ben cıkıormm kocısım dısarı cıkarcak yemege hazırlanmam lazımm aksamm ınsallah guzel haberlerle gelırımmm
Hadi canım güzel haberlerle gel inşallah.

ben gecmisten gelene kadar kimse kalmamis beee
kızlar hayalim, perim, bercestem, deryam, sweetim, rumeysam nerdesiniz siz yahuuusizlerin aynı anda topikte olduğunuzu göremeyecek miyiz artık
kiz orkide sabah 11 de yazmissin. o siralar pireler dans ediyor bende saat 4tu burda

cnm bnde okumustum oyle birsey. Efendimizin hz Aliye Hz fatima ile evleneceklerinde yaptigi ogutlerde yaziyordu. iste su zamanda yaparsa boyle olur cocuk falan die ayrintili bisey. yapilmamasi gerekiomus die okudum.

neden yapiyorki?? seni ugrastirmak icin mi.. ayy hadi bakalim, sonuc alinca bize de yaz.

hemşire kanı alırken görmeniz lazımdı resmen titriyordum.
Sanki hayatımda hiç kan vermemişim. Hemşire kan mı tutuyor dedi.Sadece başımı sallayıverdim.:18:

hemşire kanı alırken görmeniz lazımdı resmen titriyordum.
Sanki hayatımda hiç kan vermemişim. Hemşire kan mı tutuyor dedi.Sadece başımı sallayıverdim.:18:

ayyy sonucu beklemek daha heyecanli olsa gerek ben de kan vere vere usta oldum resmen, daha hemsire avcunu sIk, ac felan demeden yapiyorum, kadin ooo süper, biliyorsunuz diyo

ama nasıl olur çok üzüldümiki testte de pozitif çıkmıştı. sen de benim gibi kimyasal mı oldun acaba:26:
Bilmiyorum canım ama doktor biyokimyasalgebelik demiş ben gitmemiştim.Değerim7.2 görünüyor yarın kadın doğumcuya mutlaka uğrasın demiş. Urfa işi yattı çarşambaya kaldı.

ya canim benim üzülme bak aynisi bana da oldu bana.. hatta ben üc tane test yaptim evde ücü e pozitifti ama drda bir sey cikmadi, sonra da adet oldum.. cok iyi anliyorum seni. sen üzm ekendini olurmu

gecmis olsun canim yaa...
Artık bundan sonra ne evde test yapacağım ne de kanda.Zaten eylülde çekip gidiyorum köyde test bulma ihtimalimde yok.Berbat birşeymiş keşke dün testi yapmasaydım bu kadar yıkılmazdım.

canim test yapman gerekir hamile oldugunu ögrenmek icin.. cünkü erkenden ögrenmek her zaman en sagliklisi, allah korusun, dis gebelik durumunda felan hemen müdahale edilmesi icin.. simdi böyle hissetmen normal.. hele biraz zaman gecsin, toplanirsin, cok iyi anliyorum snei inan bak, aynisini yasadim ben de.. cok sevindim. dedim ki 3 tane test hadi biri yanlis digerleri de mi öyle?? ama iste oldu, napalim allah hayirlisini versin

Napayım canım iki gözüm iki çeşme ağlıyorum eşim idrarda pozitif çıktı demiş öyle diyince düşük olabilir demiş tıpta biyokimyasal diyorlarmış.O da gelir zaten beni bulur. Bileğim acayip acıyor o dalgınlıkla nasıl yaptıysam. Zaten çekip gitmke istiyorum eşimden uzaklaşmak istiyorum...

yok canim esinle ne ilgiai var yapma öyle onu da üzersin.. ben de arkadaslarimla felan hic görüsmemistim anliyorum zor oluyor ama iste dedigin gibi bahtsiz bedeviye cölde kutup ayisi rastlarmis.. gelip buluyor yapcak bir sey yok. biraz kafani dinle üzülmen normal ama esinle ilgisi yok.. firsatin varsa annenin yanina git biraz toplarsin..

benim drum aciklama bie getirmedi tatlim düsün ben ne oldugunu bile anlamadim.. demek biokimyasal oluyormus bak bunu da senden ögrendim, simdiki drum tatilden gelsin ona da anlatayim bari, belki o bir sey aciklar.. adama anlattim böyle böyle oldu dedim hatta testin birini götürüp gösterdim. hic bir sey demedi dr müsvettesi..

bilegine dikkat et krem felan sür varsa sisme yoktur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…