İrem yokuş mu çıkıyon kız sesin kesildi.
Dersten kaçarsan böyle olur işte
İnşallah canım saat kaçta yapacaksın?:18:inşallah cnm ya heycan bastı sımdıden yaa cok mutlu olurummm
Kız ne ablası kaç yaşındasıntamam bi daha yapmam ablaa :2::2:
yok kız eltim geldide kapıya baktım, biraz önce bidaha yapmam dedim ama yapacam ve birazdan ben kaçacam yokluğuma alıştırıyom sizi
Hadi canım güzel haberlerle gel inşallah.canlarımm ben cıkıormm kocısım dısarı cıkarcak yemege hazırlanmam lazımm aksamm ınsallah guzel haberlerle gelırımmm
kiz orkide sabah 11 de yazmissin. o siralar pireler dans ediyor bendekızlar hayalim, perim, bercestem, deryam, sweetim, rumeysam nerdesiniz siz yahuuusizlerin aynı anda topikte olduğunuzu göremeyecek miyiz artık
cnm bnde okumustum oyle birsey. Efendimizin hz Aliye Hz fatima ile evleneceklerinde yaptigi ogutlerde yaziyordu. iste su zamanda yaparsa boyle olur cocuk falan die ayrintili bisey. yapilmamasi gerekiomus die okudum.niye olmuyomuş kız akşam yap gece duanı arkasına et tevekkül aşaması tamda o benceehiç duymadım olmadığını diyecemde olduğunuda duymadım , kimse demedi bizim veledin temellerini şu kandilde attık diyeee
Kızlar ben geldimmmmm
Gittik eşimle az önce kan tahlili verdik...
Laboratuarda ki kişi eşimin arkadaşı çıktı saat 9.da gelip alın dedi... ama eşim gıcıklık yapıyor.hosgeldin canim.. sonucu ne zaman alcan???
Laboratuarda ki kişi eşimin arkadaşı çıktı saat 9.da gelip alın dedi... ama eşim gıcıklık yapıyor.
neden yapiyorki?? seni ugrastirmak icin mi.. ayy hadi bakalim, sonuc alinca bize de yaz.
hemşire kanı alırken görmeniz lazımdı resmen titriyordum.
Sanki hayatımda hiç kan vermemişim. Hemşire kan mı tutuyor dedi.Sadece başımı sallayıverdim.:18:
Ve gelirken bileğimi burktum iki türlü canım acıyo
Kızlar bilginiz olsun sonuç negatif çıktı
Kızlar bilginiz olsun sonuç negatif çıktı
Ve gelirken bileğimi burktum iki türlü canım acıyo
Bilmiyorum canım ama doktor biyokimyasalgebelik demiş ben gitmemiştim.Değerim7.2 görünüyor yarın kadın doğumcuya mutlaka uğrasın demiş. Urfa işi yattı çarşambaya kaldı.ama nasıl olurçok üzüldüm iki testte de pozitif çıkmıştı. sen de benim gibi kimyasal mı oldun acaba:26:
Artık bundan sonra ne evde test yapacağım ne de kanda.Zaten eylülde çekip gidiyorum köyde test bulma ihtimalimde yok.Berbat birşeymiş keşke dün testi yapmasaydım bu kadar yıkılmazdım.ya canim benim üzülme bak aynisi bana da oldu bana.. hatta ben üc tane test yaptim evde ücü e pozitifti ama drda bir sey cikmadi, sonra da adet oldum.. cok iyi anliyorum seni. sen üzm ekendini olurmu
gecmis olsun canim yaa...
Bilmiyorum canım ama doktor biyokimyasalgebelik demiş ben gitmemiştim.Değerim7.2 görünüyor yarın kadın doğumcuya mutlaka uğrasın demiş. Urfa işi yattı çarşambaya kaldı.
Artık bundan sonra ne evde test yapacağım ne de kanda.Zaten eylülde çekip gidiyorum köyde test bulma ihtimalimde yok.Berbat birşeymiş keşke dün testi yapmasaydım bu kadar yıkılmazdım.
Napayım canım iki gözüm iki çeşme ağlıyorum eşim idrarda pozitif çıktı demiş öyle diyince düşük olabilir demiş tıpta biyokimyasal diyorlarmış.O da gelir zaten beni bulur. Bileğim acayip acıyor o dalgınlıkla nasıl yaptıysam. Zaten çekip gitmke istiyorum eşimden uzaklaşmak istiyorum...canim test yapman gerekir hamile oldugunu ögrenmek icin.. cünkü erkenden ögrenmek her zaman en sagliklisi, allah korusun, dis gebelik durumunda felan hemen müdahale edilmesi icin.. simdi böyle hissetmen normal.. hele biraz zaman gecsin, toplanirsin, cok iyi anliyorum snei inan bak, aynisini yasadim ben de.. cok sevindim. dedim ki 3 tane test hadi biri yanlis digerleri de mi öyle?? ama iste oldu, napalim allah hayirlisini versin
Napayım canım iki gözüm iki çeşme ağlıyorum eşim idrarda pozitif çıktı demiş öyle diyince düşük olabilir demiş tıpta biyokimyasal diyorlarmış.O da gelir zaten beni bulur. Bileğim acayip acıyor o dalgınlıkla nasıl yaptıysam. Zaten çekip gitmke istiyorum eşimden uzaklaşmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?