- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
yok canim esinle ne ilgiai var yapma öyle onu da üzersin.. ben de arkadaslarimla felan hic görüsmemistim anliyorum zor oluyor ama iste dedigin gibi bahtsiz bedeviye cölde kutup ayisi rastlarmis.. gelip buluyor yapcak bir sey yok. biraz kafani dinle üzülmen normal ama esinle ilgisi yok.. firsatin varsa annenin yanina git biraz toplarsin..
benim drum aciklama bie getirmedi tatlim düsün ben ne oldugunu bile anlamadim.. demek biokimyasal oluyormus bak bunu da senden ögrendim, simdiki drum tatilden gelsin ona da anlatayim bari, belki o bir sey aciklar.. adama anlattim böyle böyle oldu dedim hatta testin birini götürüp gösterdim. hic bir sey demedi dr müsvettesi..
bilegine dikkat et krem felan sür varsa sisme yoktur insallah..
Ailemin yanına bayramda gideceğim canım.Eşimin gözleri gözümün önüne geliyor. Şimdi mesaj çekmiş. Dua et moralini bozma ddiye bende akşam eve gelme yazdım azcık kafa dinlemem lazım ağlamam lazım.
sen bilirsin tatlim, biraz dinlen cabucak toplarsin kafani insallah.. bak iyi tarafindan düsün bir de, ya ilerleseydi 6-7 haftalikken düsük olsaydi daha kötü olurdu.. hem o zaman daha cok yipranirdin, sonra koruma verirdi dr mecburen.. üzülme tamammi???
Napayım canım iki gözüm iki çeşme ağlıyorum eşim idrarda pozitif çıktı demiş öyle diyince düşük olabilir demiş tıpta biyokimyasal diyorlarmış.O da gelir zaten beni bulur. Bileğim acayip acıyor o dalgınlıkla nasıl yaptıysam. Zaten çekip gitmke istiyorum eşimden uzaklaşmak istiyorum...
cnm bnm cok gecmis olsun. uzucu bir durum gercekten ama iyi tarafindanda dusun demekki yumurtan dollenebiliyor. ins bu gelecek aya hazirliktirKızlar bilginiz olsun sonuç negatif çıktı
Aynen canım yüzüne bakamadım zaten yukarı nasıl çıktığımı bilmiyorum kapıyı bile ters açarken bileiğimi burktum.Bilmiyorum eşim geliyormuş şimdi.Dışarı çıkacakmışız.Ben belki burada olmayabiliriim.canım benim çook geçmiş olsun üzülme lütfen ya hayırlısı böyleymiş demekki ben de testten sonra eşimden uzaklaşmak onu görmek istemiyorum çok saçma ama utanıyorum sanki ben bilerekhamile kalmamışım gibi geliyo ama tek başına atlatamassın eşin destegi bambaşka üzülme sen daha yolun başındasın üzülürsen uzun zaman hamile kalanlara haksızlık olur deme inşallah burda çok güzel hamişler olcaz birbirimizi hep sevgiyle ancaz çünkü aynı duyguları yaşıyoruz
Gelecek aydan ümidim yok canım eylülün başında gidiyorum yani eşimden ayrılıyorum.Öyle olunca kolay kolayda bir araya gelemiyoruz ben yine gelecek yaza attım anne olma hayallerimi.cnm bnm cok gecmis olsun. uzucu bir durum gercekten ama iyi tarafindanda dusun demekki yumurtan dollenebiliyor. ins bu gelecek aya hazirliktir
Amin canım pişman olduğum tek şey dün ki testi yapmasaydım keşke bu kadar olmazdı.sadece üzüln ben olurdum eşim olmazdı.Serap cnm geçmiş olsun.Umutlanıp umutlarının yıkılması çok kötü Allahım bir daha kimseye göstermesin.Sweetin dediği gibi iyi yönünden bak yumurtan döllenebiliyor.İnşallah tez zamanda hep beraber göbüşlerimiz dolarrr....
beytocan nasılsın canım, sabah pek bi keyifsiz yazmışsın
cnm bugun catlamis sanirim yumos. es gecme sakinnnnnnnnslm kıslarrrrrrr bi soru sormalıyım hemennn :))) beyaz akıntı geldiği zaman yumurtlama döneminde yumurta çatlamışmı demek oluyodu yoksa yumurta oluşuyo diyemii...dün ovu testi çiftti bugün silik ve beyaz akıntım var çatlamış olabilirmi bu yumoş ..anam kocişte hasta yatıo parmağını kaldıramıo yuhhh yaniiiiiii terslikkkkkkk
iyi geceler kızlar pek gelemedim bu aralar yine suanda da cok vaktim yok ama yazmadan gecemicem
biliyorsunuz bu ay 3.denememiz benim bat ım 19 ağustos yani daha 6 günüm var
az önce camasırımda leke vardı pembe gibi kahverengi gibi tırnak büyüklüğünde hiç beklemiyordum görünce sasırdım sonra peceteye kurulanırken biraz daha geldi sonra da gelmedi
adet oluyorum desem henüz cok erken yoksa bu o malum şey olabilirmi çok merak ediyorum ya sizce nedir ne olabilir ?
cnm bugun catlamis sanirim yumos. es gecme sakinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?