hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ailemin yanına bayramda gideceğim canım.Eşimin gözleri gözümün önüne geliyor. Şimdi mesaj çekmiş. Dua et moralini bozma ddiye bende akşam eve gelme yazdım azcık kafa dinlemem lazım ağlamam lazım.

sen bilirsin tatlim, biraz dinlen cabucak toplarsin kafani insallah.. bak iyi tarafindan düsün bir de, ya ilerleseydi 6-7 haftalikken düsük olsaydi daha kötü olurdu.. hem o zaman daha cok yipranirdin, sonra koruma verirdi dr mecburen.. üzülme tamammi???

Sağol canım ben çıkyorum bileğim şişti buz koyayım azcık. Uyuyup untumak istiyorum...

canım benim çook geçmiş olsun üzülme lütfen ya hayırlısı böyleymiş demekki ben de testten sonra eşimden uzaklaşmak onu görmek istemiyorum çok saçma ama utanıyorum sanki ben bilerekhamile kalmamışım gibi geliyo ama tek başına atlatamassın eşin destegi bambaşka üzülme sen daha yolun başındasın üzülürsen uzun zaman hamile kalanlara haksızlık olur deme inşallah burda çok güzel hamişler olcaz birbirimizi hep sevgiyle ancaz çünkü aynı duyguları yaşıyoruz 14:

Serap cnm geçmiş olsun.Umutlanıp umutlarının yıkılması çok kötü Allahım bir daha kimseye göstermesin.Sweetin dediği gibi iyi yönünden bak yumurtan döllenebiliyor.İnşallah tez zamanda hep beraber göbüşlerimiz dolarrr....

Aynen canım yüzüne bakamadım zaten yukarı nasıl çıktığımı bilmiyorum kapıyı bile ters açarken bileiğimi burktum.Bilmiyorum eşim geliyormuş şimdi.Dışarı çıkacakmışız.Ben belki burada olmayabiliriim.

cnm bnm cok gecmis olsun. uzucu bir durum gercekten ama iyi tarafindanda dusun demekki yumurtan dollenebiliyor. ins bu gelecek aya hazirliktir
Gelecek aydan ümidim yok canım eylülün başında gidiyorum yani eşimden ayrılıyorum.Öyle olunca kolay kolayda bir araya gelemiyoruz ben yine gelecek yaza attım anne olma hayallerimi.

Amin canım pişman olduğum tek şey dün ki testi yapmasaydım keşke bu kadar olmazdı.sadece üzüln ben olurdum eşim olmazdı.

Kızlar bugün bat günümdü.(26.gün)Hala birşey yok.Ama bazen 27.günde olabiliyorum.Belirtilerim adet olacak gibi.Çünkü bende adet öncesi alt taraf da ağrı oluyor ve ıslaklık hissi oluyor ve kırmızı geliyor.Şuan olduğu gibi.sürekli çamaşırıma bakıyorum.gelen giden var mı diye.Hatta test de yaptım birşey yok.insan nasıl güvenecekse testlerede.....Birbirimize dua edelim arkadaşlar..........

beytocan nasılsın canım, sabah pek bi keyifsiz yazmışsın

çok teşekkür ederim iyi sayılırım canım ya evde bitane testtim vardı ondada hiç bişey çıkmadı bozuktu bende çok sinirlendim zaten bat yarın geçcikmede oluyo çarşamba günü test alcam tabi kırmızılar gelmese

Rankara cnm özelden mesaj atmışsın ama ben cvp yazamadım.100 mesaj yazma şeyini doldurmamışım daha.O yüzden gönerilmemiş olabilir mesajım.Öyle bir uyarı çıktıda.Çok giremediğim için dolmuyor:)İlgin için teşekkürler.Şimdi iyiyim.

slm kıslarrrrrrr bi soru sormalıyım hemennn :))) beyaz akıntı geldiği zaman yumurtlama döneminde yumurta çatlamışmı demek oluyodu yoksa yumurta oluşuyo diyemii...dün ovu testi çiftti bugün silik ve beyaz akıntım var çatlamış olabilirmi bu yumoş ..anam kocişte hasta yatıo parmağını kaldıramıo yuhhh yaniiiiiii terslikkkkkkk

iyi geceler kızlar pek gelemedim bu aralar yine suanda da cok vaktim yok ama yazmadan gecemicem

biliyorsunuz bu ay 3.denememiz benim bat ım 19 ağustos yani daha 6 günüm var

az önce camasırımda leke vardı pembe gibi kahverengi gibi tırnak büyüklüğünde hiç beklemiyordum görünce sasırdım sonra peceteye kurulanırken biraz daha geldi sonra da gelmedi

adet oluyorum desem henüz cok erken yoksa bu o malum şey olabilirmi çok merak ediyorum ya sizce nedir ne olabilir ?

cnm bugun catlamis sanirim yumos. es gecme sakinnnnnnnn

kızlar yardımm!!
adetıme 4 gun var ama ben dayanamayıp evde teset yaptım once cıkmadı ama aradan 1 saat falan gecınce ıkıncı sılıkm bı cızgıyı gordum sızce test cok bekledıgı ıcın yanılmıs olabılır mı??

canım benim çokk umutlanıp kenini kaptırma çok üzülürsün zaten olursa hep beraber seviniriz bende yarın bat nekliyom 1haftadır batmalarım oluyo kasıklarım agrıyo geçen ay 4gün geçti sıtres olunca gecikme yapıyo piskolojikmen belirti oluyo ben ilk evlendigim ay 12 gün geçti mide bilentı baş dönmesi hemde felaket kim ne dedise bende o vardı saglık ocagında test yaptım odam hamile degilsin dedi bende evet biliyom hamileyim dedim tekrarladı bende biliyorum hamileyim dedim snra degilsin diyince çok utandım hiç korunmadım 2ay hap kullandım dgkontrol oda kist var şimdi kloman kullanıyorum 2.denemem bakalım hayırlısı senin tedavi varmı ? nekedar evlisin(başını şişirdim)

cnm bugun catlamis sanirim yumos. es gecme sakinnnnnnnn

hadi yaaaaaaa çatlamışmıdır diosun ........offfffff adam hasta yattı bile eeeeee kaçtımı yani şimdi yarın akşama yumurtlama bitmişmi olcek kıs kafam döndü şuan ağlıcam sinirimden haaaa yaz günü grip olurmu insan dövcem yaaaaaaaaaaa

kızlar nasılsınız.biz evi aldık şükür.yalnız benim krediyle ilgili korkularım var.

ben 2 kere eşimden saklı kredi çektim( düşük meblağda çektim.) eşim kredi çekerken borç bilgilerimi öğrenir mi.

napıyosunuz kızlar ???
ben acayip keyifsizim bu ayda olmadı malesef bide sanki inadımaymış gibi çeşme gibi geliyo kırmızılar daha da deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…