kızlar yardımm!!
adetıme 4 gun var ama ben dayanamayıp evde teset yaptım once cıkmadı ama aradan 1 saat falan gecınce ıkıncı sılıkm bı cızgıyı gordum sızce test cok bekledıgı ıcın yanılmıs olabılır mı??
kızlar nasılsınız.biz evi aldık şükür.yalnız benim krediyle ilgili korkularım var.
ben 2 kere eşimden saklı kredi çektim( düşük meblağda çektim.) eşim kredi çekerken borç bilgilerimi öğrenir mi.
hayırlı olsun güzel huzurlu çaluklu çocuklu oturun inşallahh (darısı başımıza) krediborcun yoksa büyük ihtimal çıkmaz sorun ama varsa kesin bişey söyleyemem sen iş yapıyosun? bizde düşünüyoz ama önce bebiş olsun diyoz bakalım
kızlaarr bn geldım..şuan itibariyla 7. gunum dolmus durumda ve hala gelen gıden yok..ara ara agrı basıyo ama gecıyo sonra..kan tahlılı yaptıramadım kaza vardı acıl cok doluydu ama ıdrar yaptım sonuc yıne negatf
çok sıkıcı bu beklemeler
inşaallah tatlım.ben öğretmenim.kredi kartım çok geldi;başedemedim.bende düşük fiyatta kredi çektim.daha borcu bitmedi.düzenli ödüyorum.zaten maaşımdan kesiliyor.yarın bankayı arasam iyi olur....
Kızlar bilginiz olsun sonuç negatif çıktı
kızlar yardımm!!
adetıme 4 gun var ama ben dayanamayıp evde teset yaptım once cıkmadı ama aradan 1 saat falan gecınce ıkıncı sılıkm bı cızgıyı gordum sızce test cok bekledıgı ıcın yanılmıs olabılır mı??
hadi yaaaaaaa çatlamışmıdır diosun ........offfffff adam hasta yattı bile eeeeee kaçtımı yani şimdi yarın akşama yumurtlama bitmişmi olcek kıs kafam döndü şuan ağlıcam sinirimden haaaa yaz günü grip olurmu insan dövcem yaaaaaaaaaaa
slm kızlar aranızda tüp bebek yada aşılama yaptıran varmı?bende düşünüyom biraz araştırma yapıyom birde fiyatları sorcaktım
slm kızlar aranızda tüp bebek yada aşılama yaptıran varmı?bende düşünüyom biraz araştırma yapıyom birde fiyatları sorcaktım
kızlar nasılsınız.biz evi aldık şükür.yalnız benim krediyle ilgili korkularım var.
ben 2 kere eşimden saklı kredi çektim( düşük meblağda çektim.) eşim kredi çekerken borç bilgilerimi öğrenir mi.
napıyosunuz kızlar ???
ben acayip keyifsizim bu ayda olmadı malesef bide sanki inadımaymış gibi çeşme gibi geliyo kırmızılar daha da deliriyorum
hosgeldın kızz sesın cıkmıoo
Ve gelirken bileğimi burktum iki türlü canım acıyo
bayramdan sonra gıdeım artık hc acelem yokhosbulduk :44: gecmiste dolaniyordum:) nasilsin
idrar negatifmis ,,gecmis olsun,,,sen bi doktora git bence:26:
bayramdan sonra gıdeım artık hc acelem yok
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?