hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

umutlanmanı istemem ama arkadaşımın o şekilde çıkmıştı yani hamileydi inşallah sen

kızlaarr bn geldım..şuan itibariyla 7. gunum dolmus durumda ve hala gelen gıden yok..ara ara agrı basıyo ama gecıyo sonra..kan tahlılı yaptıramadım kaza vardı acıl cok doluydu ama ıdrar yaptım sonuc yıne negatf

hayırlı olsun güzel huzurlu çaluklu çocuklu oturun inşallahh (darısı başımıza) krediborcun yoksa büyük ihtimal çıkmaz sorun ama varsa kesin bişey söyleyemem sen iş yapıyosun? bizde düşünüyoz ama önce bebiş olsun diyoz bakalım

inşaallah tatlım.ben öğretmenim.kredi kartım çok geldi;başedemedim.bende düşük fiyatta kredi çektim.daha borcu bitmedi.düzenli ödüyorum.zaten maaşımdan kesiliyor.yarın bankayı arasam iyi olur....

inşaallah tatlım.ben öğretmenim.kredi kartım çok geldi;başedemedim.bende düşük fiyatta kredi çektim.daha borcu bitmedi.düzenli ödüyorum.zaten maaşımdan kesiliyor.yarın bankayı arasam iyi olur....

hım burda ögretmenlerimiz çok ne güzel çevremde çok ögretmen var aram çok iyi onnarla. çok sempatikler..evet bencede bankayla görüş erkekler onnardan habersiz bişeyler yapmamıza çok bozulurlar

cnm sabah idrariyla tekrar dene bnce. ilk baktigin kac dakika sonraydi. 5-10 dk falan mi?

cnm sahur zamani falan ikna edebilirsen et bnce ama dun yaptin sanirim sen ins ondan kalmistir bisiler

slm kızlar aranızda tüp bebek yada aşılama yaptıran varmı?bende düşünüyom biraz araştırma yapıyom birde fiyatları sorcaktım

cnm bn asilama denedim bir sefer ama yurtdisinda yaptirdim burda 350 dolar falan tutmustu ama turkiyedekini bilmiyorum

slm kızlar aranızda tüp bebek yada aşılama yaptıran varmı?bende düşünüyom biraz araştırma yapıyom birde fiyatları sorcaktım

aramizda H-DERYA var canim tup le hamis kalan ,,,sana yardimci olucaktir

hayirli ugurlu olsun canim ,gule gule bol bebisli oturursun ins

napıyosunuz kızlar ???
ben acayip keyifsizim bu ayda olmadı malesef bide sanki inadımaymış gibi çeşme gibi geliyo kırmızılar daha da deliriyorum

keyfini bozma cnm,,ne guzel rahim temizleniyo iste,,,bitsin calismalara baslarsin tekrar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…