keyfini bozma cnm,,ne guzel rahim temizleniyo iste,,,bitsin calismalara baslarsin tekrar calismalara
öyle olacak mecbur şimdi heyecanlı bir aydaha nasıll geçecek bilmiyorum
yok yaaa aslında cok evhamlıyım bakma boyle duruyom kendımı alıstrmaya calısıyom..en fazla adet getırıcı verıyolar zaten oda bende var suan o yuzden gerek duymuyom..kendı gelsın dıye beklıycemacelen yokmu:44: cok rahat bir kisiliksin anlasilan,,,ben klomen kullandigimda 3 gun gecikmisti ve 3 gun boyunca evde dort dondum neyim var benim diye,,
yok yaaa aslında cok evhamlıyım bakma boyle duruyom kendımı alıstrmaya calısıyom..en fazla adet getırıcı verıyolar zaten oda bende var suan o yuzden gerek duymuyom..kendı gelsın dıye beklıycem
iyidir kikim sen nasilsin?how are you, lar iyimi ???
ya oyle kuru kuruna adet sokturucu mu veriyolar orda ?? bakmiyolarmi neden gecikiyo diye ,,1 seferde 9 gun geciktim diyosun ,,belkim pco baslangicidir ne biliyim kist tir felan ,,bunlara bakmiyolarmi,,,,tabi korkutmak istemem ama kontrol etmekte fayda var bence
iyidir kikim sen nasilsin?
evet cnm aynen oyle yazıp gonderıyolar bakmak falan yok...bayramdan sonra dedıgıme bakma ya cuma gunu gıderım bende tekrar..gecen ayda gttım ultrasonla falan bakıldı tahlıller yapıldı hıcbısey yok dedı doktr tertemizmiş...gecen sefer stresten gecıkmıstıde bu sefer neden bnmde kafam karstı...saka maka 8 gun oldu nerdeyse...
yok kıızzz yıne battaş olcaz boyle gıderse ben senle aynı gun olurum yınehmm ,,evet git sen cuma gunu ,,hayirlisi ya
8 gunbattasliktan cikmakla kalmadin taaa oteye kadar gitmissin sen kuzum
Bende bilmiyorumilk carpismami dun yaptim ,,kurdeleyi kestik bu ay , ufff gunleri saymak yine uzunca iskencee
sonu iyi olsa barii
hadi Allah rast getirsin ins bu ayiyiyim canim saoldun carpismaya basladim,,bugun izinliyiz ,,gun asiri gitcez bakalim ne cikicak Kiki
yok kıızzz yıne battaş olcaz boyle gıderse ben senle aynı gun olurum yınekiii dilerim sen olmazsın bu ayda bebiş gelir
inşallah olur canım yalvarıyorum rabbime hergün beklemek çok zor Allahım en kısa zamanda bizede anne olmayı nasip eder inşallah
hadi Allah rast getirsin ins bu ay
amiiinnn inşallah:)yarın aksam tasbıh namazı var kızlar onu kılıp dua edı yarın aksam edılen tum dualar kabul olur ınsallah ben eger adet olmazsamda gıdebılırsem hepımız ıcın dua etcemmmAllah korusun kiz okadar gecikmeyi,,tez zamanda adet olda icin temizlenip yeni donem baslasin ,,Sonra beraber hamis kalalim
son olsun cnm inssaol canim ,,bu ay son olur insallah ya ,,uffff
Bebisin nasil kiz ,,,kanaman varmi hala senin ???
son olsun cnm insbebis iyidir ins.en son persembe sabah gelmisti iki damla ondan sonra gelmedi sukur. ondan onceki gunde arkadas vardi baya oturduk onla ondan gelmisti.
kızlar bugün kocişimin doğum günüydü.çok güzel sürprizler yaptım ona.bu ay olacak gibi bir his var içimde.ikimizin doğum günü de bu aydı.dileklerimiz aynıydı sanıyorumgüzel olacak
Aman dikat et kendine ,
kiz sen normal dogum yapacan dimi ?? sezaryan degil dimi
ayy 3 gun once sezaryan izledim yaww bi arkadsin ,,nasil sezaryan ister millet analamadim gitti ,,igrenc cok kotu bisey,,gerci onunki mecburiydi sezaryan ama keyifine isteyenleri anlamiyorum
ins canim ,,hislerin dogru cikarda bebisinde gelir en yakin zamanda ,,sen ne asamadaydin simdi :44: yumosmu ??
Aman dikat et kendine ,
kiz sen normal dogum yapacan dimi ?? sezaryan degil dimi
ayy 3 gun once sezaryan izledim yaww bi arkadsin ,,nasil sezaryan ister millet analamadim gitti ,,igrenc cok kotu bisey,,gerci onunki mecburiydi sezaryan ama keyifine isteyenleri anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?