- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
hiç anlamıyorum bende sezeryan isteyenleri..bildiğin ameliyata girmek.buna bile bile evet demek.bir dolu narkoz.anlamsız yani.ama tabi o acıyı da çeken bilir sanırım.biz nolcaz bakalım.büyük konuşmamak lazım
bide tam bayiltmadilar mi?ya sezaryan sonrasi toparlanmak 2 hafta yi aliyo dusun ,,oysaki normal dogum ertesi gunu ayaktasin ,,ve icindeki butun pislik haftalarca akip ikiyo,
izledim resmen ,,tercuman olarak en acilinden girmeliydim beraber ,,bebegin kalp atislari cok yuksekti hayati tehlike vardi ,,mecburiyttendi arkadasimin ,,
belden asagi uysuturup yaptilar ,,unumuzde perde vardi ama sesleri duyabiliyodum resmen kesip biciyolardi:120: iyy:120:
ve 5 dk sonra cook guzel bi kiz cikti uyyy yerim ,,cok tatliydi
tam tamına yumoşbu ay dikkatliyim. ayakları havaya dikme falan yaptım ilk defa. bakalım nolcak
cnm mecburi bi durum olmazsa neden sezeryan isteyeyim yaa. ayaga kalkmak falan baya zamn aliyor. bn laparaskopi oldum olani dort delik acildi gobekten ama 10 gunde anca toparlanabildim sezeryani hayal bile edemiyorum. Rabbim mecbur birakmasin
bide tam bayiltmadilar mi?:18:
hayir belden asaga,,sadece ve gogus bolgeden perde cektiler ,,gormememiz icin ,,sordum tam bayiltma yok dedi hep boyle dedi :18: :18:
yengeme sordum o 3 uz dogrumustu bundan 8 sene once ondada belden asagaymis sadece:18:
ayy yok ben istememnormal dogum ettim kizimda ,,sancilar zor olsada ,,hersey olmasi gerektigi gibi guzel ,,bence
kizlar bn cikiyorum gorusuruz
gulu gulu canimmBende cikicam birazdan,,yarin kizimin ilk okul gunu ,,kocisle bende gidicez ilk gunu ,,erkenden uyudu okula gec kalmak istemiyomus Cok heyecanlii
ayy yerim ben onun heyecanını yaa ne tatlıdır o oyle
NIRELERDEYDIN GIIIIIII
Herifi carpmaktan vakit bulamiyon herhalkikiki
ya sorma ne çarpmak ne çarpmak dün çift çizgiydi diye çarptık bugün çizgi silikleşti ve beyaz akıntm var sanırım yumurta çatladı ama bizim kabzo hastalandı neler yaptım giyindim ettim yanaştım yokk...bide yapalım zorlayım kendimi diye duygu sömürüsü yapıyo uyuz..bi git isteksiz işten hayırmı gelir.....anlıcağın en önemli günüm gitti horul horul uyuyo kabzoooooooooooooooooooooo....................bende sinirden kendimi yiyom gitti yumoşlarım
ya prenses resimli okul cantasini ,,hello kity li kalem cantasini ,,defterini hazirladi bana birakmadi ,,yarin okula gidicek ya hazirligimiz buyuktu
Ne cabuk buyuyolar yaaa ,daha dun dunyaya geldi saniyorum ben halakiki
insallah herkez annelik duygusunu tadar insallah ,,allahim herkeze nasip et bu duyguyu aminn
ya sorma ne çarpmak ne çarpmak dün çift çizgiydi diye çarptık bugün çizgi silikleşti ve beyaz akıntm var sanırım yumurta çatladı ama bizim kabzo hastalandı neler yaptım giyindim ettim yanaştım yokk...bide yapalım zorlayım kendimi diye duygu sömürüsü yapıyo uyuz..bi git isteksiz işten hayırmı gelir.....anlıcağın en önemli günüm gitti horul horul uyuyo kabzoooooooooooooooooooooo....................bende sinirden kendimi yiyom gitti yumoşlarım
yavrum sıkma canını 48 saat yasıo o mınıkler saolsun allahtan umut kesılmezz
inşallah yaşarlar 24 saat biliodum ben ...akıntımda beyazdan döndü şeffalaştı berraklaştı zaten....yarında kandil kandil günü yapmaz bu bende olmaz die biliom yani 48de yaşasa zor yetişmek...hayırlısı artık..şu saatten sonra 48 saat geçince zaten arasada bulamaz beni taaaaaa diğer yumoşa beklesin bir ay
bugem cift kirmizi olan gunun erteside tutuyo BIR ,Gun asiri gitmen daha iyi, IKI..
Bugem bana oyle geliyoki sen daha yumoslamadin ve yine ayni tarihte yumoslican o gunlere yinede dikat et calis UC,,
Ve sunu unutmaki ,,test cift kirmizi oldumu 36 saat sonrasi yumoslican demek ,,ve genelde test 2 gun cift gosterir ,,tabi bazi aylar sadece 1 gunde olabilir ,,(istisna )ben digital kullaninca 1 ay sadece 1 gun gosterdigi olmustu,,ama sen takma dun carpmistin yanlis hatirlamiyorsam ,,icerde spermler daha vardir ,,ve gun asiri devam et canim
öle yapcas zaten kaçan kaçtı artık bu testede pek güvenim yok geçen ayki daha kaliteli bişidi net anlamıştmbu biraz uyduruk gece 10da yaptım silik 12 de yaptım daha koyu anlamadım hayırlısı diyorum Allahtan ümit kesilmez belkide çatlamamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?