hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hayir herzaman 48 saaten ,yumos biti gostersede,, bir kac gun daha, devam etmek iyidir ,,

hadi ya ölemi bende bitti diye çok üzülmüştüm ...ama bugün kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun leynn derdimi anlatmaktan kusura bakmayın :) kandil günü ilişki olmaz ama kiki bu durumda dün çiftti taaa çarşambaya kalcak

spermler 48 saat yasıo yavrumm hem dedıgın gıbı catlamamıstır belkı??tam gaz devam kandılden sonra

spermler 48 saat yasıo yavrumm hem dedıgın gıbı catlamamıstır belkı??tam gaz devam kandılden sonra

yok canım sperm 48 saat te yumurta çatlayınca 24 saat yaşıyo öle biliom yani...amannn hesap yapa yapa sıkıntıya sokuos ondan olmuo tabi birazda canı vercek olana bırakmak lasım..töbe Allahım affet yaaa

yok canım sperm 48 saat te yumurta çatlayınca 24 saat yaşıyo öle biliom yani...amannn hesap yapa yapa sıkıntıya sokuos ondan olmuo tabi birazda canı vercek olana bırakmak lasım..töbe Allahım affet yaaa
aynen cnm katılıom...hersey allahtann....

evet canim seninde kandilin mubarek olsun ,,bende cift basladim yarin aksicak kandilden dolayii

adetim 31inde başlamıştı 31inden sayarsak 15. gün kız ben geçen ayda 15 16 çift görmüştüm ama

evet iste bugun 15 ci gunun ve akintin baslamis ,,izle bak 2 gun daha akintin devam edicekmi diye ,,bence sen ya 16 yada 17 catlarsin gecen ayki gibi ,,20,21 ci gune kadar devam et carpismaya bence

bu test dünkügibi sanki baksana bi ilk yapıldığında çok az daha pembeydi ama yinede silik değildiöle tam olarak baktımda şimdi dünküde zaten bu kadar koyuluktaydı daha koyu değildiki

Eklentiler

• $Resim 082.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $Resim 081.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 25

canım hayırlı olsun güzel günleriniz olsun inşallah, senin üzerine çekilmeyecekse kredi söylemezler diye biliyorum,

canım üzülme hayırlısı olsun, bunun tesellisi olmaz ama kızlar çok haklı ya devam edip sonra sonlansaydı, yıl içinde böyle bi kaç kere oluyomuş hamilelik adetle sonlanıyomuş diye biliyorum,biz dört gözle beklediğimiz için bu durumları farkediyoruz düşünmesek hamileliği adet gecikti der geçeriz. ben 3 hafta ha düzeldi değerim normalleşecek diye bekledim tam hamile gibi hissedemedim 7 haftalıkken sonuç kırmızı kartla düşürdüm bebeğimi, ben kendimi nasıl teselli ettim bendende kötü olanlar vardı bebeğini hissedipte doğumu göremeyenler var, hepimiz durmumuza şükredeceğiz çünkü daha zor sınavları olan insanlar var iyi tarafından bakalım olaya hamile kalabiliyoruz ve en güzel zamanda en hayırlı zamanda zevk ala ala yaşıyacağız o günleri, lütfen üzülme.....

Kızlar bilginiz olsun sonuç negatif çıktı

canım benim ya bak aynı şeyi geçen ay ben de yaşadım. biyokimyasal gebelik oldu. bence öğrenmen iyi olmuş. tekrar ederse (inşallah etmez) pıhtılaşma açısından araştırma yapılır. her şeyde var bi hayır diye düşünmek lazım. yıkılmak yoook öyle.

kızlar bugün itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum, içimdeki hisse asla uymuyacam bunu anladım ve yeni ay yeni umut bu ay fena etcem bu herifi hastaysada hastaaa..................

günaydın kızlarrrr

yarın sabah özel hastaneden kadın doğuma randevu aldım hormon testı yaptırcammm :26: neden adetım duzensız dıe bakalım

günaydın kızlarrrr

yarın sabah özel hastaneden kadın doğuma randevu aldım hormon testı yaptırcammm :26: neden adetım duzensız dıe bakalım

Hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah hem düzene girersin hemde hamileler kervanına ....

ya ben gerekeni yapmamış olunca daha sinirim bozuluyo acaba yapsaydım olur muydu diye ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…