hayirherzaman 48 saaten ,yumos biti gostersede,, bir kac gun daha, devam etmek iyidir ,,
spermler 48 saat yasıo yavrumm hem dedıgın gıbı catlamamıstır belkı??tam gaz devam kandılden sonrainşallah yaşarlar 24 saat biliodum ben ...akıntımda beyazdan döndü şeffalaştı berraklaştı zaten....yarında kandil kandil günü yapmaz bu bende olmaz die biliom yani 48de yaşasa zor yetişmek...hayırlısı artık..şu saatten sonra 48 saat geçince zaten arasada bulamaz beni taaaaaa diğer yumoşa beklesin bir ay
bugun kacinci gunun oldu ???
spermler 48 saat yasıo yavrumm hem dedıgın gıbı catlamamıstır belkı??tam gaz devam kandılden sonra
aynen cnm katılıom...hersey allahtann....yok canım sperm 48 saat te yumurta çatlayınca 24 saat yaşıyo öle biliom yani...amannn hesap yapa yapa sıkıntıya sokuos ondan olmuo tabi birazda canı vercek olana bırakmak lasım..töbe Allahım affet yaaa
hadi ya ölemi bende bitti diye çok üzülmüştüm ...ama bugün kandil bu arada kandiliniz mübarek olsun leynn derdimi anlatmaktan kusura bakmayın :) kandil günü ilişki olmaz ama kiki bu durumda dün çiftti taaa çarşambaya kalcak
adetim 31inde başlamıştı 31inden sayarsak 15. gün kız ben geçen ayda 15 16 çift görmüştüm ama
Kizlar ben kactimiyigeceler herkeze ,,byeee
adetim 31inde başlamıştı 31inden sayarsak 15. gün kız ben geçen ayda 15 16 çift görmüştüm ama
kızlar nasılsınız.biz evi aldık şükür.yalnız benim krediyle ilgili korkularım var.
ben 2 kere eşimden saklı kredi çektim( düşük meblağda çektim.) eşim kredi çekerken borç bilgilerimi öğrenir mi.
Kızlar bilginiz olsun sonuç negatif çıktı
Bilmiyorum canım ama doktor biyokimyasalgebelik demiş ben gitmemiştim.Değerim7.2 görünüyor yarın kadın doğumcuya mutlaka uğrasın demiş. Urfa işi yattı çarşambaya kaldı.
Artık bundan sonra ne evde test yapacağım ne de kanda.Zaten eylülde çekip gidiyorum köyde test bulma ihtimalimde yok.Berbat birşeymiş keşke dün testi yapmasaydım bu kadar yıkılmazdım.
kızlar bugün itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum, içimdeki hisse asla uymuyacam bunu anladım ve yeni ay yeni umut bu ay fena etcem bu herifi hastaysada hastaaa..................
günaydın kızlarrrr
yarın sabah özel hastaneden kadın doğuma randevu aldım hormon testı yaptırcammm :26: neden adetım duzensız dıe bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?