hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah hem düzene girersin hemde hamileler kervanına ....

ya ben gerekeni yapmamış olunca daha sinirim bozuluyo acaba yapsaydım olur muydu diye ......

hayırlısı olsun be kuzum bende bu ay çookkkk istediiiiimmmmm ama kısmet degılmısss

üzülme tatlım dua et sabret başka yapabileceğimiz bişey yok Allah nasip ederse olacak inş.
Öyle canın sabredeceğiz bundan ötesi yok

tatlım üzülme lütfen hepimizin olacak Allahın izniyle sabret ve dua et..
İnşallah bakalım nasip

cnm bnm takma kafana bak benmde negatf onumuzdekı ay oynycaz demekkı bırlıkte uzme kendını cok fazla...
İnşallah canım beraber oynarız b

uzulme cnm,,hayirlisi olsun,,demeki vakti zamani henuz gelmemis,,gelecek ay a hepberaber hamis oluruz ins
oooyy cookk gecmis olsunn
Sağol canım benim. Demekki mevlam nasip etmemiş vardır bunda da bir hayır diyelim.

Yok canım akşam ki gibi değilim.İyi ki böyle bir eşe sahibim diyebiliyorum.Ve onu çok seviyorum.Belki de böylesi daha hayırlıdır. Tayin çıkmayacak %90 ihtimal köy yerinde tek başıma yaşayacaktım herşeyi.Eşim her anında yanında olmak istiyorum dedi. Öyle olsaydı ben hiçbirşeyini göremeyecektim dedi. gece saat 3.30 da eve geldik. Kafamı dağıttım çok şükür.

Akşam buradan çıktıktan sonra tekrar kan verdim canım 6.8 çıktı. büyük bir hitimal kimyasal gebelik dedi doktor. değer düştükçe hastalık günüme yaklaşıyormuşum.Yok akşam kötüydüm o da ondan önce ki akşam idrar testini yapıp pozzitif görmem oldu.Ondan dolayı birde eşimin morali bozuldu onun yüzünü de görünce iyice kötü olmuştum.

iyi olmana sevindim canım ....

slm kizlarr nasillarsinizzz
herkesin KADIR GECESI hayirli olsunn...
insallh bu aksam butun dualarimiz kabul olur arkadaslar...

iyi canım ben senden sonra olacaktım yedim kırmızı kartı oturdum aşağı, gelecek maçlar için hırs yapmakla meşgulüm....

serap geçmiş olsun hemen atlat inşallah...
kahverengi geldi bende.şaşırdım sonra belim başım kı... ağrımaya başladı gelme dedim yok ddeim bak yapma dedim...ama kırmızı olmaya başladı şaka mı dedim yok ciddiymiş...bu ay ben de yokum...

ilahii güldürdün beni bayağı sohbet etmişiniz benim ki çat kapı habersiz geldiii eşşoğlusu.....

bende yanlış alarm vardı gerekli çalışmayı yapmadın ama bi ihtimal olabilir mi diye eşimin başının etini yiyodum, garibim oda bana inanmış ben bile o kadar inanmamıştım oh olsun ona hiç üzülmedim çalışmayana ekmekte bebekte yok kızımmm...........
ay canım sıkıldı ya bi de karın ağrısı üstüne ...yazık benim kocacım da astı yüzünü...yerim onu.

iyi canım ben senden sonra olacaktım yedim kırmızı kartı oturdum aşağı, gelecek maçlar için hırs yapmakla meşgulüm....
Bende artık hırsta kalmadı canım tam yumoş günüm eylül 5 ve ben kocişten ayrıyım o gün

Neyse canım gelecek aya sizin güzel haberlerinizi alırız benden ümit yok.

ilahii güldürdün beni bayağı sohbet etmişiniz benim ki çat kapı habersiz geldiii eşşoğlusu.....
Bende öldüm gülmekten...

Ben de gelebilir miyim müsade var mı hanımlar?
Tabi tabi hoşgeldin

Bu arada doktordan geldim hiçbir sorun yok kızlar hamilelik için..

Hoşbulduk canım hadi gözün aydın güzel haberler bekliyoruz senden

canım sen nerdesin eşin nerde , gelsin bir gece kaçamağı için eşin ayda bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…