Hadi bakalım hayırlısı olsun, inşallah hem düzene girersin hemde hamileler kervanına ....
ya ben gerekeni yapmamış olunca daha sinirim bozuluyo acaba yapsaydım olur muydu diye ......
Öyle canın sabredeceğiz bundan ötesi yoküzülme tatlım dua et sabret başka yapabileceğimiz bişey yok Allah nasip ederse olacak inş.
İnşallah bakalım nasiptatlım üzülme lütfen hepimizin olacak Allahın izniyle sabret ve dua et..
İnşallah canım beraber oynarız bcnm bnm takma kafana bak benmde negatf onumuzdekı ay oynycaz demekkı bırlıkte uzme kendını cok fazla...
Sağol canım benim. Demekki mevlam nasip etmemiş vardır bunda da bir hayır diyelim.uzulme cnm,,hayirlisi olsun,,demeki vakti zamani henuz gelmemis,,gelecek ay a hepberaber hamis oluruz ins
oooyy cookk gecmis olsunn
Yok canım akşam ki gibi değilim.İyi ki böyle bir eşe sahibim diyebiliyorum.Ve onu çok seviyorum.Belki de böylesi daha hayırlıdır. Tayin çıkmayacak %90 ihtimal köy yerinde tek başıma yaşayacaktım herşeyi.Eşim her anında yanında olmak istiyorum dedi. Öyle olsaydı ben hiçbirşeyini göremeyecektim dedi. gece saat 3.30 da eve geldik. Kafamı dağıttım çok şükür.canım üzülme hayırlısı olsun, bunun tesellisi olmaz ama kızlar çok haklı ya devam edip sonra sonlansaydı, yıl içinde böyle bi kaç kere oluyomuş hamilelik adetle sonlanıyomuş diye biliyorum,biz dört gözle beklediğimiz için bu durumları farkediyoruz düşünmesek hamileliği adet gecikti der geçeriz. ben 3 hafta ha düzeldi değerim normalleşecek diye bekledim tam hamile gibi hissedemedim 7 haftalıkken sonuç kırmızı kartla düşürdüm bebeğimi, ben kendimi nasıl teselli ettim bendende kötü olanlar vardı bebeğini hissedipte doğumu göremeyenler var, hepimiz durmumuza şükredeceğiz çünkü daha zor sınavları olan insanlar var iyi tarafından bakalım olaya hamile kalabiliyoruz ve en güzel zamanda en hayırlı zamanda zevk ala ala yaşıyacağız o günleri, lütfen üzülme.....
Akşam buradan çıktıktan sonra tekrar kan verdim canım 6.8 çıktı. büyük bir hitimal kimyasal gebelik dedi doktor. değer düştükçe hastalık günüme yaklaşıyormuşum.Yok akşam kötüydüm o da ondan önce ki akşam idrar testini yapıp pozzitif görmem oldu.Ondan dolayı birde eşimin morali bozuldu onun yüzünü de görünce iyice kötü olmuştum.canım benim ya bak aynı şeyi geçen ay ben de yaşadım. biyokimyasal gebelik oldu. bence öğrenmen iyi olmuş. tekrar ederse (inşallah etmez) pıhtılaşma açısından araştırma yapılır. her şeyde var bi hayır diye düşünmek lazım. yıkılmak yoook öyle.
Öyle canın sabredeceğiz bundan ötesi yok
İnşallah bakalım nasip
İnşallah canım beraber oynarız b
Sağol canım benim. Demekki mevlam nasip etmemiş vardır bunda da bir hayır diyelim.
Yok canım akşam ki gibi değilim.İyi ki böyle bir eşe sahibim diyebiliyorum.Ve onu çok seviyorum.Belki de böylesi daha hayırlıdır. Tayin çıkmayacak %90 ihtimal köy yerinde tek başıma yaşayacaktım herşeyi.Eşim her anında yanında olmak istiyorum dedi. Öyle olsaydı ben hiçbirşeyini göremeyecektim dedi. gece saat 3.30 da eve geldik. Kafamı dağıttım çok şükür.
Akşam buradan çıktıktan sonra tekrar kan verdim canım 6.8 çıktı. büyük bir hitimal kimyasal gebelik dedi doktor. değer düştükçe hastalık günüme yaklaşıyormuşum.Yok akşam kötüydüm o da ondan önce ki akşam idrar testini yapıp pozzitif görmem oldu.Ondan dolayı birde eşimin morali bozuldu onun yüzünü de görünce iyice kötü olmuştum.
Sen nasılsın ben saat 12 gibi doktora gideceğim.iyi olmana sevindim canım ....
Sen nasılsın ben saat 12 gibi doktora gideceğim.
iyi canım ben senden sonra olacaktım yedim kırmızı kartı oturdum aşağı, gelecek maçlar için hırs yapmakla meşgulüm....
serap geçmiş olsun hemen atlat inşallah...
kahverengi geldi bende.şaşırdım sonra belim başım kı... ağrımaya başladı gelme dedim yok ddeim bak yapma dedim...ama kırmızı olmaya başladı şaka mı dedim yok ciddiymiş...bu ay ben de yokum...
ilahii güldürdün benibayağı sohbet etmişiniz benim ki çat kapı habersiz geldiii eşşoğlusu.....
ay canım sıkıldı ya bi de karın ağrısı üstüne ...yazık benim kocacım da astı yüzünü...yerim onu.
Ben de gelebilir miyim müsade var mı hanımlar?
herkesciklere kapımız açık müsadeye gerek yok hoşgeldin canımmm.....
Hoşbulduk canım başlık dikkatimi çekti
O bebek buraya gelecek..
Ben daha yeni evliyim canım 3 aylık.3 aydırda bebiş bekliyozbiraz yavaştan geliyo ama geliyooo işte bekliyoruz bizde el mahkum
sende bekleyenlerdensin galiba ne zamandır bekliyosun...
Bende artık hırsta kalmadı canım tam yumoş günüm eylül 5 ve ben kocişten ayrıyım o güniyi canım ben senden sonra olacaktım yedim kırmızı kartı oturdum aşağı, gelecek maçlar için hırs yapmakla meşgulüm....
Neyse canım gelecek aya sizin güzel haberlerinizi alırız benden ümit yok.serap geçmiş olsun hemen atlat inşallah...
kahverengi geldi bende.şaşırdım sonra belim başım kı... ağrımaya başladı gelme dedim yok ddeim bak yapma dedim...ama kırmızı olmaya başladı şaka mı dedim yok ciddiymiş...bu ay ben de yokum...
Bende öldüm gülmekten...ilahii güldürdün benibayağı sohbet etmişiniz benim ki çat kapı habersiz geldiii eşşoğlusu.....
Tabi tabi hoşgeldinBen de gelebilir miyim müsade var mı hanımlar?
Hoşbulduk canım hadi gözün aydın güzel haberler bekliyoruz sendenBende artık hırsta kalmadı canım tam yumoş günüm eylül 5 ve ben kocişten ayrıyım o gün
Neyse canım gelecek aya sizin güzel haberlerinizi alırız benden ümit yok.
Bende öldüm gülmekten...
Tabi tabi hoşgeldin
Bu arada doktordan geldim hiçbir sorun yok kızlar hamilelik için..
Bende artık hırsta kalmadı canım tam yumoş günüm eylül 5 ve ben kocişten ayrıyım o gün
Neyse canım gelecek aya sizin güzel haberlerinizi alırız benden ümit yok.
Bende öldüm gülmekten...
Tabi tabi hoşgeldin
Bu arada doktordan geldim hiçbir sorun yok kızlar hamilelik için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?