cok sagolun canlarinsallah en yakin zamanda sizinde minikleriniz konur annelerinin gobuslerine bu ay olmiycak gibi hiss vardi.ama RABBIM gondermis testdeki cizgi cok belirgin.ama ben diyorum test yanlismi acaba diye. agrilarim var.batmalar. kizimi emziriyorum.biraktirmam lazim.:18::18::18:ne yapmam lazim simdi:18::18::18:
waaooww topik anasından anaç hareketleeer
hoş geldin bugeinşallah hepimiz hamiş kalacağız
Aklın fikrin fesattakız seni nikahımamı alayım dedi hıııı
gelmezler inşallah da hamiş haberi verirsin
benim de bat ım yarım. bakalım gelecek mi kırmızılar? yoksa hamile miyim? test yapacağım yarın öğleden sonra.
etmez miyiz canım benim
ama senin özellikle doktora gitmen gerekiyor bende rahatsızım
benimki gerçi kadın hastalığı ama senin değerlerinin kontrolde olması gerekiyor gibi geldi bana
inşalllah hamişsindir ama eğer değilsen doktora git korkulacak bişey yokkii
kız sana benim içim ısındı sen kaç yaşındasın
inşallah gelmez sen gelirsin ve kırmızılar değil bebek geldi dersin inşallah canım
bu arada hoşgeldin
kızlar acaba hamileliğin il safaalarında herkesde goğüs şimesi olurmuuu?? olursa bende yok da kendıme tanı koyacam hamile olmadağıma dair:))))))))))
:):):) 22yaşındayım ben 1 senedir ewliyim :)
ewlenirken bahsetmiştim doktora bişeyler yapmıştı o dönem tahliller falan bi problem yok demişti ama ne bileyim işte burda uzun süredir çocuk yapmak için uğraşan arkadaşlar warya ya benm de öyleyse die korktum...bide hasta olunca stres yaptım sanırım kendime
öyle deme orkidem ilk artistlik edeni nikahına almış , bercestem üzülmesin umutlanmasın diye baştan niyetimi belli ettim evliyim ayolll eşimi seviyorum nihayetinde
niyeki ne gülüyon kızım yaaaa nazlma ne dedik gıı bizz
ama bu topik dolup taşsın inşallah Allahın izniyle
yok canim herkesin belirtisi farkli oluo.. tanidigim herkesin bi garip.. mesela ayni kadinin iki hamileliligi de farkli oldu ..
nur bu durumu çok beğendiii....:)))kuluçkaya yattım beklemedeyiimmm:)))))))))))))
kızlar acaba hamileliğin il safaalarında herkesde goğüs şimesi olurmuuu?? olursa bende yok da kendıme tanı koyacam hamile olmadağıma dair:))))))))))
sen kurtardın kadınlara ellemiyorum ama onlarda düzeyli bir şekilde çekinirler benden
aklında olsun
ben beden eğitimciyim 175 boy 90 kilo
gençlikte boksla uğraştım
belki cevap olmuştur orkidem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?