hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

aaaaaaaaaaa kacirmisim ben bu güzel haberi yaaa gözünaydin canim cok cok cok sevindim, darisi isteyenlerin basina

hoş geldin buge inşallah hepimiz hamiş kalacağız

inşallahhhhhhhhhhhh....

nasıl durumlar bu ay kimler hamiş oldunu hissedio bakalım...kısss ben her ay evlendiğimden beri hiç çarpışmaya girmesemde :) psikolojik olarak hamileyim sanki diye bisürü belirti yaşardım anam başım döner midem bulanır vs vs bu ay tık yokkkkkkkk.....neler oluyor anlamıyorummmm..bu ay dersime iyi çalıştım vede çakıştım olursa hayırlısı dedim takmadım ondan heralde :) bi rahatalama var ama adete 6 gün kalınca bugün yapacak test aranmaya başladım ortalıklarda ister istemez kikikiiikiiihhhh alışkanlık olmuşşş

iyi aksamlar bayanlar ayy aklima ne geldi.. herkes iletisini ''o bebek buraya gelecek'' yapsin mi??? ya da isteyen.. cok güzel olur yaaa

benim de bat ım yarım. bakalım gelecek mi kırmızılar? yoksa hamile miyim? test yapacağım yarın öğleden sonra.

inşallah gelmez sen gelirsin ve kırmızılar değil bebek geldi dersin inşallah canım
bu arada hoşgeldin

:):):) 22yaşındayım ben 1 senedir ewliyim :)
ewlenirken bahsetmiştim doktora bişeyler yapmıştı o dönem tahliller falan bi problem yok demişti ama ne bileyim işte burda uzun süredir çocuk yapmak için uğraşan arkadaşlar warya ya benm de öyleyse die korktum... bide hasta olunca stres yaptım sanırım kendime

kızlar acaba hamileliğin il safaalarında herkesde goğüs şimesi olurmuuu?? olursa bende yok da kendıme tanı koyacam hamile olmadağıma dair:))))))))))

inşallah gelmez sen gelirsin ve kırmızılar değil bebek geldi dersin inşallah canım
bu arada hoşgeldin

hoşbulduk berceste_ . bende seni merak ediyordum. 26 temmuz bat ım yazmışsın.oldun mu adet. dua ettim inş. hamiledir diye. okuyamadım yazıların devamını da o yüzden buradan soruyorum:)

kızlar acaba hamileliğin il safaalarında herkesde goğüs şimesi olurmuuu?? olursa bende yok da kendıme tanı koyacam hamile olmadağıma dair:))))))))))

yok canim herkesin belirtisi farkli oluo.. tanidigim herkesin bi garip.. mesela ayni kadinin iki hamileliligi de farkli oldu ..

stress yapmamamaya çalışşş... bak bize hiç stresss yapıyoz mu?????:))))))))))))

öyle deme orkidem ilk artistlik edeni nikahına almış , bercestem üzülmesin umutlanmasın diye baştan niyetimi belli ettim evliyim ayolll eşimi seviyorum nihayetinde

sen kurtardın kadınlara ellemiyorum ama onlarda düzeyli bir şekilde çekinirler benden
aklında olsun
ben beden eğitimciyim 175 boy 90 kilo
gençlikte boksla uğraştım
belki cevap olmuştur orkidem

niyeki ne gülüyon kızım yaaaa nazlma ne dedik gıı bizz
ama bu topik dolup taşsın inşallah Allahın izniyle

amiiinnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm....

yok kısss bişi dedinizden deilde ben sizi özlemişim 3 gün girmeyince her yazdınızı gülerek okuyorum o sana bat ne zaman demiş sende kıs yabancımısın ben tüpe gitcem ya demişin güldüm :).....

ne biliiiimmmmmm bu ay hiçmi hiç belirtim yok şaşkınım tuhafım sadece memişlerim yeni çıkmış gibi yanıyooo vede sızlıyo kaç gündür ... ama başkada hiçbişi yokkkk..ve test yapmama daha koskoca 6 günnnnnnn püfffffffffffffffffffffffff

çok hoş yazmışsın nrkny :))) ama hekeste olmayabilir göğüs şişmesi. benim de göğüslerim biraz ağrıyo. hamilelikten değil galiba ama adetten((yarın adet olmam lazım da:) (inş. olmam) bende teşhisimi koydum kendi kendime:)))

sen kurtardın kadınlara ellemiyorum ama onlarda düzeyli bir şekilde çekinirler benden
aklında olsun
ben beden eğitimciyim 175 boy 90 kilo
gençlikte boksla uğraştım
belki cevap olmuştur orkidem

yavrum bende bi allah korkusu var, ne cennet ne cehennem bilmem anlatabildim mi ben adamı çenemle nakavt ediyom herifte baktı baş edemiyo evlenelim demişti burda herşeyi yazamıyom bide beni yakından gör hele anacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…