hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

serapcım ne olur üzülme. ne olur kendini yıpratma. bizler senin yanındayız. burada bir çok arkadaşımızın yaşadığı şeyleri yaşıyorsun. Her şey bizim için. Allahım inşaallah kucağını boş bırakmayacak ben buna inanıyorum. sende inan. sonuçta gebe kalabiliyorsun buna sevin canım sakın üzülme ama.

bi kaç günlüğüne gelebilse eşin resmen fanteziye döner haa sen urfadan çak havai fişeği eşin jetine atladığıyla gelsin

Kız eşim maraşta ben urfada napalım o şekilde yapcaz artık yumoş zamanlarında.Ay kaçamak yapcaz diyon yani.töbe töbe aklıma çok değişik şeyler geliyo kız

İnşallah canım iyi ki sizler varsınız iyi ki yanımdasınız.Gerçekten ailem yok yanımda ama bu yokluğu hissettirmiyorsunuz.Sizleri çok ama çok seviyorum..

yok yaş itibariyle aceleci değilmişsiniz bende 28 e 1 ay kaldı trabzondan katılıyom ama konyalıyım cicim.
keşke bi dört sene önce evlenseymişim de bi sene daha çocuksuz takılsaymışım evliliğin free kısmına da doymadım ama hayırlısı yaaa....

28 yaşındayım canım siz kaç yaşındasınız nerelisiniz yarışmaya nerden katılıyorsunuz?

İnşallah canım iyi ki sizler varsınız iyi ki yanımdasınız.Gerçekten ailem yok yanımda ama bu yokluğu hissettirmiyorsunuz.Sizleri çok ama çok seviyorum..

bizde seni çok seviyorum. bende de hiçbir belirti yok. yani hamile olmadığıma neredeyse emin gibiyim 7 gün kaldı bat'ıma. ama olsun hayırlısı olsun. Allahım hayırlısıyla hepimize verecek:)

du bi ukalalık edeyim o tamamen benle konuştuğunun belirtisi canım, senle beraber yapcaz o zilli bebişleri öyle gelecek yaz falan deme adamı buldukça çarpcan ben zaten bu aydan sinirliyim zaten dedim adama niyeti bozdum diyeee

ay öldüm gülmekten karnıma birşeyler giriyo kız hamilelik belirtisi mi yoksa

bizde seni çok seviyorum. bende de hiçbir belirti yok. yani hamile olmadığıma neredeyse emin gibiyim 7 gün kaldı bat'ıma. ama olsun hayırlısı olsun. Allahım hayırlısıyla hepimize verecek:)
Daha bekle canım ama pekde bel bağlama sonra benim gibi yere çakılmayasın.Ama erken daha belirtiler için.bekle canım sabret.

Konya çok güzeldir ya 2 günlüğüne gelmiştim çok hoşuma gitmişti. Valla biz bebek istiyoz hemencecik olsa da bekletmese...

Daha bekle canım ama pekde bel bağlama sonra benim gibi yere çakılmayasın.Ama erken daha belirtiler için.bekle canım sabret.

nasip yaa. ben dua ettim Allahıma dedim ki Allahım eğer yoksa da beni üzme Rabbim dedim. kafamdan da sil at bu düşünceyi diye dua ettim.Çok şükür üzülmüyorum kafaya takmıyorum.

Kız Gonyalı mısın sen? bende trabzonlu zennediyordum.Benim trabzonlu bir arkadaşım vardı halen daha telefonumda lazkopat diye kayıtlıdır manyak birşey ya ama seviyorum deliyi...

Yapalım kız zillliler ki ne zilliler bekletip duruyolar ressmen

nasip yaa. ben dua ettim Allahıma dedim ki Allahım eğer yoksa da beni üzme Rabbim dedim. kafamdan da sil at bu düşünceyi diye dua ettim.Çok şükür üzülmüyorum kafaya takmıyorum.
Takma canım daha çabuk geçer zaman herhalde benim kırmızılar bir gelse de temizlensem ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…