hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Konya çok güzeldir ya 2 günlüğüne gelmiştim çok hoşuma gitmişti. Valla biz bebek istiyoz hemencecik olsa da bekletmese...

ben evlenmeden önce hemen istiyordum bebek, sonra evlilik hazırlıkları zamanı baktım maddi sıkıntılar bitsin öyle dedik 6 ay süre verdik kendimize , ilk 6 ayda da ya şunu 1 sene yapalım çocuk olunca farklı bir sorumluluk artık herşeyi ona göre düşüncen dedik, 1. yılımızda denemelere başlıyacaktık, ama bizim ki çok hızlı gonzales çıktı 10. ayımda hamile kaldım haziranda da 7 haftalıkken aynı hızlılıkla düşürdüm , şuan hamile olsan bile yine bir senen olur ama stresi var ha oldu ha olmadı diye, yani yaşım bi kaç yaş daha küçük olsa o sorumluluk olmadan bi sene daha eşimle başbaşa stressiz bi sene daha geçirmek isterdim...şimdi 1 senemizi doldurduk bu ay az çalıştık olmadı doğal olarak, normal hesaplamalarımıza döndük anlıyacağın, gelecek aya hızlı girecem hayırlısı bundan sonra gerçekten istediğim dönemdeyim allahım hiçbirimizi fazla bekletmesin ykluklarıylada sınamasın, şu özel günlerde dualarımızı kabul etsin ben bu kadir gecesini de kaçırdım yaaaaa uffffff, af allahım afffff.......................

bugün çok düşündüm neden olmuyor diye..bence bu kadar çok bebek isteyen olunca melekler yetişemiyor dileklere..sıraya girmemiz lazım.
Ağustos benim,Ağustos benim!
evet,delirdim

Kızlar merhaba
Kandiliniz mübarek olsun inşaAllah bir anne adayı olarak dularım sizinle Rabbim hepinize ve anne olmak isteyen bütün kadınlara sağlıklı,hayırlı ve salih amel sahibi evlatlar nasip etsin inşaAllah.Rabbim yeter ki dilesin inşaAllah güzel haberlerinizi alırız.Sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
trabzonda psikopat olmayan mı var sanki hepsi ayrı deli ama seviliyolar işte , bende benim delimi seviyorum meselaaa

Rabbim inşallah bu gecede dualarını kabul eder canım.

İnşallah en kıza sürede alırsınız sizde bebeğinizi kucağınıza

bugün çok düşündüm neden olmuyor diye..bence bu kadar çok bebek isteyen olunca melekler yetişemiyor dileklere..sıraya girmemiz lazım.
Ağustos benim,Ağustos benim!
evet,delirdim
Her aya bir bebiş mi düşüyor canım öyleyse eylülde benim olsun kız nolur

Amin canım isteyen herkese versin mevlam

Kızlar normalde benım regl günüm yarın ama ben zaten çok düzensiz olurum ama fazla belirti yaşıyorum kusma özellikle kasık ağrıması ve rahmimde zonklama var yarın yani adet günümde kan testi yapsam çıkarmı beklimmi yardım edermisiniz

eğer regl gününse çıkar canım ne kadar düzensiz

Konyanın merkezde misin canım bende bir ay kaldım küçük ihsaniyede ama bir ay sonra beni gönderin dedim çok sıcaktı.

aslen ereğliliyiz ama merkezde oturuyoruz ihsaniyeden kaçtın urfaya geri dön geri dön......

kızlar akşamaa ne yemek yapacaksınız fikir verin lütfen

ya ben eltimle beraber yiyiyoruz oda akşama yemeği oluyo hiç bişey yapmıyorum hafta içi geçen haftadan hasretim var rulo mücver yap yanına bi çorba bi de kavun daha da bişey istemem haaa...............

İrem sustun kız yoksa yokuş mu çıkıyon?

yok kız ne yokuşu iş yapıyoz burda heralde zilli gör ne hallerde gonuşyom senleeee...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…