Konya çok güzeldir ya 2 günlüğüne gelmiştim çok hoşuma gitmişti. Valla biz bebek istiyoz hemencecik olsa da bekletmese...
Kız Gonyalı mısın sen? bende trabzonlu zennediyordum.Benim trabzonlu bir arkadaşım vardı halen daha telefonumda lazkopat diye kayıtlıdır manyak birşey ya ama seviyorum deliyi...
Yapalım kız zillliler ki ne zilliler bekletip duruyolar ressmen
Rabbim inşallah bu gecede dualarını kabul eder canım.ben evlenmeden önce hemen istiyordum bebek, sonra evlilik hazırlıkları zamanı baktım maddi sıkıntılar bitsin öyle dedik 6 ay süre verdik kendimize , ilk 6 ayda da ya şunu 1 sene yapalım çocuk olunca farklı bir sorumluluk artık herşeyi ona göre düşüncen dedik, 1. yılımızda denemelere başlıyacaktık, ama bizim ki çok hızlı gonzales çıktı 10. ayımda hamile kaldım haziranda da 7 haftalıkken aynı hızlılıkla düşürdüm , şuan hamile olsan bile yine bir senen olur ama stresi var ha oldu ha olmadı diye, yani yaşım bi kaç yaş daha küçük olsa o sorumluluk olmadan bi sene daha eşimle başbaşa stressiz bi sene daha geçirmek isterdim...şimdi 1 senemizi doldurduk bu ay az çalıştık olmadı doğal olarak, normal hesaplamalarımıza döndük anlıyacağın, gelecek aya hızlı girecem hayırlısı bundan sonra gerçekten istediğim dönemdeyim allahım hiçbirimizi fazla bekletmesin ykluklarıylada sınamasın, şu özel günlerde dualarımızı kabul etsin ben bu kadir gecesini de kaçırdım yaaaaa uffffff, af allahım afffff.......................
İnşallah en kıza sürede alırsınız sizde bebeğinizi kucağınızaben evlenmeden önce hemen istiyordum bebek, sonra evlilik hazırlıkları zamanı baktım maddi sıkıntılar bitsin öyle dedik 6 ay süre verdik kendimize , ilk 6 ayda da ya şunu 1 sene yapalım çocuk olunca farklı bir sorumluluk artık herşeyi ona göre düşüncen dedik, 1. yılımızda denemelere başlıyacaktık, ama bizim ki çok hızlı gonzales çıktı 10. ayımda hamile kaldım haziranda da 7 haftalıkken aynı hızlılıkla düşürdüm , şuan hamile olsan bile yine bir senen olur ama stresi var ha oldu ha olmadı diye, yani yaşım bi kaç yaş daha küçük olsa o sorumluluk olmadan bi sene daha eşimle başbaşa stressiz bi sene daha geçirmek isterdim...şimdi 1 senemizi doldurduk bu ay az çalıştık olmadı doğal olarak, normal hesaplamalarımıza döndük anlıyacağın, gelecek aya hızlı girecem hayırlısı bundan sonra gerçekten istediğim dönemdeyim allahım hiçbirimizi fazla bekletmesin ykluklarıylada sınamasın, şu özel günlerde dualarımızı kabul etsin ben bu kadir gecesini de kaçırdım yaaaaa uffffff, af allahım afffff.......................
Her aya bir bebiş mi düşüyor canım öyleyse eylülde benim olsun kız nolurbugün çok düşündüm neden olmuyor diye..bence bu kadar çok bebek isteyen olunca melekler yetişemiyor dileklere..sıraya girmemiz lazım.
Ağustos benim,Ağustos benim!
evet,delirdim
Amin canım isteyen herkese versin mevlam
Kızlar merhaba
Kandiliniz mübarek olsun inşaAllah bir anne adayı olarak dularım sizinleRabbim hepinize ve anne olmak isteyen bütün kadınlara sağlıklı,hayırlı ve salih amel sahibi evlatlar nasip etsin inşaAllah.Rabbim yeter ki dilesin inşaAllah güzel haberlerinizi alırız.Sağlıcakla kalın
Her aya bir bebiş mi düşüyor canım öyleyse eylülde benim olsun kız nolur
Amin canım isteyen herkese versin mevlam
Konyanın merkezde misin canım bende bir ay kaldım küçük ihsaniyede ama bir ay sonra beni gönderin dedim çok sıcaktı.trabzonda psikopat olmayan mı var sanki hepsi ayrı deli ama seviliyolar işte , bende benim delimi seviyorum meselaaa
ayy canım..İnşallah erkenden gelir bebişler..aman sağlıklı olsun yeter.
eğer regl gününse çıkar canım ne kadar düzensizKızlar normalde benım regl günüm yarın ama ben zaten çok düzensiz olurum ama fazla belirti yaşıyorum kusma özellikle kasık ağrıması ve rahmimde zonklama var yarın yani adet günümde kan testi yapsam çıkarmı beklimmi yardım edermisiniz
eğer regl gününse çıkar canım ne kadar düzensiz
bugün çok düşündüm neden olmuyor diye..bence bu kadar çok bebek isteyen olunca melekler yetişemiyor dileklere..sıraya girmemiz lazım.
Ağustos benim,Ağustos benim!
evet,delirdim
bende polikistikover var canım geçen 4 ay olmadım doğum kontrolle oldum sonra yumurtlama gunu hesapla felen birde progestan 200 ml kullandım yarın biticek işte
Konyanın merkezde misin canım bende bir ay kaldım küçük ihsaniyede ama bir ay sonra beni gönderin dedim çok sıcaktı.
kızlar akşamaa ne yemek yapacaksınız fikir verin lütfen
İrem sustun kız yoksa yokuş mu çıkıyon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?