- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Yok dönemem dönersem kocişten iyice uzaklaşırım o zaman ne çarpabilirim ne de bölebilirim kızaslen ereğliliyiz ama merkezde oturuyoruz ihsaniyeden kaçtın urfayageri dön geri dön......
Ohhh ohhhh ne olsun kociş yeşil fasulye istedi onu yapcam canımya ben eltimle beraber yiyiyoruz oda akşama yemeği oluyo hiç bişey yapmıyorum hafta içi geçen haftadan hasretim var rulo mücver yap yanına bi çorba bi de kavun daha da bişey istemem haaa...............
Anam çok maharetlidir benim arkadaşım hem benimle konuşur hem iş yaparmış....Tüüüü tüüüüü maşallah nazar değmesinyok kız ne yokuşu iş yapıyoz burda heralde zilli gör ne hallerde gonuşyom senleeee...............
Yok dönemem dönersem kocişten iyice uzaklaşırım o zaman ne çarpabilirim ne de bölebilirim kız
Ohhh ohhhh ne olsun kociş yeşil fasulye istedi onu yapcam canım
Anam çok maharetlidir benim arkadaşım hem benimle konuşur hem iş yaparmış....Tüüüü tüüüüü maşallah nazar değmesin
Yap canım yemek yapmayı biliyon mı gızYa ne sandın gızımmm hıhhyarın köye gitcem varsa dayımdan kabak alayımda yapayım şu mücveri kimsenin yapacağı yok anlaşılan kız çarpalım şu adamlarıda anlasın şu herifler şeytan kadından neden korkar
hayırlı olsun canımgulu gulu canimmBende cikicam birazdan,,yarin kizimin ilk okul gunu ,,kocisle bende gidicez ilk gunu ,,erkenden uyudu okula gec kalmak istemiyomus cok heyecanlii
kızlar bugün itibariyle kırmızı kartı yemiş bulunuyorum, içimdeki hisse asla uymuyacam bunu anladım ve yeni ay yeni umut bu ay fena etcem bu herifi hastaysada hastaaa..................
Sağol canım benim mevlam nasip edeceği zamanı biliyor Hakkımızdan hayırlısı ne ise o olsun. Ve en kısa zamanda olsun.Rabbim isteyen herkese de versin..serapcım senin haberini de gördüm hayırlısı böyleymiş canım unutma her işte bi hayır vardır.. isyan etme inşallah senin de meleğin yakında gelicektir..
Yap canım yemek yapmayı biliyon mı gız
hayırlı olsun canımçok tatlı oluyolar gerçekten ben de geçen sene 1leri okuttum çok zevkliydi yerleri çok ayrı benim için hepsi birbirinden heyecanlı oluyo
iremim kırmızı kartı yemişsin olsun üzülmek yok bi dahaki aya beraber kalırız inşallah yalnız kadir gecesinde adetliyiz bişe yapamıcaz ben anca gusül alıp bildiğim duaları ezberden okuyup dua ediyorum inşallah çok beklemeden meleklerimiz gelir yüzümüz güler inşallah canımcım
bu arada herkesin kandili mübarek olsun canlar
Aynı sorun bizde de var canım ama aştık şükür yersen bu yemezsen kafanı kırarım diyom korkusundan yiyoYapmamı kız yaparımda iki kişilik yapmaya bi türlü alışamadım birde eşim çok yemiyo benim o yüzden hevesim kırık.....
Aynı sorun bizde de var canım ama aştık şükür yersen bu yemezsen kafanı kırarım diyom korkusundan yiyo
ya benimki yaptıklarımı yiyoda artıyo yemek fazlalıktan bende aynı şeyi bi kaç gün yiyomuyom arasıra anasından yediryom hallediyozda tam randımanlı yemek yapmıyom anlıyacağın, bebişim gelsin her istediğimi yapacam ama, biz ana kız yeriz siler süpürürüz
ya kızlar kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor şu anda.bat 29 ağustos.yumurtlama ağrısı mı oluyor bu? :26:
büyük ihtimal yumurtlama belirtisidir 29-14=15 demekki bugün yarın yumurtlama zamanın görevin çarpmaktırrr ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
fasulye fatihi napannn..........
matematiğimemi bayıldın kendini mi alkışlıyon gız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?